web analytics

23

LUNA INTRODUCEERT: DE RETRO PLOESIEPOESIES

Een paar weken terug ontving ik een mailtje: ‘Op zondag 17 december van 10 tot 17 uur organiseert Supernana een kerstmarkt voor iedereen die op zoek is naar hippe, handgemaakte spullen. We denken dat jouw producten hier goed tussen zouden passen en nodigen je daarom uit om met ons mee te doen.’ Dat was nog eens een leuke uitnodiging! Want voor hip en handgemaakt moet je bij mij zijn natuurlijk. En bij de andere deelnemers aan deze kerstmarkt, want ik ben niet de enige die de hele dag achter de naaimachine of met naald en draad in haar hand zit! Want dat heb ik de afgelopen weken gedaan; naaien en borduren. Als een bezetene, want ik kan natuurlijk niet op een kerstmarkt met een kraam van 4 meter lang staan en dan alleen met een paar DeLuxe PloesiePoesies en wat foldertjes aan komen zetten. Nee! De Maanisch-Merchandising moest volledig uitgebreid worden. Met hippe en handgemaakte producten, maar vooral met kekke producten! Dus met trots en liefde presenteer ik alvast op maanisch.com; de Retro PloesiePoesies. Gemaakt van originele stof uit de jaren 60 en 70 aan de voorkant en aan de achterkant voorzien van zeer zachte stofjes, waaronder, naast effen kleurtjes ook mijn favoriet: de luipaardprint. Deze Retro PloesiePoesies zijn speciaal voor überkekke baby’s! Want! Deze PloesiePoesies kunnen, in tegenstelling tot de andere PloesiePoesies, wél in de wasmachine! Dus er kan op gekotst, gekwijld en gesabbeld worden. En deze Retro PloesiePoesies zijn net als de DeLuxe PloesiePoesies volledig uniek. Van elke stoffencombinatie is er maar 1! En om het nóg leuker te maken; deze babyspeeltjes kunnen ook op hun buik krijgen, zodat alles nog kekker en nog unieker wordt.

De prijs; 16,50 voor een Retro PloesiePoesie zonder letter. En 18,50 voor een Retro PloesiePoesie mét letter. En deze prijzen zijn inclusief verzendkosten!

DOE MEE EN WIN!
Omdat het december is en omdat ik gek ben op cadeautjes geven, geef ik 2 van deze Retro PloesiePoesies, met voorletter, weg aan 2 Luna-lezers! Nou ja, eigenlijk aan de pasgeboren baby’tjes van 2 Luna-lezers. Dus de eerste 2 lezers die kunnen aantonen dat ze onlangs een kindje hebben gekregen (geboortekaartje, website) krijgen van mij een Retro PloesiePoesie opgestuurd!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. 10e schreef:

  Ha! Midas is al een überkekke baby!!! :-D Zijn retroploesie is de beste!! http://midassteeman.nl/pivot/entry.php?id=128

 2. Doinja schreef:

  HE wat jammer nu.. geen baby hier. Maar wel een heeeeele goede vriendin die in verwachting is. Telt dat ook?! Plieieieieieieiesssseeeee…..?!

 3. sunnymoon schreef:

  Dat treft! Ben ik de tweede? Anaïs zou het fantastisch vinden! (en anders bestel ik nog wel enkele)
  http://www.sunnymoon.be/?p=441
  en
  http://www.flickr.com/photos/lienkoekie/196973149/

 4. Willemijn schreef:

  Kees is pasgeleden geboren! De mooie zoon van Anna en Martijn! En ik ben nog geeneens op kraambezoek geweest, dus met zo’n kekke PloesiePoesie durf ik wel alsnog de trotse ouders te bezoeken :)

 5. Luna schreef:

  Ik moet streng, doch zeer rechtvaardig zijn, maar de 2 Retro PloesiePoesies geef ik aan lezers die zélf een kindje hebben gekregen! :-)
  Dus de eerste gaat naar Anaïs!

 6. Esther schreef:

  Eh, en Midas is de tweede denk ik? En als dat niet zo is: dan ben ik het! Jiehoe!!

 7. Luna schreef:

  Midas, het kindje van 10e en Ruben, had er al eentje van me gekregen (zie foto via link bij de post van 10e)… Dus: Esther! Jij (of eigenlijk Puck) hebt de tweede PloesiePoesie gewonnen!

  Als beide moeders mij even hun adres sturen via de e-mail, dan komt de Retro PloesiePoesie zo snel mogelijk naar jullie toe!

 8. Chantal Lotz schreef:

  Hallo lieve Luna!
  Ik ben voor mijn gevoel net voor het eerst moeder geworden. Al moet ik toegeven dat Roosje inmiddels 5 maandjes oud is, maar ze voelt echt nog als spik-splinter nieuw! Zij en ik zouden zo graag een retro poes willen met een R erop:))))

  liefs c*

 9. Anja schreef:

  He’he’ te laat jammer.
  Maar ik moet wel zeggen dat het wel een heel erg leuk idee is om ze ook baby-proof te maken. Eens kijken of we nog plaats hebben onder de kerstboom (kan ik ze dan via je shop bestellen?)

 10. Luna schreef:

  Ik heb ze nog niet in m’n Etsy-shop staan… :-( Het is mijn bedoeling en plan om 1 januari (nou vooruit 2 januari) de http://www.ploesiepoesie.nl website af te hebben… ik vind het alleen véél leuker om PloesiePoesies te maken, dan om een site te bouwen… :-)
  Maar tot die tijd kun je ze bestellen door mij een mailtje te sturen… :-)

 11. sunnymoon schreef:

  hoera!!!! en merci bien!!

 12. Nina schreef:

  Wat zijn ze leueueueueueuek!!! Ik zou er haast speciaal een baby voor nemen! :-D

 13. KatYo schreef:

  Hip en kek zijn ze zeker!

 14. Susan schreef:

  In april nog zo’n leuke weggeefactie? Dan ben ik uitgerekend!

 15. Maurice schreef:

  Wat een leuk idee van je Luna!

 16. Kaat schreef:

  14 januari Luun, houd vrij ;-)

 17. Kimske schreef:

  EN als je nu al 4 ploesies besteld hebt?? ;)

 18. brownie schreef:

  IK heb er een ! Van 11 welliswaar, maar ik was er dan ook snel bij !

 19. Tina schreef:

  Hee Luna! Ik vind die PloesiePoesies echt heul leuk! Ik ga ze onthouden als kraamcadeautje want in mijn omgeving worden de laatste tijd erg veel baby’s geboren. En kan het zijn dat ik jou vanmorgen in de trein zag – vanaf Amsterdam CS richting Utrecht, had moeten vertrekken om 7 over 8 maar was vertraagd? Ik meende je te herkennen van de foto op je site.

 20. koen schreef:

  kan je ze identiek in t dubbel maken ?

  babietjes missen hun ding niet graag in de wasmachine (en gaan helemaal uit de bol bij verlies of gewoon rotversleten)

  groetjes,
  de praktische papa

 21. seriouzz schreef:

  “KEK” zeggen vrouwen “LAUW” zeggen mannen?

 22. inge schreef:

  Gvd…(sorry..)

  Ik ben lesbisch, daar gaat mijn kans op een retro poesie….De reinste vorm van discriminatie (hahaha)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *