web analytics

3

LUNA KRIJGT STERALLURES

Gisteren heb ik voor het eerst 800 bezoekers op een dag op deze site gehad. Ik word beroemd, ik weet het zeker. Die bezoekers komen natuurlijk niet zomaar naar deze site kijken. Nee, er stond een zeer lovend stukje over mij op www.planet.nl/sex. Hoe dat er is gekomen weet ik niet, maar ik ben erg trots. De auteur in kwestie vond mij: “Het type vrouw waar de meeste mannen moeite mee hebben. Een intelligente vrouw met een eigen wil en uitgesproken ideeën die ze scherpzinnig weet te verwoorden. Luna laat het licht schijnen over het schemergebied tussen mannen en vrouwen.” Na zo’n positief artikeltje over mij kan het alleen maar beter met me gaan. Ik zal binnenkort gebeld worden door verschillende bedrijven die graag willen dat ik voor hen kom schrijven en me daar ook graag veel geld voor willen betalen. Uitgeverijen zullen vragen of ik mijn memoires bij hen wil publiceren. Ik zal uitgenodigd worden om auditie te doen voor ‘Call TV’ en ik zal zeggen dat ik me daar te goed voor voel. Ik zal op straat worden herkend. Over twee jaar zal Joop van den Ende met ‘Luna; the musical’ een klapper van een theaterproductie neerzetten, die uiteraard ook op Broadway zal draaien (Luna speelt Luna natuurlijk). Ik zal mijn vrienden niet meer willen kennen en P. ruil ik in voor twee negers van een jaar of 18. Brad Pitt mag ook.
www.planet.nl/sex

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Frank schreef:

  Fred Durst is nu misschien niet meer zo onbereikbaar :-)
  Enne wat dacht je trouwens van
  Luna-Merchandise?
  Luna energiedrankjes/pilletjes
  Luna action figures
  Luna muismatjes
  Luna sleutelhangers
  Luna……etc.
  10 % van de opbrengst lijkt me redelijk :-)

 2. Luna schreef:

  Frank, jij mag m’n manager worden, over die 10% valt natuurlijk te onderhandelen!

 3. Frank schreef:

  12 % ?