web analytics

62

DE MAAKBARE KUT

“Je kan ook een siliconenheuveltje laten inbrengen”, meldt vriendin M. me luchtig. We hebben het over schaamlipcorrecties. Iets wat tegenwoordig bijna net zo normaal lijkt te zijn als een borstvergroting. “Bah”, zeg ik met een vertrokken gezicht. “Ja, dan laten ze dus siliconen inspuiten boven hun schaambeen. Dat het een beetje boller staat”, zegt ze. “Bah”, zeg ik nog een keer. “Wat gebeurt er als die siliconen gaan lekken?” Ik wil het niet eens weten. Maar mannen schijnen het geil te vinden. Een bol kutje. En vrouwen schijnen het zo belangrijk te vinden dat een man hun kutje esthetisch verantwoord vindt dat ze er zonder problemen een chirurg aan laten zitten. Gewoon een beetje in laten snijden. Beetje inspuiten alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Nu zijn bij sommige vrouwen de binnenste schaamlippen inderdaad een beetje uit proportie. Dat je denkt; doe mij nog maar een onsje rosbief. En bij sommige vrouwen geeft dat onsje rosbief fysieke problemen. Bij het fietsen bijvoorbeeld. En in die gevallen snap ik een correctie. Maar om nu in gezond én bovendien hypergevoelig vlees te gaan snijden, gewoon omdat het er geiler uitziet, gewoon omdat mannen het lekkerder vinden, dat gaat mij te ver. En om siliconen boven je schaambeen in te laten spuiten, zodat je een haast kinderlijk bol kutje krijgt, dat gaat me helemaal te ver. Véél te ver. Maar de perfecte kut volgens de mannen- én vrouwenbladen is dichtgevouwen. Dichtgevouwen en kaalgeschoren, met een klein streepje schaamhaar. En dan dus met een bollend schaamheuveltje. Een Barbie-kut dus. Mocht je als vrouw niet in het bezit zijn van zo’n dichtgevouwen, kaalgeschoren, bol kutje, dan kun je jezelf er dus gewoon eentje aan laten meten. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Na de tiet is ook de kut commercieel gegaan. ‘Nieuw’. ‘Nu nog beter’. ‘Nu nog lekkerder.’ Het wachten is op een programma met de naam ‘Make my Pussy Beautiful’. Luna zal geen aflevering missen.

Dit vind je misschien ook leuk...

62 reacties

 1. Toet schreef:

  Wat dacht je hiervan: er is een ziekenhuis – uiteraard in Amerika – waar ze adverteren met keizersneden: “Have a caesarian with us and keep your vagina honeymoon-fresh!”

 2. Angel schreef:

  Klinkt als de frustraties die spontaan opkomen na het zien van de ranzigheid ten top: “Plastisch Chirurgie Live”. Persoonlijk vind ik het mijlen te ver gaan.

 3. Luna schreef:

  Hahaha! ‘Keep your vagina honeymoon-fresh’! BRILJANT!!!!

 4. Erwin schreef:

  Ik heb de commercie altijd kut gevonden, bol of niet bol punt kom.

 5. c. schreef:

  Ha fijn: kunnen we lekker met nootjes op schoot kijken naar vaginavlees dat opengesneden wordt met een scalpel, vervolgens raggen ze er een prothese in en wordt het zooitje met garen (of zullen ze dan schaamhaar gebruiken?) dichtgenaaid. Daarna horen we het gewillige slachtoffer met haar kut in het verband, overmand door emoties, zeggen: “NU voel ik me pas zeker van mijzelf, NU ben ik pas echt gelukkig!”
  De kut wordt natuurlijk aan het hele gezin en alle vrienden getoond.. “Mama is veeeeeeeeel mooier geworden!!”

 6. Paul schreef:

  Hoezo is een “Maar de perfecte kut volgens de mannen- én vrouwenbladen is dichtgevouwen. Dichtgevouwen en kaalgeschoren, met een klein streepje schaamhaar ” perfect?????????????????

  Ik vind de overvloedige lipjes juist zo mooi, en als er een beetje haar op zit is dat ook prima, maar goed, ik ben dan ook al een ouwe lul van 45!!!

  Greetz
  Paul

 7. Menno schreef:

  Gelukkig leest er niemand hier Nederlands, ze kunnen dus niet natrekken waarom ik zit te gieren. Onsje rosbief… giechel.. als je ze eenmaal opengevouwen hebt smaken ze toch allemaal hetzelfde?

 8. Erwin schreef:

  @Menno,

  precies waarom ik van rosbief houd en niet te dik, het gaat om de fijne smaak.

 9. Jan F. (de) schreef:

  “tegenwoordig bijna net zo normaal lijkt te zijn als een borstvergroting”

  Waar ik vandaan kom (Wirdummerdraai) daar is een bostvergroting nog helemaal niet gewoon en een kutopbolling al helemaaaaaaaaaaaaal niet!

 10. Huug schreef:

  Last van het fietsen? Ooit een man horen klagen? Die heeft daar toch heel wat meer hangen

 11. Suffie schreef:

  Bah! Heb je de boel eindelijk eens een beetje soepel lopen, beginnen ze op televisie met een programma over een vaginavernauwing!

 12. CiNNeR schreef:

  Nou ik zit goed merk ik, dat scheelt weer een hoop gesnij. Maar zou het ook nooit van mijn leven doen als het niet te maken heeft met gezondheidsproblemen. Het zal ook maar misgaan, wat je dan niet verknalt!!

 13. abrahamsz2@hotmail.com schreef:

  Ik vind het kut, als dames (en misschien bepaalde heren) allemaal een perfect playboy kutje kunnen aanschaffen.
  Blijft er alleen nog over dat iets “kloten” is.

 14. Chantal schreef:

  > Het wachten is op een programma met de
  > naam ‘Make my Pussy Beautiful’. Luna zal
  > geen aflevering missen.

  Dan heb je wat gemist, vorige week hebben ze bij het programma Plastisch Chirurgie Live een operatie laten zien van een kut correctie… ik heb er overigens niet naar gekeken, wat een kut programma :)

 15. nove schreef:

  Bah, inderdaad, juist, smerige sexistische artsenij, makelaardij en uitvoerders. Lijkt me van hetzelfde allooi als hersteloperaties van maagdenvlies en rituele clitorale besnijdenis, bij niet medische a- wetenschappelijke indicatie.
  Het valt onder behagen van sadistische masculine fantasie, het meisje, de maagd, het ongerept kutje als ultiem ideaal. Het geeft voorrang aan de incestueus pedofiel ingestelde man/ vader/leider en beloont de volwassen ervaren en rijpe vrouw in haar moederfunctie als een heilige Maria maar als vrouw wordt ze gedegradeers en gedenigreerd als een wegwerpkut die een tijdelijke houdbaarheid heeft en na enkele maanden, jaren dient te transformeren naar de kindertijd of zich laat vervangen door een dochter/tienermeisje, liefst beide waarschijnlijk, voor de rijke profeten onder de echte mannen.

 16. Rick de Kikker schreef:

  Ik vind het prima, zolang ik op verjaardagen en feestjes maar niet naar het resultaat hoef te kijken… “Kijk eens ik heb een operatie gehad, ’t is mooi geworden joh”… dat vind ik zo’n flauwekul, bah!

 17. Johannet schreef:

  -En wat vind je het mooiste aan je vrouw?
  -Haar borsten.
  Notabene het enige dat niet echt is aan haar vindt hij het mooiste.
  Als hij haar ogen had gezegd was ze heel boos geworden, want ze heeft niet voor niets een operatie ondergaan en zoveel pijn geleden.

 18. nove schreef:

  Hoor net dat notabene in China een Miss verkiezing van louter geplastificeerde dames wordt afgedraaid. Deelnemers dienen eerst te hebben aangetoond dat er daadwerkelijk veel aangeplakt, weggezogen, vergroot en/of verkleind is aan hun lijf.
  Het is ontluisterend, ridicuul en afstompend ondertussen. China overklast amerika en europa zelfs als het over camp en over- the- top gaat. Dat wordt nog wat met de identificatieplicht vanaf 01 -01- 2005.
  “IpseDixit”:http://hiram.nl/ipsedixit/artikel/579/gelijk-oversteken

 19. Kikkertje schreef:

  Sjeezus. Nu komen vast de bladen weer op de proppen dat de man vooral de kut met rust moet laten. Privé: “Vanessa heeft haar kut vergroot”
  De Story: “Patty Brard boos op de kut van Maxima”
  De Libelle: “Gerard Joling jaloers op de kut van Kelly”
  De Foxy advertenties: “Gezocht, kutlippen”

  En het is nog niet eens 1 januari. Ik neem maar een biertje. Proost vriend P. Ik hoop dat de kut van Luna oké is, anders heb je pech maatje ;)

 20. Flexie schreef:

  Maar wees eerlijk een mooie bolle kale kut is veel mooier om te zien en lekkerder te beffen dan zo’n borstel met van die lange lappen vlees.
  Ik zeg niet dat iedereen massaal op de snijtafel moet maar wat mooi is mooi.
  Een flinke lul wordt toch ook als ideaal gezien maar niet iedereen met een kleintje laat die vergroten.

 21. Rick schreef:

  ‘Bolle kale kut’ het scheldwoord voor 2005, wat ik u brom!

 22. TalX schreef:

  Ik denk dat ik ze allemaal ga missen…ik kan geen operatie zien, laat staan die aan een dergelijk lichaamsdeel. Misschien is de nieuwe trend wel om juist niet met de trends mee te gaan….past me eigenlijk veel beter ;-)

 23. seriouzz schreef:

  “Kilo Utrecht Tango” kennen we die nog?

 24. DeBlondeBlogger schreef:

  Naar ik vernomen heb bestaan er zelfs al siliconen die continue een geur afscheiden, hoor je me al komen!!!

  Kutje aardbei, kutje framboos en ga zomaar door…

 25. Suffie schreef:

  Op de valreep in 2004 nog even een nieuw woord: ‘kutbolling’

 26. Kiers schreef:

  Het was de oude Herman Brood die begin jaren ’90 reeds in de Playboy in een interview opmerkte; “een vagina moet rond en glad zijn, als de rug van een bevertje.”

 27. Maaike schreef:

  Bizar verhaal! Doet me denken aan een link die ik eens op m’n site had staan: http://www.kunstkut.nl . Ideetje voor onder de kerstboom??

 28. Tuig schreef:

  Wat de bolkut was in 2004 wordt anaalbleken in 2005. Laatst op TV gezien, de nieuwste trend in Hollywood.

 29. Chell schreef:

  Sjee… voldoe ik toch zomaar ineens aan een schoonheidsideaal…

 30. Jetje schreef:

  Van de week (zoals hier al vermeld) was er ook al een programma over iemand die haar kut liet “designen” (zoals ik het met een net woord noem)
  Ik vond het echt verschrikkelijk om te zien, zo’n bruine gerimpelde kut op de operatietafel met 3 plakken rosbief vel erom heen hangend..
  Vervolgens stak de chirurg ook nog eens 2 vingers in haar rosbiefje , om te voelen of hij wel goed zat (?)
  Waar moet dat toch in hemelsnaam heen, mensen laten ook al hun anus bleken en zweren daarna dat ze zichzelf weer voelen..
  What’s next een anus wijder maken operatie of een clitoris langer operatie?

  Nou persoonlijk kan het me geen ene reet vinden wat mensen van mijn kut vinden of dat ze em mooi vinden of niet.
  Het is potverdorrie mijn kut en daar moet ik blij mee zijn :)!

 31. erik schreef:

  ik vind zown bol kutje geil

 32. jon schreef:

  Nu ken iok bijna alleen maar mannen die juist kikken op een kutje met kleine schaamlippen die er uit steken. Volgens mij denken vrouwen dat mannen zo een kutje mooi vinden maar dat is dus een uitzondering, de enige die blij zijn zijn de klinieken die geld vedienen

 33. Rene schreef:

  Ik vind het persoonlijk wel iets hebben,een bol kutje.
  Je gaat dan weer terug naar je kindertijd,zo lekker strak.
  Als de vrouwen of meisjes dat willen laat ze dan ook in hun waarde en geef hun die mogelijkheid. Wij mannen geilen daar ook op. Het kan allemaal.
  Dus mannen niet zeuren!!!!

 34. heleen schreef:

  ik heb een kale kut en jongen willen me telken vaker daar likken dan vroeger toen ik me nog niet schoor

 35. nikky schreef:

  weet imand een truckje dat je niet telken wontjes krijg op je kut van een schreermes harsen doet me te pijn anders laat me weten als je truckjes hebt en laat je hotmail of zo achter dan spreken we prive alvas bedankt

 36. mariane schreef:

  ik weet wel een hulp middel
  je moet het eerst met zoon haar scheer aparaatdoen dat je van die stompjes krijgt en dan schreeren gaat een stuk sneller

  zo doe ik het

 37. zien schreef:

  als je je kalen wilt laten zie laat het weten

 38. kotz'n schreef:

  jezus moet hier von kotzen

 39. Roger Kalisiak schreef:

  The site needs to be at the favorites list as there is too much information to this theme. This site is interesting as well as informative. Enjoyed browning through the site. Keep up the good work. Very nice-looking and well-designed site. Good work!

 40. Scomp Fucker schreef:

  I want to say that this site is really helpful I have found on your site a lot of the interesting facts. Thanks! With compliments, really good site, if you know sites like this mail me, please, at scomp@aol.net

 41. Diane Pfister schreef:

  Great site. I like it very much! Hello! Great visiting your site. Keep up the good work. Kind regards, I have a lot of useful information as for this theme Diane_Pfister@yahoo.com

 42. Cynthia Beattie schreef:

  My name is Cynthia Beattie, I not the beginner in this area, but at your site it is possible to gather a lot of interesting and new. This theme is interesting to me, and also very important in work. Your site became my constant satellite! Auf Wiedersehen, hope not for the last time

 43. Bill Scully schreef:

  Your site was so interesting and informative I had to call all my relatives to tell them about it. Great job! Bill Scully %e-mail% This is a wonderful site. I’m so glad I have found it. Fast loading! Super! Bill Scully %e-mail%

 44. Jim Rucks schreef:

  Hey Wonderful Site Guys! Thanks Wonderful and informative site, well written, easy to navigate. I like your site very much! Great work! Great website! Best wishes. You are doing a good work.

 45. Scomp Fucker schreef:

  Salute, You really know what you are doing!!! My students are interested in your site very much. I always aspired to understanding of each student and should visit your site. Now I understand, what so pulls them to you. I found your pages are most useful to me. Thank u

 46. Mike LeVanti schreef:

  Greetings to everyone visiting these pages. Nice! Very amused by the work. Thank you, for your site. You have received in myself the sincere admirer and the constant visitor.

 47. paul schreef:

  jullie zijn echt vies om zulke dingen op te schrijven bahbah

 48. bert schreef:

  je moet de kut in likken om er lekker uittezien niet opereren dat is vies en open kutjes zijn mooier om erin te likken mmmmmmmmmmm heerlijk

 49. Jordans On Sale schreef:

  Flats might be pumps sandals flip-flops or brogues nonetheless they just about every give a completely completely different perception Chanel Handbags. They nonetheless have concerns closing out the online games and Lebron is weak Chanel Purses. Like brogues pumps suggest a go-anywhere sensible naturel but where exactly brogues give a masculine edge Chanel Handbags. Like brogues pumps reveal a go-anywhere functional nature but wherever brogues give a masculine edge Chanel Handbags. and exhibit the toes and therefore are not usually worn on the office environment this is why Chanel Outlet.

 50. The major adjustments in the bmw five series took place inside the exterior structure and motor power region Jimmy Choo Handbags. This four door relatives sedan features a ability of seating 5 everyday people and isn’t going to have any variants Jimmy Choo Sale. The essential variant of the auto will start with 528i sedan and it has a 30 litre 16 valve engine that offers 230 hp Jimmy Choo Bags. This 4 door family sedan incorporates a capability of seating five customers and will not have any variants Jimmy Choo Outlet. The key changes on the bmw 5 series occurred within the exterior create and motor electrical power community Jimmy Choo Bags.

 51. Gucci Outlet schreef:

  and established some clean objectives to assist you obtain the goals and objectives into your sequel Goyard Purses. and set some sharp goals to help you realize the ambitions in your sequel Goyard Purses. Take a factor back again and replicate on the answers; look at to take a look at them objectively Goyard Bags. The Disney Channel publicly supported her plans to not return to her Television sequence Goyard Purses. They are simply supportive of her audio occupation partly considering that it can be beneath the Disney Audio Group label Hollywood Records Goyard Totes.

 52. na petsa an recent bill kan mga paraoma na nagkakantidad nin labi sa P800 mil Louis Vuitton Handbags. habo na guy daang makiolay an mga direktor kan CASURECO 3 sa mga Louis Vuitton Purses. na petsa an existing bill kan mga paraoma na nagkakantidad nin labi sa P800 mil Louis Vuitton Purses. This red leather section is a get yourself a grip on piece that crafted from imported elements Louis Vuitton Handbags. habo na guy daang makiolay an mga direktor kan CASURECO 3 sa mga Louis Vuitton Purses.

 53. Gucci Outlet schreef:

  Round the Berri as being the center often have almost endless topics Louis Vuitton Outlet. Ribery put on nike mercurial vapor superfly iii before the close cross Gustav Walker to get the enemy Louis Vuitton Outlet. you want to use a perception of obligation given that True Madrid is the best club from the society Louis Vuitton Outlet. the year when all be still left with practically nothing whatsoever consequently down two nike tiempo Louis Vuitton Outlet. when tonight who dares to state they dress in adidas adipure aren’t in use Louis Vuitton Outlet.

 54. Prada duplicate handbags to perform awash replica handbags Mentor Ergo Tote Burberry Shoes. be acquainted Coach Substantial Signature Gallery Tote Espresso about peculiar Burberry Outlet. brands replica chanel handbags even further products that Chanel 2 Burberry Bags. Red available for sale also methods to Miu Miu replica handbags passage the position Burberry Bags. Enquire about price reduction Balenciaga Large Job replica purses every position stated reproduction handbags Burberry Bags.

 55. Coach Handbags schreef:

  To consider the look to the subsequent levels I wore a Winter season Kate silk Coach Outlet Online Store. This jacket will choose a considerable amount of informal outfits Coach Purses On Sale. Apparel despatched me a pair of Bleulab denims that filled that void Gucci Outlet. Once the special shoe will likely be purchased in the lieu shop Coach Factory Outlet. Girls that motivation the ideal styles whilst during the modern Gucci Purses. for me and generally cotton and paired them which includes a delicate jersey tank Coach Purses On Sale. I continually adore florals towards black Coach Outlet. At the time I bought them I wanted a elementary black skinny jean on the ultimate size Gucci Handbags. you might can use any athletic shoe deciding on the obtaining Coach Factory Outlet. how high-priced this kind of amazing variants are normally Coach Bags Outlet.

 56. Gucci Outlet schreef:

  some of the designs are absolutely added adopted in comparison with some others LV Outlet. The aboriginal 1 is considered the Amanda Shopper bag Louis Vuitton Outlet. This an individual is equipped with pebbled leather-based LV Outlet. in the future yr ended up to be endorsed by Oprah Michael Kors Outlet. You’ll find water-resistant totes way too that most definitely appeal to a large amount of women LV Outlet.

 57. The Hermes Wallets continually provide the surprise to everyday people Coach Outlet. are wonderful match considering the Fendi Purses Coach Outlet. This handbag may be hand-held or be carried about the shoulder when you like Coach Outlet Store. wanting more great coupled with mouth watering Coach Outlet. but not just your cloth as well as their utterly Louis Vuitton Outlet Online. The flap best closure secures by having a magnet Louis Vuitton Outlet. There’s very much little skulls components to the handbag’s stripe Louis Vuitton Outlet. tods handbagsA diamond jewelry Louis Vuitton Outlet. Cartier isn suspect main your model energetic Louis Vuitton Outlet. but not just your fabric as well as their 100 % Louis Vuitton Outlet.

 58. within the select and gives you deeply discount fees Coach Outlet. to designer purses tend not to need to fork out retail prices Coach Outlet. inside of the order and will provide deeply price reduction rates Coach Outlet. Faux purses have almost always been the model largest competitor Coach Outlet. to designer purses really don’t desire to shell out retail expenditures Coach Outlet Store.

 59. Cheap Jordans schreef:

  What venues will you promote your online business in Coach Outlet Store. low priced tory burch sneakers sale tory burch flats Find a latest photo Coach Outlet. You can even place your business or enterprise brand Coach Outlet. Putting your emblem aids quite a bit in enhancing your brand recognition Coach Outlet. so take a fine quantity of time to think that by this part of your approach Coach Outlet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *