web analytics

16

LUNA IS FULL OF SHIT

Ik ben altijd een grote voorstander geweest van de regel: als je geen reet te melden hebt, dan moet je ook geen stukje op je weblog gaan schrijven. En als je er eigenlijk geen zin in hebt ook niet. Nu is ‘geen reet te melden’ natuurlijk behoorlijk subjectief. Ik vind het namelijk bijster interessant dat 1 van m’n katten de hele nacht achter een wikkeltje van een paaseitje heeft gerend, maar om daar nu een héél stukje aan te wijden? Nee. Maar misschien zou ik zo’n stukje over nachtelijk wakkerliggen kunnen combineren met een lofzang op paaseitjes in het algemeen? Had gekund. En gisteren waren P. en ik precies 9 jaar samen en hij had speciaal voor mij een flesje Chardonnay gekocht en een lief briefje geschreven. Maar in plaats van gezellig met hem uit eten te gaan en te toasten op nog minstens 9 jaar erbij liep ik gisteren te hoeren en sloeren in het Amsterdamse nachtleven. Een stukje met excuses of een liefdesverklaring aan de man van wie ik houd, dat zou partner P. denk ik zeer appreciëren. Maar daar heb ik gewoon niet zo’n zin in vandaag. Doei! Ik zou kunnen vertellen over m’n totale verslaving aan de serie Lost en dat ik elke vrijdag de nieuwste aflevering van Season 4 download en dat er nu dus bijna 4 nieuwe, verse afleveringen op m’n pc staan, maar dat partner P. ze wil opsparen om ze dan allemaal tegelijk te kijken. Ik zou ook zeker kunnen vertellen over mijn nieuwe liefde voor m’n laptop. Sinds die in m’n leven is, is er eigenlijk geen ruimte voor iets anders. Ik neem ‘m nog net niet mee onder de douche, maar als dat zou kunnen, dan zou ik daar zeker een stukje over schrijven. Ik zou ook kunnen schrijven over de 2 nieuwe kunstprojecten waar ik binnenkort mee wil beginnen. Maar als ik erover schrijf, ja, dan moet ik er ook daadwerkelijk mee gaan beginnen en eigenlijk vind ik het feit dat ik iets nieuws bedácht heb op dit moment voldoende. Ik kan vertellen over het stoppen met het NietLief-collectief, maar het beginnen met iets anders. Ik zou wat recepten uit kunnen wisselen? Ik maakte namelijk de afgelopen week een briljante risotto met gepofte knoflook en een heerlijke salade met rucola, aardbeien en haloumi. Nou ja, dat zou allemaal kunnen. Maar ik ga in ieder geval nooit een stukje schrijven over het feit dat ik eigenlijk geen stukje weet te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Cindy schreef:

  Nou dan geef ik eigenlijk ook geen reactie… :)

 2. marleen schreef:

  begin alvast met dat recept!ik heb daar wel wat afnemers voor…

 3. Moeder van Luna schreef:

  Leuk stukje !!Gefeliciteerd.. 9 jaar, hoe heeft hij het uitgehouden !!!

 4. Luna schreef:

  Hahaha, mamma! Bedankt! Hahaha!

  Ik moet eerlijk zeggen, mijn vriendin I. was de eerste die die salade maakte, uit een boek van Jamie Oliver! Hier http://www.telegraph.co.uk/gardening/main.jhtml?xml=/gardening/2007/09/02/garden-jamie-oliver102.xml&page=3 kun je naar beneden scrollen en daar vind je het recept… het is absolutely LOVELY… i.p.v. spek heb ik Parmaham gebruikt! En haloumi kun je vinden in Marokkaanse toko’s…

 5. Saskia schreef:

  Dat recept wil ik graag lezen. Klinkt als een smaakpapillensensatie! Ah please, gewoon voor één keertje, Luna als Domestic Goddess?

 6. Zezunja schreef:

  Haha, voel ik daar een sneer (zie mijn stukje… ;)

 7. Luna schreef:

  Ik schrijf toch zelf ook een stukje over het feit dat ik geen stukje weet te schrijven? Ik denk dat het in de lucht hangt ;-)

 8. Susan schreef:

  Het nietliefcollectief begint leeg te lopen lijkt het… als je echt gaat stoppen. Ga je echt stoppen?

 9. Marloes schreef:

  Jaaaaaa Lost is geweldig. Ik heb ook al drie afleveringen klaarliggen voor de lange luie zondag na een nachtje werken op Trance Energy, ik heb er nu al zin in.En een laptop is heerlijk, standje relax op de bank, schoottop erbij…eigenlijk hoef je helemaal die bank niet meer af!

 10. Sheila schreef:

  Heel leuk geschreven. Jouw blog ziet er ook waanzinnig vrolijk en leuk uit!

 11. Roos schreef:

  En dat recept van die knoflookrisotto?? Dat klinkt namelijk echt fijn. Jammer dat jullie stoppen met Nietlief, ik vond jullie leuk!

 12. P. schreef:

  Heb je toevallig de cd van Kate Nash? :)

 13. blue schreef:

  hmmm, ik zal vriendje G weer eens aan het werk zetten in de keuken :)

 14. Dolphi schreef:

  Jaaaaahh, die knoflook risotto was inderdaad briljant; heb de eer gehad ‘m bij jou te verorberen….en wat die 4 afleveringen van lost betreft; kan je die niet even naar ons toeschieten?? Wij zijn ook errrg verslaafd en het lukt vriend F. natuurlijk niet ze zelf te downloaden :{

 15. Saskia schreef:

  En als je je eigen website niet wilt gebruiken voor dat risotto-recept (begrijpelijk), dan kun je altijd nog -heerlijk burgerlijk- een ah-kookschrift aanmaken!

 16. Buurman M. schreef:

  Bij gebrek aan onderwerpen: doe een recensie! Luna Recenseert = altijd top! Over het laatste boek dat je las, over een van de genomineerden voor de Oscars, of over Deep Throat. Over de nieuwste CD die je op dit moment op repeat hebt staan ;) enz.

  We Want Luna Recenseert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *