web analytics

25

FUCK OP MET JE WERKSTER

Heb je nou al gebeld naar dat bedrijf met die witte werksters?”, vraagt P. aan de telefoon. “Hou je er nou een keertje over op?”, bits ik. “Je zei dat je zou bellen?”, zegt hij. “Ja, dat zei ik zodat jij er over op zou houden”, zeg ik, “je begint er verdomme elke dag over, ik ben het helemaal zat.” “Dan bel ik zelf wel”, zegt hij, “het wordt echt tijd dat we weer een werkster krijgen hoor meisje. Het is echt een zooitje thuis en ik word er gek van” “Ja, werk jij nou de hele dag thuis of ik?”, vraag ik, maar ik verwacht geen antwoord. “Dan ga ik wel een dag thuis werken”, zegt hij, “dan komt die werkster maar op de dag dat ik thuis werk.” “Ja, en waar moet ik dan naartoe? Ik werk ook de hele dag hier. Straks heb ik én een werkster én jou om me heen als ik aan het werk ben, daar heb ik al helemaal geen zin in”, gil ik. “Nou, dan doen we toch helemaal niks meer”, zegt hij, maar volgens mij bedoelde hij iets anders. “Precies, we laten het zoals het is, want zo erg is het niet! Zo erg is het niet! Het is niet vies hier! Het is helemaal niet vies! Ik kan hier prima leven en werken. En jij moet gewoon niet zo zeiken!” “Ik zit helemaal dat nummer van dat bedrijf te regelen tussen m’n werk door, weet je wel hoe druk ik het heb?”, vraagt hij. “Ja, je bekijkt het maar. Ik ga nu ophangen. Ik heb het ook heel druk. Doei!”, roep ik. En ik hang op. Godverdomme. Godverdomme. Ongelooflijke lul. Fuck op met je werkster. Ik wil geen werkster. Verdomme. En ik weet heus dat elke andere vrouw (m/v) blij zou zijn met een partner die met alle liefde een werkster laat komen en haar (m/v) betaald om alles schoon te maken, zodat zij niks hoeft te doen. Maar ik wil het niet! Ik wil het niet! Ik wil het niet. Ik wil geen vreemde types meer in m’n huis. En ik doe het niet ook. Verdomme. Verdomme. En ik zie mezelf nog die emmer pakken. En die stofzuiger. En dat doekje. En ik zie mezelf nog die plaat van Madonna opzetten. En ik zie mezelf nog met een van pisnijd vertrokken gezicht het hele huis schoonmaken. Heeft P. verdomme toch z’n zin gekregen.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. esther schreef:

  Die P., die weet wel hoe ie je aan het poetsen moet krijgen ;)

 2. swan schreef:

  Hahahaha… hier idem dito! Wil ik dat mijn lief eindelijk eens wat troep achter zijn kont opruimt, dan moet ik hem vooral kwaad maken!

 3. angelique schreef:

  Whaha geweldig

 4. fred schreef:

  zooitje is zonder i….

 5. henkbovekerk.nl schreef:

  Goedzo! Vrouwen moeten poetsen.

 6. Ben schreef:

  Mja… maar eh… is het echt zo erg ;)?

 7. Flep9 schreef:

  Moet je een roomba kopen (www.irobot.com) dan is het stofzuigen iig geregeld. Die doet goed werk hier thuis :)

 8. Eveline schreef:

  Heb jij dat kitten gekregen? Nee toch? Nou, dan ook geen werkster, want dat was toch de afspraak?

 9. krullenkop schreef:

  de tijd van werksters die je zeepjes rechtleggen is helaas voorbij…

 10. DON JUAN schreef:

  Pfffff,kom op zeg,1x per week uurtje of drie samen aan de slag,m’n vrouwtje wil nl.ook geen strangers aan d’r spulletjes.Daarna flesje cava openen en genieten!!

 11. Marloes schreef:

  Mocht je er later toch anders over denken, ik heb een geweldige schoonmaakster, ze komt samen met haar man 1,5 schoonmaken en gaat als een wervelwind door het huis, 10 euro per uur. Ben zielsgelukkig met Gloria, dus mail me als je net zoals ik schoonmaken haat en je vriend geen ruzie meer met je wilt..

 12. Janssen. schreef:

  Vind eigenlijk dat P. makkelijk kan helpen.
  Jullie werken allebei en het huishouden is echt geen dagtaak…….helemaal niet wanneer je het bijhoud,dan is het een fluitje van een cent!

 13. Maurice schreef:

  Mmmm. Volgens mij moet je ongesteld worden. *grijns*.

  Maar je hebt gelijk. Een vreemde in mijn huis zou ik ook niet pikken. Of ze nu wel wit of zwart wordt betaald.

 14. whatever schreef:

  JEZUS!!!
  Grow up Luun…………

  Als je geen vreemde in je huis wil, zal je het zelf moeten doen. Weliswaar samen met je partner.
  Anders wordt het toch 1 grote ranzige rotzooi.
  Als ik zoals jij zelf een aantal weken geleden zelf schreef mijn moeder zou moeten inschakelen om me te helpen poetsen, zou ik de ogen uit mijn kop schamen……….

 15. Janssen. schreef:

  Zucht…..het is toch niet zo erg wanneer moeders een handje helpt!
  Ik ruim regelmatig de kamer van zoonlief (20)
  op,druk met werk en studie en stappen….enne….hij schaamt zich helemaal niet!:):)

 16. Moeder van Luna schreef:

  Luna hoeft zich niet te schamen voor ons !!!
  Heb je trouwens wel gelezen waarom wij gingen helpen??
  JEZUS!!!!Grow up Whatever……

 17. Jenneke schreef:

  whatever.. Jij bent echt zielig. Mijn lieve mama komt hier ook wel eens helpen schoonmaken. Ik heb twee banen en studeer, mijn vriend werkt fulltime. Volgens mij wil jouw mama gewoon niet helpen omdat je een vervelend mens bent, en ben je daarom zo gemeen.

 18. whatever schreef:

  “IK zou me schamen” en ik zeg nergens dat Luun zich zou moeten schamen!!! Als Luun zich er fijn bij voelt vind ik het ook fijn.

  Verder boeit het mij niet wat jullie ervan vinden, ik heet immers niet voor niks Whatever

 19. Luna schreef:

  Heeft je moeder je zo genoemd? :-)

 20. Menno schreef:

  hihihihiihi Luun

 21. whatever schreef:

  LOL ;-)

 22. Buurman M schreef:

  En zo hoort ’t…
  “Schrobben slet!”
  ;) haha

 23. Foolosopher schreef:

  Wordt echt tijd dat mijn moeder dit alles ook es leest… ;)

 24. JvT schreef:

  Wil je die andere foto weer bovenaan je website zetten?

 25. Virginie schreef:

  Met zoveel woede je op het poetsengooien, ik denk dat het nu dan wel echt blinkt in huis ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *