web analytics

6

LUNA GEEFT WEG: 16 PLATTE POEZENDINGETJES VOOR BABY’S

platteploesies

Onlangs heb ik samen vriendin A. m’n hele atelier opgeruimd. Een klusje dat ik eigenlijk tijdens m’n Helweek wilde doen, maar ik nu dus al lekker af kon strepen! Tijdens het opruimen kwam ik bakken, zakken, tassen vol met dingen waar ik afscheid van moet nemen of al heb genomen. Waaronder 16 platte PloesiePoesies! Plat? Yep! De voorkant is gemaakt van retro-badstof en de achterkant van fleece. In diverse kleuren, samenstellingen, hartstikke hippig en retro en kek. Stevig dichtgenaaid door; mamma Luna! Het lijkt mij een ideale tut voor baby’s. Of een doekje om kwijl mee af te vegen? In ieder geval; ik geef ze weg. Allemaal. Ik maak alleen nog maar look-a-like PloesiePoesies en de rest gaat allemaal de deur uit. Ik kan deze actie ook meteen koppelen aan de dinsdag van de Helweek; dit is de dag dat je je bewust moet zijn van je modus en focus en… de dag waarop je je moet focussen op de dingen waarvoor je dankbaar bent. Ik ben dankbaar voor heel veel dingen in m’n leven, waaronder; jullie, lieve lezers van Maanisch.com! Sommige al vanaf het prilste begin (13,5 jaar geleden). Dus… wil jij (of je baby) zo’n platte PloesiePoesie? Helemaal gratis en voor niets? Mail me dan even je adres (naar electricluna@maanisch.com)! De eerste 16 mailtjes krijgen er deze week nog eentje thuis!

HO! STOP! Ik heb 16 mailtjes binnen! Ik ga ze vanavond inpakken!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Rita schreef:

  Oh dat zou mijn lieve zoontje van 4 mnd heel leuk vinden! Ik ga je mailen en hopelijk ben ik nog op tijd!

 2. Marrit schreef:

  Wat lief. Ik heb laatst een dekentje met matching ploesiepoesie aan een vriendin met baby’tje gegeven. Groot succes!

 3. Merel schreef:

  Wat zijn ze leuk! Geweldig hoor, dat jullie samen je atelier hebben opgeruimd.
  Succes met je helweek!

 4. Paul schreef:

  Wat ontzettend leuk dat je ze gratis weggeeft! En Els is alweer even geleden, zijn er sindsdien alweer look-a-likes bijgekomen?

 5. melanie schreef:

  Hey Luna, de Poesie voor mijn dochter Olivia is vandaag binnen gekomen. Superbedankt, ze (en ik!) is er helemaal weg van.

  Groetjes,
  Melanie

 1. 3 december 2014

  […] je dankbaar voor bent. Ik ben dankbaar voor heel veel, waaronder de lezers van deze site. Ik geef in een blogpost 16 platte PloesiePoesies weg. Als, kuch, teken van […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *