web analytics

41

LUNA HEEFT DE KAARTEN BINNEN

Twee maanden geleden belde vriend J.: “Luna, je moet nu de kaarten voor Dance Valley reserveren, anders zijn ze weg. Nu!” Paniek. Meteen naar www.dancevalley.nl. Waren nog weinig kaarten over. Bellen met vriendin I.: “I., je moet nu meteen kaarten gaan reserveren, anders zijn ze weg.” En P. belde ondertussen met onze andere vriendjes en vriendinnetjes. In die nacht op al mijn e-mailadressen een kaart aangevraagd. Vorige week kreeg ik op 5 van de 8 e-mailadressen een mailtje: ‘Gefeliciteerd, voor u is een ticket voor Dance Valley gereserveerd.’ De tickets moesten alleen binnen een week opgehaald worden. Dus vandaag is Luna samen met vriendin I. zo’n 3 uur op pad geweest. ‘Het enige dat u hoeft door te geven is uw postcode en huisnummer’, stond ook nog in het mailtje. Bij de balie van het GWK bleek dat ik ook mijn naam moest opgeven. En ik had maar 1 keer mijn eigen naam opgegeven. De rest van de namen had ik in mijn paniek verzonnen en was ik meteen weer vergeten. “Ja, maar, ja, maar, ik wil er ook nog eentje voor P.!”, jammerde ik tegen het meisje van de GWK. “Er zijn er toch meer op dat adres gereserveerd? Nou, daar zit er eentje bij voor P.!” Maar ik mocht er maar 1 kopen. De trut. Uiteindelijk zijn I. en ik langs 2 postkantoren gegaan om uiteindelijk bij een ander GWK te belanden, met een zeer vriendelijke jongen achter het loket. Mijn liefste glimlach opgezet en eerlijk verteld dat ik onder verschillende namen kaarten had aangevraagd en dat ik er écht maar 2 nodig had. Eentje voor P. en eentje voor mij. De jongen bleek goedgelovig en gaf me 2 kaarten mee. Ik snap dat het vorig jaar een beetje uit de hand is gelopen op Dance Valley, maar het verkoopsysteem dat ze nu hanteren is gewoon ruk, fraudegevoelig en ingewikkeld. Waarschijnlijk zijn de kaarten daarom € 67,50. Uiteindelijk elke euro waard natuurlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. slappezever schreef:

  67,50 euro? gruweloos fokking veel geld voor een feestje.

 2. Luna schreef:

  En dan komen er nog 4,31 euro ‘servicekosten’ bij! Per kaart! Hahahaha!

 3. Mischa schreef:

  Neem je wel een regenjasje mee Luun, voor die exodus achteraf. Want die servicekosten hebben ze vorig jaar ook in hun snotkoker gestopt.

 4. moeder noah schreef:

  fuck fuck fuck, je bent er éven uit om zwanger te zijn en een zoontje te baren met het vooruitzicht om in de zomer weer te feesten (beetje dan) en wat overkomt je dan?!?!!?; geen DV kaarten meer te krijgen. want die moeten tegenwoordig 6 maanden vantevoren besteld worden….ik had het te druk met tepelkloven en hechtingen. deze nieuwbakken moeder VERDIENT DANCE VALLEY!!!!!

 5. djfatale schreef:

  goh jij heb ze teminste al wij hebben nog geen dag na het mailtje stad en land af gelopen om te horen dat er geen kaarten meer waren met recht een kut systeem wel gereserveerd kom je ze binnen een weekhalen uitverkocht

 6. Trio de twee wezen schreef:

  Je kunt het ook zo zien: voor een bedrag van € 67,50 organiseert men een dagvullend programma, waarin je je fantasie en inlevent vermogen oefent, leert te improviseren, je assertiviteit traint, leert omgaan met teleurstellingen en je integriteit langs de lat legt. Het geheel wordt dan ook nog eens afgesloten met een groot muziekfeest!

  Menig erkend trainingsbureau rekent hiervoor zo 2000 piek per persoon, exclusief vervoer en materiaal. Die steek je zo in je zak!!

 7. etoile schreef:

  dat is wel even de euro 2x omdraaien maar als je bedenkt dat qlimax van 21 tot 7 uur ’s ochtend 38 euro koste en zeker de moeite waard was zal dit het zeker wel zijn. Dus haal alles eruit wat er in zit zou ik zeggen!!!

 8. Elwin schreef:

  Ik had maar 1 mailtje gestuurd, en helemaal geen reactie, thanks Luna ;o) Op Marktplaats.nl worden de kaarten aangeboden voor € 170! Ik weiger gewoon om ze daar te kopen…

 9. Nathalie schreef:

  Dancevalley was 3 jaar geleden voor het laatst leuk. Nu is het te duur, te slecht geregeld en bovenalles, te massaal….
  Wij houden in het Amsterdamse bos of het vondelpark onze eigen kleine feestjes wel :)

 10. Sanne schreef:

  leuk… meer als 60 euro voor chaos… als je wilt, kun je ook chaos krijgen bij mij thuis, kost heeeelemaal nix ;)

 11. Luna schreef:

  Nounounou, niet zo negatief… vorig jaar was Dance Valley zélf fantastisch… en dit jaar staan we op de camping, zodat we ’s nachts niet naar huis hoeven… perfect geregeld…

 12. Gilles schreef:

  Inderdaad, heb ze op 1 na allemaal mogen meemaken. Allemaal stuk voor stuk fijne feesten, op die ene met extragratis modder na. Vorig jaar heb ik zelf niets van de ellende gemerkt, was op tijd weggegaan (uitgekakt) en had de auto op een mooi plekje gestalt. Heeft het toch nog z’n voordelen dat je 18 jaar in H’lem hebt gewoond en daardoor de omgeving goed kent ;)

  Anyway, veel plezier! Ik zal er (waarschijnlijk) niet bij zijn…

 13. miss bitch schreef:

  Ga mijn kaartje morgen halen, als ze tenminste mijn gereserveerde kaartje nog gereserveerd hebben liggen….. Zo ja, Luna CU @ DV!!!

 14. Suffie schreef:

  Shit! Suffie heeft weer geen oppas dit jaar…

 15. Remco schreef:

  Ik snap echt niet dat je dit leuk vindt … iets voor pubers dit.

  In je volgende post praat je over musea, cultuur, concerten, theater … en dan kom je met Dance Valley aan???

 16. Gilles schreef:

  Remco, vind jij het niet helemaal jammer dat jij al zo volwassen bent? Man hou toch op! Feesten is leuk, goed en fijn… Ga jij toch lekker op de bank zitten met je chippie!

 17. Remco schreef:

  “Feesten is leuk, goed en fijn…”

  Whatever, maar niet op dancevalley, beetje huppelen tussen 15/16 jarigen. Dan ga ik nog liever naar een museum … of inderdaad op de bank zitten.

 18. Gilles schreef:

  Och och, u is kenner? Vertel mij eens (gij mega stappert) waar ik heen moet om pas echt te feesten? Ala Remco-stijl zegmaar…

 19. Remco schreef:

  Op de bank, rode wijn, franse kaas, sigaartje, muziek van mozart en een goed boek. En om 22.00 sukkel ik in slaap … om ’s morgens om 7.00 weer wakker te worden en naar m’n werk te gaan.

  … leve de rust op het platte land, waar de koeien drollen draaien die dubbel zo groot zijn als stadse hondenkeutels.

 20. Gilles schreef:

  Snap out of it! Inderdaad, een kaasje en wijntje op z’n tijd is heerlijk… Mozart is bijna net zo massaal achterhaald als Dance Valley. Zelfs de grootste idioot luisterd Mozart…

 21. Remco schreef:

  “Mozart is bijna net zo massaal achterhaald als Dance Valley”

  Dat meen ik al vanaf het begin te zeggen.

  “bank, rode wijn, franse kaas, sigaartje, muziek van mozart en een goed boek” … was stereotyperend.

 22. Frank van Klaveren schreef:

  Volgens mij kent Remco het hele Dance Valley publiek niet echt. Jammer dat je er dan een bevooroordeelde mening op nahoudt.

 23. Luna schreef:

  Frank heeft gelijk, het Dance Valley-publiek is zeker niet te vergelijken met huppelenden 15- en 16-jarigen… en wat is er mis met de enige dag naar een museum, de week daarna naar het theater en weer een week later naar Dance Valley… Beetje bekrompen om te denken dat het een het ander uitsluit…

 24. Gilles schreef:

  Luna! Dit was als eindeloze discussie tussen mij en Remco bedoeld! Maarja… Je hebt gelijk… Och en Frank ook… En dat weet Remco ook wel ;)

 25. Remco schreef:

  Tot nu toe ga je alleen nog naar DV … de rest moet nog komen, als ik je volgende stukje goed lees.

 26. Remco schreef:

  Ja, beetje jammer Gilles … had nog wel even door willen gaan met onzinnige argumenten verzinnen.

  Jullie hebben vast gelijk, ik ben nog nooit naar DV geweest, maar als ik die beelden zie van semi-hippe juppies die er alleen heen lijken te gaan omdat het ooit echt hip was … dan gaan bij mij de nekharen recht overeind staan.

 27. Luna schreef:

  Dance Valley 2000 was voor mij een haast spirtuele ervaring… om met 60.000 mensen in een vallei te staan, mooi weer, beetje verbrand van de zon en allemaal, allemaal dansen op de muziek van Carl Cox het laatste uurtje… als ik zijn laatste nummer nu nog hoor, dan sta ik er weer en dan voel ik me intens gelukkig… En Remco; ik doe heus wel eens andere dingen dan springen op een pillenfeest… het is alleen dat ik die dingen niet vaak genoeg doe voor mijn gevoel… dat ik iedere dag slijt achter mijn computer terwijl het Anne Frank-museum om de hoek is… dat ik films download van Kazaa, terwijl ik ook naar de bioscoop kan gaan…

 28. Remco schreef:

  Ik hoop dat het je lukt, het heeft mij een hoop extra plezier gegeven toen ik de stap nam. Eenvoudigste stap is een boek pakken en gewoonweg gaan lezen.

 29. Luna schreef:

  Ik weet het beter met mezelf gemaakt… morgen is het ‘Luna-doet-aan-cultuur-dag’… Gewoon inplannen die handel…

 30. Remco schreef:

  Dan koop ik een cd van Carl Cox …

  naaaaaah, ik moet niet overdrijven.

 31. Luna schreef:

  Ik wil je graag een gebrand cd’tje sturen hoor Remco, van Luna’s favoriete dj’s…

 32. Remco schreef:

  Mag je doen, maar ik denk dat het zonde is van het branden … ben reeds jaren overgestapt richting gierende gitaren enzo.

 33. Luna schreef:

  Heb ook hele leuke cd’tjes van Luka Bloom in de aanbieding… geen gierende gitaar, maar zulke mooie perfecte teksten…

 34. Remco schreef:

  Nee, niet mijn smaak … veel rustiger dan bv Radiohead moet het niet worden.

 35. Luna schreef:

  Hmm, had ik niet achter je gezocht… Welke bands hou je van dan? Muse? 16 Horsepower? Madrugada?

 36. Remco schreef:

  Muse heb je goed gegokt … een van m’n favo’s. Ook Elbow, Johan, Ours en natuurlijk U2.

  Laatste tijd pak ik af en toe ook wat heftigers mee, zoals Tool, Rammstein, POD enz …

 37. Frank van Klaveren schreef:

  POD, over 15 en 16 jarigen gesproken :P

 38. Gilles schreef:

  Foei Frank! Dat wilde ik zeggen! Maar inderdaad, POD… Wat de neuk?

  Ach, ieder zijn smaak en stijl. Maar persoonlijk vind ik dat Remco nu maar eens mee op sleeptouw moet worden genomen naar een aantal leuke ‘house’-feestjes. Kan je het in iedergeval met eigen ogen bekijken. Dan luister ik vandaag de hele dag naar POD :)

 39. Remco schreef:

  Gister heb ik voor straf naar Carl Cox, digweed en oakland … of iets dergelijks moeten luisteren.

  POD slaat inderdaad wel aan bij de youngsters, maar het is beter dan linkin park/limb biscuit … of hoe die anderen ook heten.

 40. Frank van Klaveren schreef:

  Voor straf? Zozo, en je vond er ook echt helemaal niets aan?

 41. Partner P schreef:

  Remco mag blijven vanwege het noemen van Tool, Johan en Ours.