web analytics

35

LUNA OVERWEEGT LIPOSUCTIE

Gisteren was ik in zo’n goed humeur, ik voelde me zo slank en briljant dat ik dacht; laat ik eens nieuwe kleren gaan kopen! Laat ik dit geweldige lichaam richting de H&M vervoeren met een metro en aldaar alles kopen wat ik wel wil, maar niet nodig heb! Na een fantastische metrorit en een evenzo fantastische wandeling van de metrohalte naar de H&M in de Kalvertoren stond ik tussen de wintercollectie broeken, truien en vestjes! Alles was geweldig en binnen enkele seconden had ik 2 kekke broeken 1 kek vestje en 2 net zulke kekke truitjes in mijn handen! Mooi! Meteen naar de paskamer ermee. Jas uit, trui uit en 1 van de kekke truitjes aan! Zo! Geil truitje! Lekkere tieten ook! Prima koop voor € 29,90! Broek uit. Blik in spiegel. Jezus. Blik via de ene spiegel in de andere spiegel. Jezus, is dat mijn reet? Dat had iemand wel eens eerder mogen zeggen dan. Godallemachtig. Dacht het niet! Dacht het toch echt niet dat ik een nieuwe broek ging passen met zo’n reet. Ik doe het niet! Ik doe het niet! En dat truitje, dat staat ook ineens niet meer. Weg hier! Veel te veel licht! Weg! Nooit meer naar de H&M! Die snappen geen flikker van vrouwen. Het licht moet gedempt! Draai er desnoods een rood lampje in, maar dit tl-licht kan echt niet. Dit tl-licht traumatiseert vrouwen voor het leven. Zelfs vriendin I. (1.72 en 55 kilo) trekt de H&M niet: “Nee, daar heb ik die spataderen ontdekt, heb maanden met zwachtels om m’n benen gelopen!” Maar het erge is: ik moet gewoon een aantal dingen écht héél érg hebben van de H&M. Dus vandaag ga ik weer terug. Maar het eerste wat ik koop is een zonnebril.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Els schreef:

  Uit wraak kwak ik de spullen dan altijd terug in een rek waar ze niet hingen toen ik ze vond.

 2. JW schreef:

  Jeez, ik dacht dat mijn vriendin zich aanstelde in de H&M. Maar er zijn er dus blijkbaar meer die de TL verlichting niet verdragen.

  Traumatisch.

 3. Turntablizm schreef:

  hahahahaha Je meot gewoon de H&M aanklagen wegens het bezorgen van trauma, en het te hard weergeven van de waarheid zonder dat je erom gevraagd hebt! Denk dat daar toch wel een paar ton euro uit te slepen valt…… :)

 4. Rolandow schreef:

  Ineens begrijp ik waarom het licht uitviel. Was allemaal gepland natuurlijk.

 5. Jenny schreef:

  Bij V&D hebben ze dat licht ook. Ik ben bang dat ze dat (letterlijk en figuurlijk) keiharde licht overal hebben. Heel, heel erg. :(

 6. Maikels schreef:

  Tering, wat een labiel gezeik en zoooo herkenbaar. Het is een van de redenen dat ik nooit met mijn vriendin broeken ga kopen. En bytheway, ga joggen ofzo.

 7. Turntablizm schreef:

  Nou Maikels dit vindt ik nu echt een uitspraak voor een jochie wat aan zijn mannelijkheid twijfeld, en overcompensatie gedrag toont……..
  ;)
  T.

 8. Maikels schreef:

  Laat ik eerst zeggen dat je twijfeld met een t moet schrijven. Ten tweede bedoel ik alleen te zeggen dat je gewoon tevreden moet zijn met hoe je eruit ziet. En als je daar problemen mee hebt dan moet je er wat aan doen…..

 9. Promiss schreef:

  Jongens, mag ik even zeggen dat H&M bekend staat om z’n minderwaardigheidscomplexverlagende pashokjes en de daarbij behorende spiegels… Daar gaan wij vrouwen juist meer nieuwe kleren van kopen..Over die reetvergrotende spiegels is echt over nagedacht hoor!!

 10. Promiss schreef:

  Ps..dacht dat je aan de stackers was?

 11. Turntablizm schreef:

  hmmm……Promiss als in lady dj…..? of als in fan van? :)

 12. Luna schreef:

  Ik denk dat ik nog niet genoeg stackers heb geslikt :-)

 13. Ewald schreef:

  H&M was voor mij een favoriete winkel totdat ze besloten om de herencollectie weg te halen bij het filliaal waar ik altijd kwam. Eigenlijk maar goed ook, ze hadden toch klote licht :-)

 14. mixologist schreef:

  Jezus vrouw, jij bent ook alleen maar met je uiterlijk bezig! Ipv een zonnebril kopen kan je beter je oogkleppen eens afzetten!

 15. Mootje schreef:

  Jemig mixologist, iedereen wil er toch gewoon goed uit zien. Wat een gelul.
  En Luna, kappe met die pillen meid, it’s gonna kill you.

 16. Luna schreef:

  Zo, Mixologist… en wanneer ga jij nou eindelijk eens onder je eigen naam, met je eigen url reageren? Dan hebben we misschien een discussie… daarnaast heb ik vandaag de afwas gedaan, 2 wasjes gedraaid, boodschapjes gedaan en de kattenbak verschoond! En weet je? Dit alles zonder aan mijn uiterlijk te denken! God! Wat een heerlijk gevoel!

 17. ransporn schreef:

  oh.. ik weet zijn url… http://www.eelke.com

 18. Cunningham schreef:

  Jezus Mixologist, dat jij helemaal mee gaat in de overdrevenheid van Luna en dat voor de waarheid en niets anders dan de waarheid aanneemt, maakt jou tot de winnaar in de wedstrijd ‘domste lezer van maanisch’.
  Stukjesschrijvers belichten iets dat ze opvalt, vergroten het uit.
  Ik ben benieuwd hoe jij de krant leest.

 19. Merel schreef:

  Bij de H&M in Utrecht hebben ze het iets beter begrepen.

  In elk pashokje zitten drie knoppen: 1 voor zeer gedempt licht, 1 voor gedempt licht, en 1 voor gewoon licht.

  Nadeel is wel, dat de eerste twee knoppen na een tijdje automatisch weer op gewoon licht springen. Maar verder is het een stuk beter dan in Amsterdam.

 20. Dean schreef:

  damn those bitches….. always the same ‘ol shit about gaining weight……
  hip!

 21. Ron c.a. schreef:

  Foto’tje on-line?

 22. Erwin schreef:

  En toch blijf je heerlijk om naar te kijken!

 23. lis schreef:

  ik weet zeker dat er binnenkort iemand zich ophangt in die pashokjes. het licht is te naar voor woorden, zelfs als je denkt dat je er deze keer echt prachtig uit ziet, dan gilt de spiegel dat je de lelijkste van het land bent.

 24. KK schreef:

  Wat is er eigenlijk mis met een flinke reet en andere vleselijke geneugten?
  Anorexia botten in je klauwen, da’s lekker! Vlees, dames, vlees, en trek je niks aan van die slanke bladenmafia!

 25. Meentje schreef:

  Je hebt helemaal gelijk. Ik was er 2 weken geleden ook en stond in het voorste hokje de winkel in te kijken. Ohnee, de mensen keken naar mijn tieten die boven de deurtjes (die niet dichtgingen) uitkwamen omdat ik iets langer ben dan de gemiddelde vrouw. En inderdaad… na zo’n paar minuten H&M voel ik me ook dikker dan de gemiddelde vrouw. Triest geregeld daar! :(

 26. Meentje schreef:

  Je hebt helemaal gelijk. Ik was er 2 weken geleden ook en stond in het voorste hokje de winkel in te kijken. Ohnee, de mensen keken naar mijn tieten die boven de deurtjes (die niet dichtgingen) uitkwamen omdat ik iets langer ben dan de gemiddelde vrouw. En inderdaad… na zo’n paar minuten H&M voel ik me ook dikker dan de gemiddelde vrouw. Triest geregeld daar! :(

 27. Meentje schreef:

  En nog iets: er is inderdaad niets mis met een dikke reet, maar die spiegels verergeren en misvormen de boel en laten ieder detail zwaar uitvergroot zien, DAT is het probleem. Niet het gewicht, dus hou daar maar over op.

 28. de humeurist:. schreef:

  suck the lipo…

 29. Janeway schreef:

  Erg herkenbaar. Ik sleep me in een positieve bui ook wel eens naar H&M, maar na het passen van 3 te kleine broeken zit mijn humeur weer dagen op een dieptepunt. Klotewinkel!

 30. Nina schreef:

  De H&M-paskamer SUCKS en geeft je voor de rest van je leven een minderwaardigheidscomplex.
  Leve het anti-H&M-paskamer comité!

 31. sya schreef:

  Ongelofelijk herkenbaar. Een H&M kan ik niet langs lopen zonder er naar binnen te gaan. Ook al weet ik dat je sterk in je schoenen moet staan. Niet alleen pas ik meestal alles thuis (niet alleen vanwege het licht maar omdat het er altijd zo kleredruk is bij de paskamers) Daarnaast zijn de meeste kleren ook nog vaak niet de maat die erop staat. Frustrerend als je weet dat je maat 38 hebt maar er gewoon niet in kan. Dat die andere broek in dezelfde maat bij een andere winkel geen problemen opleverde doet dan niet meer ter zake. Kut, denk ik dan, ik wordt dik. Gemeen is het eigenlijk. En toch. Op dit moment zou ik het liefst in de rekjes duiken. Een zuivere haat-liefde verhouding, dat is het.

 32. Plato schreef:

  ‘Het eerste wat ik koop is een zonnebril…’

  Het is godverdomme november! Er is geen zon! Om vijf uur wordt het donker! Wat ga je doen met dat ding? Op je hoofd zetten zeker…

 33. Plato schreef:

  Als je je kont nou eens ff in die webcam steekt wil ik best zeggen dat je een dikke reet hebt hoor…

 34. Marc schreef:

  De H&M…Daar gaat toch heel de stad al heen…lekker op safe jezelf clonen aan de hand van het huidige modebeeld. Lekker Safe & Simple

 35. H&M floormanager filliaal nieuwendijk schreef:

  Wat een gezeur allemaal. jullie vrouwen zouden is moeten weten hoeveel werk er allemaal in zit om zo’n vloer juist te kunnen draaien zoals het hoort en dan nog zo’n zeurende wijfen met die klachten wat nergens op slaat. bijv , jezus wat een rotzooi is het hier.. nou vindje het gek? hebje welleens gekeken hoe jullie vrouwen winkelen…? jullie verandere in 1 x in monsters zien nix meer lopen het personeel omver. laat dingen vallen zonder dat je t weet. tass in paskamer vergeten.. all dat soort dingen. kijk op youtube cavalli amsterdam.. zegt genoeg neem ik aan.. ten tweede moetje niet zo zeuren over de spiegels in de paskamer want daar is juist wel over nagedacht je kan in een paskamer geen dimlicht hebben of rood licht , want dan krijg je het gezeur weer dat sommige het niet juist zien, of niet de kleur kunne zien. plus met dit tl licht zie je de juiste details van het artiekel eruit springen. en over de spiegels.. laat me daar maar niets over zegge want als die dubbel spiegel er niet was, zouden er gezeurt worden over het feit dat mense de 8erkant niet goed kunnen zien, dus wat wil je nou? of w8 nee ik snap m al… het is je onzekerheid wat je hier uitspreekt .

  uit woede kleding ergens neer kladdere. jah like ur the only 1… dat is dus ook 1 van de redenen dat wij langer door werken dan de meeste winkels in de stad..