web analytics

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. tuinafval schreef:

  Dat ik er nog nooit aan gedacht had om mijn vriendin aan het haar te trekken en te verplichten mij volledig te bevredigen! Dit moet zeker leiden tot een betere en harmonische relatie.

  Wat me bij deze overviel als gedachteloopje: uiteindelijk zou het dan een feit zijn dat het slikken van sperma voor vrouwen bevorderend is voor het behoud van hoofdhaar. Ietwat via een omweg beredeneerd, maar het komt wel uit.

 2. glaasie schreef:

  leuk gedaan die site
  alleen je klok loopt achter

 3. Krizzz schreef:

  Ben ik nou de enige die hier een kapot plaatje te zien krijgt?

 4. Mike schreef:

  Nou tuinafval, je ziet aan het haar van Luna dat het wat betreft slikken wel goed zit

 5. Alvindepelvin schreef:

  tjeee luna luna zin om eens een keertje m’n superdesuper hoogslaper te testen.heb um zelf gemaakt met eronder een waar iternetparadijs bank en bmx sleutelhoek en niet te vergeten cdopbergplaats en je kunt er ook nog met 2 personen op slapen met ruimte voor foto toestel handboeien en nog heel veel meer
  meer weten mail me naar alvinkopuit@hotmail.com en wieweet bouw ik ook voor jou z’n luxe hoogslaper!!!!!!!!! mazzol!!!!!