web analytics

19

LUNA TEST DE SASI

Ik werk al 8,5 jaar als redactrice en seksspeeltjes-tester bij erotisch magazine FOXY en ik durf te beweren dat ik meer elektronica tussen mijn benen heb gehad dan een kassameisje van de Mediamarkt in haar handen op een koopzondag vlak voor de kerst. Een seksspeeltje moet dus van héél goede huize komen wil het mijn oprechte interesse wekken. En dat is precies wat de SaSi deed! Dit speeltje wordt aangeprezen met de zin ‘een vibrator waar je een heuse relatie mee opbouwt’ en hij geeft je ’the closest sensation to the tip of a tongue’. Een must try dus. En ik ben er zelfs zo van onder de indruk dat ik mijn ervaring graag met de rest van de wereld wil delen! Kan mij het schelen!

De SaSi heeft het formaat en uiterlijk van een computermuis en is, zoals alle seksspeeltjes tegenwoordig; ergonomisch ontworpen. Op zich niets nieuws en bijzonders dus. Wat mij wel aangenaam verrast is de onderkant van de SaSi; daarin bevindt zich een soort knikker waarover een dun, siliconen vel gespannen is. En nadat ik de SaSi aanzet en willekeurig op wat knopjes duw begint deze knikker zeer plezierig grote cirkels te draaien.

Zo blij als een man kan zijn met een nieuwe flatscreen besluit ik de SaSi meteen aan een uitgebreide test te onderwerpen. Fuck die handleiding, maar hop, meteen tussen m’n benen ermee. Ik druk op wat knopjes zodat de trillende en draaiende knikker zich langs en over m’n klit en schaamlippen beweegt. De knikker blijkt in 5 verschillende grote cirkels, kleine cirkels, lange halen en korte halen van boven naar beneden te kunnen draaien, en dat allemaal heel langzaam of heel snel. Het voelt allemaal echt aan alsof je gebeft wordt. No shit! Ik vind de SaSi lekker! En definitely the closest sensation to the tip of a tongue. Een vibrator zal nooit een man vervangen, maar dit speeltje komt qua beftechniek toch een behoorlijk eind in de richting.

Het enige probleem is het klaarkomen. Voor ik het weet lig ik met de SaSi tussen m’n benen alle knopjes random in te drukken in de hoop dat ene lekkere draai-standje weer terug vinden. Nee! Nee! Nee! Niet die kant opdraaien. En ook niet die kant op. Tegen een man kun je nog zachtjes hijgen dat hij even iets meer naar links moet likken, maar de SaSi reageert alleen op het indrukken van de knopjes. Al is er op zich niets moeilijks aan het bedieningspaneeltje; probeer alle knopjes maar eens te onthouden als je net lekker bezig bent en fantasieën hebt over de tongen van het hele Nederlandse volleybalteam. Dus tja, na een paar pogingen om de knikker te laten draaien zoals ik het wil is is mijn geiligheid wel een beetje over.

En hier komt de ‘sensual intelligence’ van de SaSi om de hoek kijken! Dit speeltje onthoud namelijk wat je lekker vind, zodat hij de volgende keer dat je ‘m gebruikt precies draait en trilt zoals je het lekker vindt. Jammer genoeg onthoudt hij het niet écht zelf, maar moet je al je knikker-draai-voorkeuren in het speciale ‘Learn’-menu zetten. En daar ging het mis bij mij.

Had ik toch nog een man nodig.

"Schatje, kun jij die handleiding even doornemen en dat apparaat dan zo instellen dat-ie eerst van die grote cirkels draait en daarna van die hele kleine?"


De SaSi is voor € 130,- te koop bij mailfemale.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Michelle schreef:

  Kan ik een demo zien? ;-)

 2. Luna schreef:

  @Michelle: Ehm, nou, niet met mij als gebruiker, haha… Maar! Hier: http://jejoue.com/sasi/guided-tour/ kun je ‘m wel in werking zien!

 3. Tarantella schreef:

  Vreselijk, echt vreselijk gelachen Luna.
  Ik pleit ook voor een demo!
  Je moet toch éven zien wat je krijgt voor je 130 euro.

 4. janine schreef:

  hahahaha vrouw je maakt mijn dag goed! *rent naar de winkel*

 5. Branwen schreef:

  Klinkt goed zeg. Ook fijn voor de man des huizes dat hij niet volledig buiten spel gezet wordt. ;)

 6. Anka schreef:

  Wat een duuuuure!!
  (Is dit wéér zo’n dingetje die je gratis krijgt, mits je erover schrijft? Hehe)

 7. Luna schreef:

  @Anka: Nee, dat niet… Maar ik krijg voor m’n werk bij FOXY wel regelmatig seksspeeltjes e.d. opgestuurd natuurlijk!

 8. Minca schreef:

  Hahahahahahahhhhhebben! Alleen eh…de tongen van het hele Nederlandse Volleybalteam? Waar komt die fantasie in godsnaam vandaan?

 9. Joyce schreef:

  Ik: Kijk nou! hij onthoud zelfs wat je lekker vind!
  Lief: Weet je hoe dat heet? Een man.

  Tis dat ik de 130 nu ff niet kan missen want anders… ;)

 10. juul schreef:

  Hilarisch stukkie! thx!

 11. Marjan schreef:

  Geweldig stukje! ‘k Heb zelf nog nooit een speeltje geprobeerd maar nu word ik toch nieuwsgierig!!!
  Zo en nu ben ik ineens ontlurkt ook…

 12. Webwandelaar schreef:

  ROFL!!!
  Leuk moederdagcadeautje trouwens …….

 13. seriouzz schreef:

  Wat zou Gene Simmons van KISS van dit apparaat vinden? Hij laat meteen zijn afbeelding op de voorkant drukken! LOL

 14. Jeanique schreef:

  Ik wil em!!!

 15. Simone schreef:

  Wat schrijf je hier toch vreselijk leuk en open over :D! Kunnen veel vrouwen een voorbeeld aan nemen, leuk. Enneh, het speeltje klinkt al erg leuk iig ;-)!

 16. Honne schreef:

  Leuk stukje :-).
  Ik heb net afgelopen woensdag een erotische party bij mijn zusje gehad (waar ik overigens dit soort speeltje dan weer niet zag liggen) en een vib met van die draaiende kogels erin en een bewegende eikel en zo’n bewegend dingetje voor de klit besteld.
  Geen flauw idee of het wat voor mij is en miste er wel recensies over, maar dat ding aan te zien was al geil haha.
  Heb jij er toevallig een recensie van ? ;-).

 17. Luna schreef:

  @Honne: Weet niet welke je gaat krijgen, maar heb genoeg stukjes over Tarzan-achtige vibrators geschreven…

  DE TARZAN; NU NOG LEUKER
  Vibratormannetje E. liet van zich horen via de mail: ‘Hé Luun, ik heb iets nieuws, echt iets voor jou. Kijk maar even op m’n site of je het wat vindt om te bespreken voor de FOXY.’ Ik keek naar de dieplink die hij me stuurde, maar kon er weinig spannends aan ontdekken. ‘Pff, gewoon een Tarzan! Been there, done that’, mailde ik. ‘Nee, echt, dit vind jij leuk, dit moet je zien, schreef hij terug, ‘ik stuur er wel eentje op!’ ‘Laat maar lekker doorkomen dan’, mailde ik. Ondertussen dacht ik na over wat er in nog te verbeteren viel aan de Tarzan. Er schoot me even niets te binnen. De Tarzan is verkrijgbaar in bijna elk denkbaar formaat, mét of zonder roterende parels, met in-en-uit-stoot-mechaniekje of niet, met of zonder draaiende kop, met of zonder trillend anaalding en met clitoris-trillertjes in werkelijk alle soorten en maten. En dit alles in alle kleuren van de regenboog. Zo’n 2 jaar geleden kwam de eerste waterproof Tarzan op de markt en vorig jaar ontdekte ik een Tarzan met zoveel knipperende lichtjes dat een potje soloseks leek op een bezoekje aan een discotheek. Dus ik was zeer benieuwd met wat voor innovatiefs vibratormannetje E. op de proppen zou komen. Na het 4 jaar recenseren van het nieuwste en het leukste op seksspeeltjesgebied ben ik niet zo heel snel meer onder de indruk, maar gelukkig weet vibratormannetje E. na die 4 jaar precies waar ik van hou; geinige gadgets met veel knopjes. En veel knopjes had de Fingers Delight die hij me stuurde inderdaad. Ik drukte wat links en rechts en het apparaat begon enthousiast te trillen en te draaien. Niet bijster bijzonder, vond ik. Tot ik het knopje met de opdruk ‘audio’ ontdekte. Ik drukte erop en ineens begon er een mannenstem mee te hijgen tijdens het roteren van de parels. “Oh baby, yeah baby, fuck me”, klonk het vanuit de Tarzan. Woehoe! Toe maar! Woehoe! Een verstopte hijgende man; dat was inderdaad precies wat er nog ontbrak aan mijn favoriete seksspeeltje. Ik had het bijna zelf kunnen verzinnen.

  TARZAN LIZARD VS. DE MAN
  Gisteren kreeg ik zomaar een cadeautje binnen! Van mevrouw Christine le Duc. In discrete verpakking verscheen daar mijn nieuwe vibrator voor de komende maanden; de Tarzan Lizard. Hij ziet er niet uit; hij lijkt me iets te veel op een echte pik. Een vibrator moet zo min mogelijk op een lul lijken, dus ik geef de voorkeur aan snoeperige kleurtjes met ribbels van boven tot beneden. Vooral geen vleeskleurig geaderd ding. De Tarzan Lizard is huidskleurig, maar heeft wel een leuk hagedisje; speciaal voor clitoraal genot, zegt de verpakking. “Kom maar op”, zei ik tegen meneer de Hagedis. “Laat maar eens zien wat je kan!” Nu vond ik vibrators over het algemeen heel leuk en gezellig, maar ze haalden het nooit bij het echte werk. Dit wil ik bij deze graag allemaal terugnemen. Een Tarzan is namelijk briljant en een echte man kan met geen mogelijkheid winnen. Welke man kan tegelijk beffen en neuken? Niemand! De Tarzan doet het echter allemaal, en allemaal tegelijkertijd! Ik vroeg of P. in was voor een wedstrijdje, maar hij riep meteen: “Ik doe net als Kasparov! Ik ga geen wedstrijd met een schaakcomputer aan! Die verlies ik bij voorbaat.” Heel verstandig van hem. Al moet ik toegeven, P. is lekkerder om tegenaan in slaap te vallen.

  VIBRATORNIJD
  “Hè, gatverdamme, wat doet dat ding hier in bed?”, riep P. een paar dagen terug verontwaardigd. “Ja, jij was niet thuis. Ik heb ook alleen m’n behoeftes”, zei ik. “Dan kun je ‘m toch wel even opruimen en ergens neerleggen waar ik ‘m niet hoef te zien?”, reageerde hij nog steeds een beetje ontzet. Hij was net op m’n Tarzan gaan liggen en dat lag blijkbaar niet zo lekker. Mannen hebben er vaak toch moeite mee als vrouwen het af en toe, of regelmatig, met hun elektronische vriendje doen. Daar valt namelijk niet tegenop te neuken. Of mannen gaan eisen stellen, zoals het ex-vriendje van een vriendin: “Prima als je een vibrator koopt, maar hij mag niet groter zijn dan mijn pik.” Of: “Je mag het alleen met die vibrator doen als ik erbij ben, anders niet!” Jaloers op een vibrator. Vibratornijd. Mannen willen er gewoon niet aan herinnerd worden dat een simpel plastic apparaat met batterijen het stukken beter doet in bed dan zij. Want het is een verontrustende ontwikkeling; iedere vrouw heeft tegenwoordig een vibrator (“Ja, gekregen bij m’n Viva-abonnement, lekker joh!”) en ik kan me voorstellen dat mannen daar een beetje zenuwachtig van worden. Van hen worden immers hemelse prestaties verwacht die te vergelijken zijn met een gemiddelde Tarzan. Iedere keer weer. En daarna nog een keer. En van mannen die te veel nadenken in bed is nog nooit een vrouw klaargekomen. Van onzekere mannen trouwens ook niet. Dus misschien is het beter om niet meer te praten over de orgasme-kwaliteiten van een vibrator. Dus nooit meer te zeggen dat een vibrator niet alleen beter is in bed, maar het ook langer, regelmatiger en constanter kan. Dat een vibrator nooit moe is, nooit dronken, nooit stoned en nooit slap. Dat je er niet zwanger van kan worden, dat hij in je handtasje past en dat hij na afloop geen sigaretje hoeft te roken.

 18. Honne schreef:

  Haha dank je wel!
  Geen hijgende mannenstem op die versie die ik besteld heb, maar denk ook niet dat dat mijn ding is :-P.
  Maar verheug me stiekum al wel op wanneer mijn mannetje zijn nachtdienst weer gaat draaien…. wil hem toch liever wel eerst alleen testen :-P.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *