web analytics

21

LUNA GAAT NAAR DE WEBLOGMEETING

Een paar weken terug ging ik uit eten met Els van www.whiskas.net. “Ga jij naar die weblogmeeting in Breda?”, vroegen we elkaar. We zouden allebei niet gaan. Ik had ook helemaal geen zin om te gaan. Veel te veel gedoe, helemaal naar Breda, en daar sta je dan op zo’n weblogmeeting. Hetzelfde als een klassenavond, maar dan zonder playbackshow. Een avond waar meer digitale foto’s worden gemaakt, dan biertjes worden gedronken. Geen zin in. Tot ik Suffie digitaal sprak: “Als jij gaat, ga ik ook.” Want Suffie wil ik graag in het echt ontmoeten. Suffie bleek in het bezit van een fijne wagen en wil Els, Wilco van www.northernlake.com en mij wel terugrijden naar Amsterdam. Ook voor de heenreis heb ik al een mannetje met wagen geregeld; Mario van www.hagenaars.net haalt me op van het station en dan rijden we samen gezellig naar Breda en gooien we er een dineetje tegenaan. Volgens mij wordt het een hele leuke dag en ik heb vooralsnog geen spijt dat ik m’n werk heb afgezegd. Ik kreeg net zo’n stokje, zo’n virtueel vragenlijstje dat weer doorgegeven moet worden aan een andere weblogger; ‘Wie zou jij op de weblogmeeting willen ontmoeten?’, vroeg meneer Funxiun van www.funxiun.com. Ik zou graag met Hubert van www.retecool.com een biertje drinken, maar ik denk dat hij in café de Kut te vinden is, net als Luuk Koelman en Nico Dijkshoorn van www.roelenroel.nl. Ook Lime van http://wodka-lime.blogspot.com en Yannah van http://home.wanadoo.nl/yannah zou ik graag eens zien, dat lijken me wel gezellige wijven. Dit stokje gaat naar Suffie van www.suffie.serveert.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Chrestomanci schreef:

  Suffie kijk uit een stokje!!

 2. Joost schreef:

  ik weet wel als reet komt kommen er opeens 20 mensen meer

 3. Geertjan schreef:

  Als alles meezit wordt dit een historische avond.

 4. dazz schreef:

  of minder … dat kan ook natuurlijk.

 5. Suffie schreef:

  Suffie gaat incognito, doch zal zich vermoedelijk verraden als hij de bril opzet om de fijne wagen te kunnen besturen…

 6. Chrestomanci schreef:

  Ik kom ook. heb me net opgegeven.

 7. wilco schreef:

  Helaas… ik kan toch niet.

 8. vince schreef:

  Sinds dat de meeting was aangekondigd, twijfel ik …. wel.. of niet… hmmzzz

 9. Gnerk schreef:

  Ik ken dit. Als jij gaat ga ik ook. Pfffff. Van vroeger. Zesde klas, lagere bewaarschool. Klasseavond. Ga jij ook. Kweenie. Wat zijn jullie toch een verschrikkelijke stel kwezels zeg.
  Ben je nu weblogger of niet? Dan ga je toch naar zo’n bijeenkomst? Of ben ik nu links?

 10. vince schreef:

  Gnerk: je heb gelijk, ik zou zeker gaan als een van de volgende geen problemen op zou leveren:
  – overnachting
  – geld
  – reis dur naar toe

  helaas is dur bij allemaal een probleem :(

 11. Gnerk schreef:

  Goed, als je ECHT niet kan, okay. Maar dat gezever van “ga jij dan ga ik ook” daar word ik lichtelijk onpasselijk van. Als het te burgerlijk is dan ga je niet of je zet daar de boel op stelten. Luna, dit is een subtiele hint. Eis van die puistekoppen dat er kut foto’s gemaakt worden, kotsende bloggers willen we zien, knokpartijen met de uitsmijter, bloed, braaksel, dat willen we!Als jij gaat, dan kijk ik naar die foto’s, afgesproken?

 12. punkey schreef:

  “Een avond waar meer digitale foto’s worden gemaakt, dan biertjes worden gedronken.”

  Ik dacht het niet…morgen gaan we regelen dat het bier 1 euro is (is dus nog niet zeker) dus dat moet wel goedkomen daggik zo…

 13. punkey schreef:

  Oh en Chrestomanci, ik heb geen mail gezien, maar ik zet je wel op de lijst OK?

 14. Chrestomanci schreef:

  Eh ik heb je wel gemaild. Met mijn eigen naam Patrick… Zie mijn site hoe het gekomen is, want dit stokje vloog vanavond mijn mailbox in

 15. F : schreef:

  Frustie Freddy komt ook, Suffie gaf de doorslag. En nee, deze fotograaf neemt geen digitale camera mee [misschien wel een analoge. Wel een grote zak euro’s [ 2ct muntjes :-) ] om er op toe te zien dat er in ieder geval wel genoeg bier gedronken wordt, door de niet bobbers. En als het aan mij ligt komt Juul ook. [en misschien kan ik M ook tricken om mee te komen, met R?, oh nee, daar ga ik weer]

 16. Da Huge schreef:

  U zijt allen van harte welkom.. de spanning stijgt nu in het o zo knusse dorpje Breda weer eens wat noemenswaardig te gebeuren staat…

 17. Trio de twee wezen schreef:

  En hoe zit het met introducee’s? Om maar even in het klasseavondjargon te blijven??

 18. Uniquehorn schreef:

  nog steeds twijfel… Vraag me af of het cafe erg veel herrie bevat of dat je nog een beetje kunt praten met mensen…

 19. LIME schreef:

  Luna, voel me zeer vereerd door jouw uitnodiging! Kan helaas niet i.v.m. werkzaamheden, andere keer graag!

 20. Nico Dijkshoorn schreef:

  Helaas verhinderd wegens uitslag over het hele lichaam en een dikke tong vol blaasjes. Jammer. Electric Luna, Koningin Geil Met Bril ,had ik wel eens willen ontmoeten.

  Luuk Koelman zal desgevraagd een door mij geschreven belediging voorlezen. Wel eerst netjes vragen.

  Een plezierige avond!

 21. Suffie schreef:

  Mochten in heer Dijkshoorn’s beschadigde lichaam voor 1 maart reeds genezende krachten werkzaam zijn, dan is Suffie altijd bereid een vliegenmepper mede te nemen..