web analytics

25

GOEDELE LIEKENS

“Lieve Goedele, ik heb een probleem en ik hoop dat jij me kan helpen. Ik weet niet aan wie ik het anders moet vragen. Ik was met m’n vriend in bad aan het vrijen en ik masseerde zijn penis met m’n hand en toen is hij klaargekomen en is zijn sperma in het water gekomen. Ik heb per ongeluk van dit water gedronken. Ik ben nog maagd en ik ken hem nog niet zo lang. Kan ik zwanger zijn? Ik maak me zorgen.” Goedele Liekens. Niks mis mee. Lekker wijf met hersenen en geile praatjes. Vroeger. Momenteel komt er af en toe een commercial met Goedele door mijn beeldscherm dartelen. “Je kunt het gewoon doorslikken en je krijgt er ook geen dikke buik van”, vertelt ze mij met een glijdende, boterzachte ‘g’. “Kom jij maar even bij P. en mij op visite, lekkere troel, dan zullen we al die insinuaties van jou eens even in praktijk gaan brengen”, fluister ik haar toe. Ik wacht af tot ze dat bloesje uit gaat trekken, maar dan neemt Goedele plaats op een ouderwetse sofa bij een nog ouderwetsere kerel. Het blijkt een commercial over margarine te zijn. Die zag ik niet aankomen. Wat een humor. Na jaren van overexposure zoekt Goedele nu haar heil in een goedkoop en slecht reclamespotje. Ze bewijst zichzelf als een aan lager wal geraakte miss België. De gloriedagen van Goedele zijn dus definitief voorbij. Als je als bekendheid niet meer gevraagd wordt voor praatprogramma’s en interviews, dan verbind je je naam in een laatste wanhoopspoging maar aan een product. Of je gaat winkelcentra openen. Maar dat Goedele zich heeft ingelaten met de margarinefabrikanten van Nederland vind ik triest. Goedele Liekens was vroeger inderdaad zo geil als boter, maar nu? Wat de jaren al dan niet met je kunnen doen. Waarschijnlijk zit Luna over 10 jaar op de redactie van de Libelle om lezerspost over impotentie te beantwoorden.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Trio de twee wezen schreef:

  Boter schijnt in noodsituaties een uitstekend glijmiddel op te leveren..

 2. Chrestomanci schreef:

  Ach Luna, ik zou best een beschuitje boter met haar willen eten.

 3. tijger schreef:

  boter als glijmiddel… mhmm, wat is er mis met speeksel? of krijgen Trio de twee wezen & partner soms zo’n last van droogte bij het idee aan penetratie dat er een noodsituatie onstaat?…

  pootje, tijgertje

 4. jonnie schreef:

  He, aan lager wal geraakte miss? Volgens mij is een succesvolle miss een zeldzaamheid, Goedele is bovendien een prettige persoonlijkheid. Enne associatie van de commercial met sex is voor mensen met een dirty mind.

 5. juansi.com schreef:

  Dat hoop je dan maar… :)

 6. vinman schreef:

  SEX! SEX! Wie had het over sex!!!!
  WWHHHHAAAAAHHHHH!!!

 7. vinman schreef:

  Sorry, ik liet me even gaan, maar bij margarine denk ik altijd aan sex of ben ik nu een ziek persoon!!

 8. Boter Biet schreef:

  En je kunt er ook je band mee plakken.Sex met Goedele lijkt me net zoiets als bier meenemen naar het cafe.

 9. Suffie schreef:

  Leuke titel voor een boek met minimale papierkosten:

  “Briljante uitspraken van ex-missen”

 10. Chrestomanci schreef:

  Als ik een bepaald soort etenswaar associeer met sex zijn het Aardbeien. Vraag me niet waarom. Ik vind Aardbeien trouwens erg lekker.

 11. Chrestomanci schreef:

  Ik kreeg zojuist een kort e-mailtje zonder afzender met een link hierheen en de vraag: “Aardbeien met Slagroom?” Mijn antwoord is eh ja, met Slagroom lijkt me hemels. Ik hoop dat Suffie dit niet leest, anders wordt hij weer rebels.

  http://suffie.serveert.nl

 12. Suffie schreef:

  Suffie heeft zijn kruit voor deze maand wel weer verschoten…

  Aardbeien worden hier slechts nog gegeten….

 13. Chrestomanci schreef:

  Nou jij bent ook spaarzaam met je kruid

 14. DirtyDiana schreef:

  Boter?
  Nah, ik bak mijn Aardbeien altijd in olijfolie.

 15. Techman schreef:

  Altijd al gedacht dat ze botergeil
  is, nu is het bewijs geleverd.

  Groetjes Techman

 16. Boer Biet schreef:

  standing tight with my slagroomspuit.

 17. Suffie schreef:

  Als hier de partijen elkaar in de haren vliegen omtrent de mogelijke sleetsheid van tante Goedele, dan is Suffie ten aller tijde bereid om als onafhankelijke onderzoeker een afspraakje met haar te maken teneinde dit empirisch te staven..

 18. Chrestomanci schreef:

  Nee hoor, Suffie, nu is het mijn beurt…

 19. Chrestomanci schreef:

  Ach nee, je mag. Ik ga wel voor Tony de Jong. Moet alleen nog even de Playboy kopen.

 20. Chrestomanci schreef:

  Eh en hoe zou het met de sleetsheid van Maxima gesteld zijn Suffie? Het klinkt overigens erg naief, maar ik heb geen idee wat sleetsheid is!

 21. Suffie schreef:

  Sleets=de mot zit er in…

  Suffie kan over Maxima niets zeggen zonder problemen met de RVD te krijgen…

 22. Chrestomanci schreef:

  Ik vraag me af hoe het met de eigenares van de gevonden onderbroek bij Els (www.whiskas.net) staat betreffende de sleetsheid

 23. zandstrand schreef:

  wat is er mis met de libelle?

 24. Els schreef:

  wat is er mis met de libelle?

 25. Kriss schreef:

  Alles?