web analytics

7

LUNA TAKES CARE OF THE FUTURE

Donderdag om 10.00 stonden 4 leden van de band The Future uit New York bij mij op de stoep. Onze vrienden E. en D. waren vorig jaar al hier en basgitarist D. en elektrische gitarist P. zag ik nooit eerder. Ze hadden ook J. meegenomen, die bezig was met een rockumentaire over de band. Niet dat de band nou zo bekend is, of überhaupt al een cd heeft uitgebracht, nee, de The Future gelooft in zichzelf. En ze rocken big time! En partner P. gelooft ook in ze, want hij had ze geboekt om te spelen op het feest ter ere van de opening van zijn nieuwe pand. En van 5 single mannen die een paar dagen in mijn huis komen slapen en die al een jaar geen ‘home cooked meal’ hebben gehad, gaat mijn hart sneller kloppen. Die wil ik vertroetelen. Die wil ik verwennen. Die wil ik kennis laten maken met al mijn culinaire hoogtepunten. Dus ik zorgde ervoor dat ze naast genoeg hash, coke, bier en pillen ook genoeg vitaminen en calorieën binnenkregen om optimaal te functioneren. Ik kookte donderdagavond een volledige Hollandse maaltijd met boerenkool, erwtensoep en hachee, vrijdagmiddag bakte ik omeletten met kaas en spek en perste ik sinaasappels, vrijdagavond verdeelde ik alle drugs onder de bandleden en voorzag ze met mijn oogpotlood van zwarte ogen waar Gene Simmons een puntje aan kon zuigen, zaterdagavond was ik jarig en maakte ik samen met vriendin Y. en Kaat een superuitgebreide tapasmaaltijd en zondag sliep iedereen uit tot 18.00 en namen P. en mij daarna mee uit eten bij Chinees Restaurant Sea Palace. Gisteren kookte ik uitgebreid Italiaans, keek toe hoe ze daarna een paar plakken spacecake naar binnen werkten en zorgde ervoor dat cameraman J., gitarist D. en basgitarist P. vanmorgen op tijd opstonden zodat ze hun vliegtuig niet misten. Van hun dikke knuffel, de 3 flessen roze Moet&Chandon en hun welgemeende ‘Luna, you’re amazing’ werd ik bijna emotioneel. Zanger E. en drummer D. liggen nog steeds boven te slapen en als die morgen weggaan voelt het huis waarschijnlijk heel erg leeg en stil. Ik zit er zwaar aan te denken om een bed&breakfast voor beginnende rocksterren te beginnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Vriendin S. schreef:

  OOOH ik vond het zo’n TOPweekend!!!!!!
  zit nog na te genieten *zucht*

 2. Vriendin J. schreef:

  Ik vond het ook weer ZEER gezellig! En Dirk ook :)

 3. esther schreef:

  Klinkt geweldig! Vind het bijna jammer dat ik geen rockster ben :(

 4. Nina schreef:

  Hee!!!!! GEFELICITEERD!!!!!
  En dat vermeld je dan even tussen neus en lippen door! :-)
  Ik hoef niet te vragen of je het leuk hebt gehad, want dat zie ik al! xx

 5. Doinja schreef:

  DOEN…!!! Dat bed&breakfast..!!

 6. Chris schreef:

  Ben ik voornamelijk erg nieuwsgierig of Sea Palace goed bevallen is. Ik hoor nogal vaak dat je daar niet moet eten, maar dat geeft mij meer redenen om het toch aan de lijve te ondervinden :)

 7. Luna schreef:

  Nou, qua eten is het daar zeer middelmatig… en de bediening was bij ons ronduit onbeschoft… maar qua ambiance, ultrakitsche volgepropte troep, is het zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *