web analytics

16

LUNA NAAR EEN ‘FETISH-FEESTJE’

“Zaterdag vier ik m’n verjaardag”, vertelde vriend H., “en ik zou het heel leuk vinden als jullie ook zouden komen.” “Leuk!”, zei ik, “je verjaardag!” “Het is trouwens een fetish-feestje”, ging vriend H. verder, “dus het is de bedoeling dat je in lak, leer of rubber komt.” “Eh, hihi, eh, H., wij zijn helemaal niet van de fetish, hihi, dat weet je toch?” “Ja, maar het is gewoon een relaxt feestje hoor”, zei hij. “Er komen maar een paar mensen uit de scene.” Ik zei vriend H. dat we er over na zouden denken, maar eigenlijk zag ik het bij voorbaat al niet zitten. Een fetish-feestje, met mensen uit de scene. Hihi. Ook P. zag zichzelf niet echt rondlopen op een fetish-feestje, dus we zouden niet gaan. We zouden gewoon lekker op de bank hangen met een bak chips en een dvd’tje. Maar zaterdag begonnen we toch te twijfelen. “We kunnen ook gewoon een uurtje gaan toch? Als het niet leuk is gaan we naar huis”, zeiden we tegen elkaar. En het was tenslotte vriend H.’s verjaardag. “Maar we hebben helemaal geen lak, leer of rubber”, zei ik. “Ik heb nog wel ergens een leren broek hoor”, zei P. “Hihi! Echt?”, vroeg ik. Echt. Hihi, partner P. in een leren broek. “Nou, ik trek gewoon m’n bloemetjesjurk aan hoor”, zeg ik tegen P., “en dan hang ik wel allemaal seksspeeltjes om m’n nek. Ik heb genoeg in de kast liggen. Hihi. We gingen dus wel. Een uur later stond ik in mijn bloemetjesjurk buiten. Om mijn heupen droeg ik een leren gereedschapsgordel met allerlei dildo’s, vibrators, trileitjes, flessen glijmiddel, een vibrerende schildpad, pluchen handboeien en een pussy pump. Om mijn nek had ik een doucheslang met dildo-douchekop geknoopt. “Hihi”, zei ik tegen P., “wij gaan naar een fetish-feestje.”

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. buurman m schreef:

  en toen? :P

 2. bokbok schreef:

  Ja zeg luister es…Dit schreeuwt om een foto hé?

 3. Jan F. (de) schreef:

  Was Thé Lau er ook?

 4. Caroll schreef:

  Dat ge-hihi is ietwat irri… maar niemand vroeg mij natuurlijk iets.

 5. job schreef:

  En?
  Hoe was het?

  (FOTO!!!!)

 6. Solly schreef:

  … en vandaag het sfeerverslag? (Ik durf al bijna niet meer om foto’s te vragen…)

 7. Luna schreef:

  Ja, later op de dag meer! Meer tekst uiteraard…

 8. Goed, we wachten af. Ongeduldig, maar toch, we wachten af…

 9. Rick de Kikker schreef:

  *trommelt met de vingers op de tafel*

 10. Chantal schreef:

  Voor iemand die wel wat gewend is (Foxy en KamaSutra) reageer je wel heel erg puberaal ;) een hele tijd geleden heb je mij nog wel eens laten weten dat je wel een keer met me mee wilde naar een fetish feestje!

  Groetjes,
  Chantal

 11. Luna schreef:

  Ik wil alles een keertje meegemaakt hebben… dus ook een fetish-feestje, maar dat neemt niet weg dat ik het vooral als een hihi-ervaring zie… en ook al ben ik door mijn werk bij FOXY en op de Kamasutra-beurs wel wat gewend, van sommige dingen knipper ik nog steeds met mijn ogen… en gelukkig maar…

 12. Maks schreef:

  Zo blijkt weer eens te meer. Een mens is nooit te oud om te leren.

 13. Menno schreef:

  Kun je niet maken, Luna, geen foto van je uitgaanskostuum. Voor de huisvrouw-op-pad aflevering van Foxy, of zo. C’mon girl, I am sure y’all shot one, share share.

 14. Blue schreef:

  Tja wel errug hip he; fetishgedoe…zag gisteren in een “keurig” tijdschrift iets wat ze “pornoschoenen” afschuwelijk als je het mij vraagt :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *