web analytics

3

LUNA IS ENIG KIND

De vraag van de week op www.nietlief.com: "Hebben jullie een zus of broer? Hebben jullie een speciale band met hem of haar of eigenlijk helemaal niet? Lijken jullie op elkaar? En als jullie enig kind zijn, vinden jullie dat jammer of heb je nooit iets gemist?" Luna is enig kind en heeft nooit iets gemist.
Lees het hier: klik.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ben schreef:

  Tja, wat noem je een speciale band he? We zijn broers en ik denk dat het daar een beetje bij blijft. Mijn broertje en ik lijken qua doen en laten totaal niet op elkaar, wellicht dat dat er mee te maken heeft.

 2. Eveline schreef:

  Ik ben wel heel blij dat ik zusjes heb, met wie ik een geschiedenis deel. Moet er ook niet aan denken er alleen voor te staan als mijn ouders iets overkomt. Nu kunnen we de taken verdelen en elkaar steunen.

 3. brownie schreef:

  Zucht, ik heb geen broer. Had er graag een gehad, denk ik. ,maar helaas geen grote broer of in dat geval een kleine. Nope

  3 zussen. dat wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *