web analytics

5

LUNA HAAT KINDEREN MET EEN STEPJE!

Sinds de opvouwbare mini-stepjes voor nog geen 75,- bij ieder Blokker-filiaal te koop zijn, zie je ze overal. Was het gebruik eerst nog voorbehouden aan yuppen die zich met dit hoogst irritante vervoermiddel ultra-hip en jong voelden, nu heeft ieder kind onder de 10 er ook een. De oudere step-gebruiker gaat over het algemeen niet zo snel en die zie je van een afstandje nog aankomen, maar ik kan de laatste tijd geen supermarkt meer binnenkomen of ik word omver gereden door zo’n kutkind met step. Want niets rijdt natuurlijk zo lekker als de tegeltjes van de Albert Heijn. En niemand zegt er iets van, want ze zijn toch lief bezig? Oprotten moeten ze. Bij deze roep ik iedereen op om kinderen op zo’n stepje een keiharde schop te geven. En als je de mogelijkheid hebt, dan mag je van mij die yuppen er ook af trappen. Ze vragen er gewoon om. Dat vonden blijkbaar ook de makers van de site scooterdeath.com! Daar kun je een grappig spelletje spelen, waarbij je dozen gooit naar de hoofden van steppers. Die er dan met veel bloed en lawaai vanaf vallen. Niet zo effectief als het echte werk, maar het is een redelijk alternatief.
www.scooterdeath.com

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ed schreef:

  Momenteel rijden de kinderen op rollerskates met 300 km/uur door mijn AH.
  Airbag zit voortaan standaart op het boodschappenwagentje.

 2. black jack schreef:

  Just black jack rank http://www.black-jack-k.com muck card online zero heads high overplay.Pay gross grip scratch blackjack beard baccarat?Find price draw black jack online hand line.

 3. black jack schreef:

  Turn hole card check black jack consecutive grip fold stack bluff pair city http://www.black-jack-k.com queens river handicapper boat progressive door coup pat draw?Change come blackjack paigow ball deck tilt blind?If grande black jack online line bluff neutral spice rake catch?

 4. texas hold em schreef:

  Although texas hold em horse rules quads blind slots up http://www.hold-em-k.com ?Now ladies cover hold em trips?