web analytics

81

MONDAY 11:47 PM


Bovenstaande foto maakte ik maandag 6 oktober om 11:47 pm. De foto’s ik de rest van die week maakte om 11:47 am zijn te zien bij Bart. Over zijn project 11.47; ‘The photographs you see on this site were made at different places and by different people. They have only one thing in common – they were shot at exactly 11:47 am or pm. Participants agree to take seven pictures this way, one for each day of a week. They are given the choice of shooting them either at 11:47 am or 11:47 pm. (…) At the end of the week a participant gets to choose and ask the next photographer, who, in turn, will ask a next participant.’ Een soort foto-stokje dus!
http://www.bartvandergriendt.nl/1147/index.htm

Dit vind je misschien ook leuk...

81 reacties

 1. Kiers schreef:

  Lieve vrienden, beste sponsors, geachte aanwezigen en andere buitenlui.

  Het is mij een eer en een genoegen om speciaal op deze dag van onze heer als eerste iets te mogen zeggen bij Luna ofte wel ons aller Chantalleke.

  Meid, wat heb JIJ een leuke poes! Maar hoe check ik jouw poes of die om 11:47 gefotografeerd werd? Loop jij mij niet te fucken he? Met een poes om 11:48 gefotografeerd of zo.

 2. Kiers schreef:

  Oh, ik krijg net een boos telefoontje van een sponsor. Die rooie poes is de poes van Bart en bij Bart zit de zwarte poes van Luna. Maar was Chantal nou niet die rooie poes die bij Luna een weblog heeft? kan iemand mij uitleggen wat hier aan de hand is? Ik raak door het bos alle dubbele bodems kwijt.

 3. carin schreef:

  Mooie site, leuk initiatief!

 4. Kiers schreef:

  Ik ben moe, maar voldaan! ’t Was best wel druk, maar ik heb wat ik wilde: in ieder geval weer mooi gekleurd kaarten karton, vierkante enveloppen, ook heb ik weer 3d knipvellen gekocht EN……. ik ga met iets nieuws beginnen: shadowpainting!

  Nog een klein vraagje; wil iemand met mij een labelpakketje Kerststalletjes met Kindeke Jezus ruilen dat ik op de Krea-doe gekocht heb? De plaatjes waren voor kerst, dus…………je raad het al! Weer kerstkaarten zitten maken gisteravond! Helemaal fout natuurlijk want nu zijn de dikke rooie katers weer helemaal hip.

 5. Suffie schreef:

  Coole prent met warme kleuren…!

 6. Jenny schreef:

  Leuk stokje! Ik ga meedoen! :-)

 7. Jenny schreef:

  d.w.z. als ’t stokje langskomt dus :-/

 8. Suffie schreef:

  Ik ben niet zo gek op stokjes, maar deze zit wel goed in elkaar….

 9. Kiers schreef:

  Ja, wees niet bang.. ik verdwijn vanzelf een keer.

 10. bart schreef:

  Het is inderdaad een soort van stokje – zij het dat er met alle plezier ook niet-webloggers aan mogen meedoen. Het interesseert me te zien vanuit welke plekken ik allemaal foto’s opgestuurd krijg.

 11. Ivoren_Toren schreef:

  @Kiers: LOL!!

 12. Wim schreef:

  Mooie foto Bruce Lee !!!

 13. ientje schreef:

  Heel leuk!! :) Enne kan je dan zo meedoen en foto’s opsturen, of moet je het stokje echt doorkrijgen?! If so… geef me dat ding! ;)

 14. Novecento schreef:

  Tjezus, ik heb medicijn in huis tegen de schurftaanvallen veroorzaakt door de ‘feelgood avant- garde projecten’ aan moblogs,flashmobs, zijx500, katten promologs en site-plate fotootjes.
  Nou dit weer.Ga eens wat nuttigs doen waar het ego geen rol in speelt.Das tenminste een echte opdracht..

 15. Luna schreef:

  En Novecento, heb jij momenteel niets nuttigers te doen dan mijn log lezen?

 16. bart schreef:

  @Novecento: Je wilde zeggen dat jouw commentaar ego-loos was? Beterschap in ieder geval met je schurftaanvallen. ;-)

 17. Kiers schreef:

  Novocento heeft geen last van schurftaanvallen. Novocento heeft last van psychosomatische schurftaanvallen die vanuit zijn gekromde tenen omhoog trekken bij het lezen van genoemde logs.

  Novocento bedoelt te zeggen dat hij met plaatsvervangende schaamte zit te denken aan al die arme negerkindjes die met Westers ontwikkelingsgeld hun eerste computerles krijgen en nu aan het websurfen zijn. Om in de vaart der volkeren mee te kunnen komen en de strijd met het Westen aan willen gaan. Komen die arme negerkindjes uit bij een log als Luna en zien dat het Westen nergens ver gaat.

  Gelukkig dat veel arme negerkindjes geen Nederlands spreken maar de plaatsvervangende tenenkrommende psychosomatische schurftaanvallen worden er niet minder om.

  Tsja, dat Novocento dit eigenlijk wil zeggen, weet ik dan weer. Die dubbele bodem was effe te moeilijk leer ik vandaag.

 18. Novecento schreef:

  Ik onderbrak mijn nuttige invulling op advies van de Arbo Dienst(RSI) en pauzetijden zijn immer nog verplicht in de CAO.Merk dat het niet meevalt.Als ik dan toch ontspanning moet vinden, surf ik geregeld door mijn weblog lijst.Toenemende ergernis over het escapisme in weblogland zal deze ‘lounge’ houding drasties beinvloeden. Oeps, pauze voorbij..maar ik heb er een opdracht bij.Ik ga proberen met anderen in gesprek te komen tijdens de lunch en smak de loglijst in parkeerstand, wie weet zelfs wel naar de prullenbak.Nauwelijks een avant gardisties gebaar.Hoewel ? Voor mij een trendbreuk.

 19. Trio de Twee Wezen schreef:

  Vroeger bleef je gewoon weg van logs waar je je aan ergerde. Tegenwoordig schijnt het cool te zijn om frustraties in zo groot mogelijke wolken gebakken lucht op de gehate site te etaleren… Nieuwe trend? Of gewoon de aantrekkingskracht van het verboden gevoel van huizelijkheid??

 20. Webkim schreef:

  @ Luna:
  wat is dat ‘kantoor’ voor een ruimte? Kleurig en lóeigroot. Da’s toch niet bij jou thuis?!

 21. Luna schreef:

  Jaha, dat is wel bij mij thuis :-) Dat is mijn kantoor annex knip- en plakkamer… hij is asociaal groot, 45 m2 en dat prikbord is 8 meter lang… heel erg trots op!

 22. Morrie schreef:

  Vroeger…vroeger was alles beter. Maar niet echt dus. Geldt wel voor deze site. Zit ik verdomme weer naar de poes van Luna te kijken. Over dat tenenkrommende stukje van de kreadoe zal ik maar helemaal niet op ingaan. Wat een minachting voor je lezers van jouw kant Luna!! Katten en poezen, Kerstkaartjes in elkaar flanzen, vrouwendingetjes…what’s next? Recepten? Knippatronen? Tuinadviezen? Met gemak haal je het niveau van Libelle en Margriet. Echt. Makkelijk. Kat-in-het-bakkie.

 23. Trio de Twee Wezen schreef:

  Ik rust mijn kaas….

 24. Webkim schreef:

  @ Luna:
  Wow!!! Om jaloers op te worden. Djiez, jullie hebben wel een kast van een huis dan, of is de grootste ruimte knip-en plakkamer geworden?
  Ik wil meer foto’s van hoe je woont! Dat seventies behang was ook al zo retestoer!

 25. Luna schreef:

  We hebben inderdaad een kast van een huis :-) Totaal is 300 m2, met een woonkamer van 110 m2, een keuken van 30 m2, een slaapkamer van 55 m2 en een badkamer van 30 m2… beetje asociaal allemaal, dat wel… :-)

 26. Kiers schreef:

  En dat allemaal in het centrum van Amsterdam en dan vergeet ze nog het heli-deck waarvoor zij als enigen uit de buurt een vergunning hebben om te landen. Is wel makkellijk anders moet ze de hele tijd rondjes blijven vliegen. Voor de rest is Luna niet goedkoop aan het flashen met haar materieele aardse zaken, klinkt het allemaal precies tussen bohemien en burgertruttigheid in en heb ik een lul van een meter. Ooops, wat een banaal woord; lul.

 27. Trio de Twee Wezen schreef:

  Kiers, wat wil je nou eigenlijk zeggen?

 28. Kiers schreef:

  Ik wil niks zeggen, ik wil alleen reageren. Ik heb een ziekte. reageerdersziekte. Ik moet mezelf laten horen en zien. Als ik niet mediageil zou zijn, zou ik een eigen weblog beginnen onder een pseudoniem en vertellen hoe groot mijn huis is. Zonder me te generen. Ik ben de duivel.

 29. Koos schreef:

  Gadver Luna. Je reageert niet vaak op reageerders, maar als iemand wil weten hoe groot je huis is, ben je meteen van de partij. Ik kots op je. Ik kom hier niet meer, bij deze enorme decadente egotripperij van jou. En ik ben het volledig met Novecento eens: er is geen diepgang (meer). Alleen maar blablabla…

 30. Luna schreef:

  Nee, ik reageer niet op negatieve reacties… ik reageer niet op mensen die sowieso al een negatief beeld van me hebben, die alles wat ik schrijf sowieso al veroordelen… daarop reageren is water naar de zee dragen… maar als iemand, en in dit geval Webkim, wiens log ik zelf graag lees, me vraagt of ik een kast van een huis heb, dan reageer ik daar wel op… want ja, ik heb een kast van een huis, en ja, daar ben ik trots op, en ja, daar pronk ik dan graag mee… of daar ‘koketteer’ ik mee… omdat P. en ik er keihard voor gewerkt hebben…

 31. CiNNeR schreef:

  Geen sexneuken hier, dan raakt Kiers altijd wat van slag hee ;) Stiekem is hij allang gaan opzoeken hoe hij 3-D kaaten maakt hoor. Krijgen we vast nog wel een mooi dierenplaatje van .. (Sorry, ik heb een zwak voor dat suikeroompje)

 32. Hoof schreef:

  Ik heb ook een kast. Maar daar wil ik geen woord over horen. Anders moet ik er uit.

 33. samsara schreef:

  Luna,schaf dit reageer gedoe af,joh.
  Je site wordt de laatste tijd alleen maar bevuilt.
  Da’s zonde van je werk.

 34. Ellen schreef:

  Kiers, je bent eclectisch in je woordkeuze. En inderdaad, dat is een bedenkelijk compliment.

 35. Kiers schreef:

  De eclecticus is de persoon die zich aan geen stelsel bindt en alleen datgene uitkiest dat hem het beste dunkt.

  Dat is jammer, Ellen, dat je mijn rode draad er niet uithaalt. Dat zijn die paarlen voor de zwijnen.

  Maar dat maakt niet uit. Immers, ik heb de reageerdersziekte. Ik was niet zo ijdel het voor anderen te doen.

 36. Koos schreef:

  @Luna: het is ‘webkim, WIER log’ tenzij Kim een vent is…
  Je reactie vind ik overigens zwaar matig. Ik raad je aan deze site volledig op te heffen. Je wordt hier niets wijzer en de Libelle kunnen we allemaal bij de tandarts lezen. Kun je emotioneel nog geen afstand doen van je log? Misschien een cursus diepgang of anders weer over sex schrijven. Ik heb het idee dat dat toch wat dichter bij je staat.

 37. Hoof schreef:

  Is dat nieuw ofzo? Dat mensen niet op het onderwerp zelf reageren? Kom nou, met z’n allen! Daar is internet toch zeker niet voor bedoeld?

  Als je dit soort logs overbodige zelfbevlekking vindt, dan ga je er toch niet lezen? Laat staan comments leveren die niet over de betreffende post gaan.
  Zeker als je het nodig vind om je zogenaamde ‘bijdragen’ ook nog eens te doen met stukken tekst die de gebruikelijke lengten voor dit soort zaken echt aan alle kanten overschrijden, zonder dat de omzichtige formuleringen op zich nu ook maar iets toevoegen aan hetgene je te zeggen hebt, maar uiteindelijk inhoudslous gewauwel blijkt te zijn.

  Ga dan lekker zelf een site beginnen ofzo.

 38. samsara schreef:

  Nogmaals opheffen die Luna board en reageerding.
  Ik vind het doodzonde van je werk!

 39. G schreef:

  @Hoof: hehe

 40. Hoof schreef:

  Kan er geen actie op touw worden gezet om überhaupt alle logs op te heffen? Ik hoor van steeds meer mensen dat professionele hulpverleners in de verslavingszorg steeds vaker te maken krijgen met mensen die meer dan 30 (dertig!) uur per week op internet zitten. Nou dan weet je wel waar.

  Of in ieder geval dat breedband. Dat werkt misbruik in de hand. Het kost allemaal maar 40 euro per maand en niets weerhoudt je ervan om de hele dag gewoon online te gaan zitten lezen. Over andere mensen hun overvolle levens. Terwijl je zelfs ’s avonds moedeloos in nog steeds dezelfde onderbroek een blikje witte bonen en tomatensaus opwarmt.

  Zelf ben ik tegen internet. Ik doe er verder ook niks mee. Dat is mijn bijdrage.

 41. Kiers schreef:

  Ik heb net gedoucht en dat vond ik al een immens lange tijd weg van de pc en alle weblogs waarop ik moet reageren door mijn ziekte.

  Mijn magnetron staat in de keuken en daardoor permitteer ik mij nooit de tijd de witte bonen op te warmen. Sinds het fenomeen weblogreageerdersziekte mij te pakken heeft, eet ik koud voedsel.

  Ik moest maar eens op mijn wekelijkse gang naar de douche de omweg maken naar de keuken en mijn magnetron meenemen. Kan iemand mij vertellen of microstraling negatieve uitwerking heeft op de pc indien gezet naast de pc?

 42. Hoof schreef:

  Ja. Je beeldscherm gaat er van trillen. Maar dat zal voor jou niet zoveel verschil maken vrees ik. Gewoon doen dus.

  (Je kunt voor de afwisseling ook de moksi meti-bezorgservice bellen natuurlijk, moet je alleen je badjas even dichtdoen als ze het komen afleveren. Staat nogal onsmakelijk, die vlekken overal.)

 43. samsara schreef:

  Weblog sites zijn soms leuk en soms niet leuk.
  En als normaal mens sla je niet leuke sites over….
  …zucht….

  @hoof: Als je tegen internet bent, ga dan met je kop weg van die computer.

 44. Ellen schreef:

  Het is niet zozeer het internet, als wel de mensen die er gebruik van maken… Het medium blijkt een soort substituut voor seriele masturbanten…

 45. Ellen schreef:

  Ja Kiers, die mag je lenen hoor…

 46. Hoof schreef:

  Geachte Loglezers en mede-commentanten,

  De afgelopen comments is er enige onduidelijkheid ontstaan over de zin en onzin, het nut en het onnut van de comment-functie. Temeer omdat een aantal mensen zich afvragen of het de goedbedoelde bedoelingen van de weblog waarop de comments worden gesprietst niet ondergraaft.

  Ik denk dat we het antwoord daar allemaal wel op weten. Dus daar hoeven we ons verder dan niet meer mee bezig te houden.

  Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd, verblijf ik,

  met de meeste hoogachting,

  terwijl ik tracht voor de 17e keer deze dag klaar te komen (ik heb heel dat internetmedium niet nodig),

  uw goede vriend en kenner van het juiste gebruik van het leesteken trema (zoals niet iedereen op deze pagina),

  Hoof

 47. Hoof schreef:

  Ik bedenk net.
  De beste manier om met ongenode gasten om te gaan is gewoon negeren!
  Dat doe ik thuis ook altijd!

  Ga ik gewoon orgel zitten spelen, met de volume-knop op 8 (ik moet natuurlijk wel een beetje om de buren denken, die mogen blijven) en dan andere liedjes erdoorheen zingen.
  Moet je opletten hoe snel ze wegzijn. En wedden dat je ze niet zomaar weer terugziet?

  Echt. Het werkt.

  Nou nog een orgel.

 48. Kiers schreef:

  Had ik mij vorige week nog voorgenomen hier weg te gaan na mijn zelfmoord! Wie had kunnen bevroeden dat het hier zo gezellig zou worden? En nu het hier zo gezellig wordt, laat ik dat natuurlijk uit mijn hoofd, dat weggaan.

  Maar nee Ellen, ik zal mij niet bedienen van wat jij daar aandraagt. Ik maak uitsluitend gebruik van eigengebreide produkten. Toch dankzegging, het klonk in ieder geval vriendelijk.

  Even kijken, heb ik alles? Potje augurken, jonge Hollandse kaas, gevlagde prikkertjes, zilverui, het Hammond orgel voor Hoof, de jonge en de oude borrel en een paar zakken chips voor de kleintjes. Het feest kan beginnen!

 49. Kiers schreef:

  *pling plong*

  Aah leuk, daar zul je het eerste bezoek al hebben. En precies op tijd ook, net voor zevenen. Wie zou het zijn?

 50. GRAPJAS schreef:

  @Kiers:Hoi,ik ben het,gelukkig heb ik aan de feesthoedjes en toeters gedacht.

  Doe mij maar een Oranjebitter!
  Beerenburg is ook goed.

 51. Bert en Ria schreef:

  Heee Kiers!

  Leuk dat jij ook bij Luna bent. Vanmorgen hebben we de pc aangezet en even helemaal laten scannen op virussen e.d. Hij heeft 4 uur, 9 minuten en 48 seconden staan “ratelen”! Ondertussen heb ik me niet verveeld hoor, ik heb fijn kaarten zitten maken! En toen………ik verheugde me zeer: samen met mijn Bert naar Luna in Amsterdam! Levensgevaarlijke stad maar je weet, ik ben een thrillseeker.

  Kijk eens wat ik heb voor kadootje voor Luna? Deze, best wel simpele, kaarten hebben een aparte uitstraling door hun speciale randje. Het witte randje is ge-embost en op sommige plekken een beetje uitgesneden. De tekst is met de hand geschreven in bijpassende kleur. Het plaatje is een best wel simpel poësie-plaatje.

  En! omdat het toch bijna Kerst is…. jawel! Dit is een kerstkaart met een heus boekje erop! Het boekje heeft 4 bladzijden: Prettige, Kerstdagen, en een Gelukkig,
  Nieuwjaar. Nou als dat niet leuk meer is dan krijg ik schubben op mijn buik!! Hahahaha, lachen he? Schubben op je buik. Ik heb ook nog andere schubben voor een mannenverjaardag, en voor geboorte van een zoon en dochter.

  Nog zo’n kaart; de slingers in de bomen en de sterren in de lucht zijn aangebracht met glitterlijm.

  Zeg, de rest laat ik je zo wel zien. Waar zijn de augurken, de jonge Hollandse kaas, de gevlagde prikkertjes, de zilverui, het Hammond orgel en Hoof? Heb je ook jonge en oude borrel en een paar zakken chips voor de kleintjes? Gezeeeellig!!

 52. Kiers schreef:

  Jeeeeetje, wat leuk! Grapjas, de Creadoetjes en het is nog geeneens zeven uur! Gekkenhuis hier! Boel leuk.

 53. Niky.nl schreef:

  Zeker een mooie site, leuk initiatief!

 54. Slechte Adem schreef:

  Het lijkt een nieuwe trend te worden: Luna afzeiken! Luna past namelijk niet in dat veilige, knusse en anonieme hokje gelabeld “hip”, “trendy” en “cool”. Luna is non-conformistisch en non-conformisten zijn bedreigend voor mensen die graag bij de grote, hippe kudde willen horen. Het maakte ze onzeker over hun eigen hip-zijn. En dus gaan ze schoppen en afzeiken, zoals pubers op school hun mede-leerlingen afzeiken omdat ze foute schoenen dragen of niet-hippe muziek draaien. Afzeiken verstevigt het gevoel van bij de kudde horen, samen het zwarte schaap bekogelen om de eigen cool-heid te bevestigen.

  Kiers, Morrie en Koos. De weg naar volwassenheid is lang, maar hou nog even vol. Dan zullen jullie begrijpen dat Luna niet oubollig is, maar eigenzinnig. Dan komt de schaamte vanzelf…

 55. Trio de Twee Wezen schreef:

  Jezus Kiers, als je zo graag met jezelf wil lullen, doe dat dan op je eigen site! Valt ook qua niveau niet zo op..!!

 56. SummerTime schreef:

  Sommige mensen zouden een ‘internet-verbod’ opgelegd moeten krijgen. Succes maar weer Luna!

 57. Kiers schreef:

  Heee psst, Slechte Adem, wil je mijn dooie broertje kopen? Is dood gegaan van hippigheid. Sindsdien loop ik op bordeauxs rode broques, heb uitsluitend salmiacgeblokte sokken (salmaniac! hahaha!) aan en draag een antraciet zwarte ongeboren lamapuppie trui.

  Ik heb niets met hip. Helemaal niets. Je hebt niet echt zicht op mijn rooie draad. Luna is voorspelbaar, zo voorspelbaar als voorspelbaar maar kan zijn terwijl Luna graag eigenzinnig wil zijn.

  Ik heb evenmin iets met afzeiken noch het puberale zwarte schaap van jouw lagere school. Niets. Te langen leste; de weg naar complete volwassenheid zal ik nooit afleggen. Bespaar je de moeite van het uitspreken van de v van volwassenheid in mijn richting.

  Tsjeezus, waar ben ik mee bezig? Ik moet gek zijn! Verdomd, jullie hebben gelijk!

 58. Trio de Twee Wezen schreef:

  Heel goed, Kiers. Ga lekker op je eigen site puberen. Tussen alle plagiaat en puistenhumor is vast nog wel een stukje over voor jouw scherpe observaties.

 59. Ivoren_Toren schreef:

  Ik geef Kiers het voordeel van de twijfel…

 60. CiNNeR schreef:

  Ach ach wat loopt iedereen zich nou ineens druk te maken om een paar commentatoren. Ze dragen zelf de oplossing al aan, negeren en het komt helemaal goed. Hoewel ik het al meteen een stuk gezelliger vind in het commentaarsysteem maar dat is persoonlijke voorkeur en stalkersmentaliteit.

  Ow en ik vind het een mooie foto en een leuk stokje. Zie je, het kan allemaal best samen gaan ..

 61. Marnix schreef:

  Hahahahahaha!
  Felle discussies over een vriend die je niet kent (én die jou niet kent).
  Het opnemen voor iemand die slechts bestaat uit schrijfseltjes.
  Avantgardisme, egocentrisme, narcisme, botulisme.
  Vooruitstrevend! Acherhaald!
  Opheffen!! In brons gieten!!
  Welles! Nietes!!!

  Kostelijk.

 62. bokbok schreef:

  marnix/Kiers je bent een zielig figuur..

 63. Kiers schreef:

  Hahaha! Marnix, zo is het. Er zitten hier mensen emotioneel te worden. Die nemen het webloggen zo ontzettend serieus dat het Geval Kiers uiteen wordt getrokken in twee kampen. Ik zat er serieus aan te denken hier niet meer te komen, gewoon omdat het niet helemaal mijn kopje thee is wat hier gebeurt. Maar als vrind Marnix nu ook al de feestvreugde komt opleuken, wordt het weer een ander verhaal.

 64. Marnix schreef:

  Bokbok, wat wat is een marnix/kiers? Heb ik een deel van Aliens gemist?

  Zo. En dan mag je nu je schaamhaarschaamhaar weer gaan tellen.

 65. Lennard schreef:

  Is niet heel het internet een groot verzinsel? En wanneer kan iemand mij nu eindelijk eens voorzien van het complete internetregelement?

 66. Hoof schreef:

  Ik weet nog hoe dat reglement begint (uit 1984 ofzo, internet was toen nog in DOS en computers van hout met koperen hoeken):
  Welcome to the internet. Nobody likes you here.

  De rest van het verhaal werkte dat een beetje uit.

  In het laatste addendum stond nog wel:
  Een weblog is niet hip.

  Maar dat is geen regel. Dat is een voorstel van de Commissie Reglementen Ordelijk Management Lucratieve Uitvoerend Lichaam, om de publicatie van onnodige levens tegen te gaan. Ter ontmoediging zeg maar.

  Ik heb nog even wat rondgelezen, maar eigenzinnigheid is het allerlaatste woord wat ik met Luna associeer. En eigenlijk alleen omdat iemand het hier ermee combineerde. Maar daar hebben we het verder niet over natuurlijk.

  Ik ben eigenlijk op zoek naar een leuk idee voor het versieren van mijn fiets. Een beetje in een gekke kleur ofzo.
  En tips voor het bereiden van mijn poes. Dat hoeft niet per se met kleur, meer gewoon wat algemene richtlijnen voor de kruiden.

  Nou. Ik ben weg. Naar de Helemaal Anaal Beurs in Zwolle. Sta ik in een stand met keramieke dildo’s van de bekende kunstenaar T.

 67. Kiers schreef:

  Hoof, maak dan ook echt promotie voor die man.

  Dick T., maakt zeer eigenzinnige keramiek. Dick T. werkt met aardewerk, beenham en Chinees porselein, vormt met de hand of gebruikt andere lichaamsdelen en brengt decoraties aan in de vorm van engobes, lusters of vrouwenbeschildering. De vormen zijn alles behalve functioneel, en door de uitbundig gekleurde, abstracte decoratie wordt het desbetreffende stuk meestal meer een abject voorwerp.

  Dick t.
  Stand 13 op de HAB
  1 april 2004
  Zwolle

 68. bart schreef:

  Ik vind dat we bij dezen ook meteen maar alle schilderijen moeten afschaffen, want was is dat toch voor zinloos geklodder. And while we’re at it, doe meteen de televisie ook weg, dan krijgen de mensen die daar een jaartje of vijftig terug precies hetzelfde soort volmaakt overbodige kritiek op hadden, alsnog hun onverdiende gelijk.

  Wat dondert het waarom, hoe, wanneer en of Luna een website heeft, ik een fotoproject start?

  Niets.

  En dat is nu net het aardige.

 69. Lijntje schreef:

  Heey Luna, ik weet dat ik hier lang niet ben geweest, maar ik mis het Lunabord. Echt waar. Nu zorg je ervoor dat de mensen elkaar gaan afzeiken bij de reacties.

  Overigens, dat zou ook verholpen kunnen worden als en wat meer ‘spannende’ verhalen en foto’s op je site kwamen.

  Oja, over dit onderwerp: gave poes!

 70. Novecento schreef:

  Link is voor Luna en Bart.Jullie kunnen zelf wel bedenken waarom.

 71. bicat schreef:

  Ton Zijp!

  Mag ik ook bedenken waarom?!

 72. Stille Genieter schreef:

  Best veel herrie om een kat in`t bakkie.

 73. bart schreef:

  Nee Novecento, ik kan niet bedenken waarom.

 74. Ton schreef:

  Ha, Novecento is me weer ‘ns aan ’t promoten. Heb ik die hele rits commentaar voor moeten lezen om daar achter te komen.
  Dank je, Novecento, zeer aardig. Maar ik vind je de laatste tijd wel erg zwijgzaam in Zijperspace.
  Overigens, als ik dit er aan toe mag voegen, snap ik niet waarom Luna & Bart door jou afgekraakt moesten worden. Net als jij aardige mensen, intelligent evenzo, die op hun eigen wijze hun vrije tijd besteden. Vind ik nuttig. Mensen van wie ik vind dat ze niet nuttig, intelligent of aardig bezig zijn, daar hoef ik niks van te lezen.
  Maar ik heb mezelf natuurlijk simpele leefregels toegeëigend, zodat de algehele chaos opgevangen kan worden in een ordentelijk georganiseerd kader. Vroeger wilde ik bibliothecaris worden.

 75. Hoof schreef:

  Wat een hoop intelligente mensen hier!

  Kunnen we geen club oprichten waar alleen maar ons soort mensen kunnen komen? Lijkt me hartstikke gezellig!

  Ton, overigens, ik ben niet aardig, dus ik hoop niet dat je bovenstaande stukje hebt gelezen.

  Ik wilde vroeger volwassen worden.

 76. Ton schreef:

  Ik niet.
  Ik wilde foutloos schrijven (ook de trema’s). Dat was een hoger doel. & Ik kwam er achter dat mensen die beweerden als enigen de trema’s juist te plaatsen andere fouten hadden. Maakten.
  Zo intelligent ben ik ondertussen geworden.
  Daarnaast zal ik ook niet van mezelf beweren dat ik aardig ben. Dat hoort niet. Er zijn velen die dat nl niet van mij willen denken. Dat heb je als je een publieke functie hebt.
  Mensen die in de openbaarheid treden met de mededeling dat ze niet aardig zijn hebben over ’t algemeen castratie-angst. Veel plezier daarmee.

 77. bicat schreef:

  En sommigen hebben zich weer enorm ingelezen over de oorzaken van castratie-angst.

  De motivatie daarachter laat zich niet raden. Dat is een ‘rondom-tien’-onderwerp an sich. Gewoon niet aan denken.

 78. bicat schreef:

  Qua kijkcijfers dan, heh.

 79. tigerlady schreef:

  hey die poes lijkt precies op de mijne maar de mijne heet dikkie vernoemd naar de beroemde dikkie dik :-)

 80. lady schreef:

  picojoule Chattahoochee,bushwhacks blister fowler Madison depict filming?homemade anhydrously, lady lady http://www.realestateseller.net/capital-one-card.html http://www.realestateseller.net/capital-one-card.html freshmen