web analytics

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. juansi.com schreef:

  Kijk Puar, weer een NU-man.

  (want wij weten dat Puar nog altijd stiekem deze log leest….)

 2. Suffie schreef:

  Maar nu ziet Suffie duidelijk verschil…. ;-)

 3. robbert schreef:

  Yep, fuck de therapie,

  Shoppen rules!

 4. Wollie schreef:

  ah! Zo’n tekening doet een doorgewinterde tepelfetishist goed… Ik weet het, tis zielig, maar ik kijk altijd of de tepels van een vrouw te zien zijn door de kleding. De minste hint is al genoeg. Het gekke is dat de meeste vrouwen er juist een hekel aan hebben als de tepels al dan niet goed zichtbaar zijn. Hier is duidelijk nog een revolutie nodig: we zijn al zover dat de borsten goed zichtbaar mogen zijn, nu wil ik zou ik nog graag zien dat vrouwen bh’s gaan dragen die de tepels niet bedekken (ja die bestaan), zodat ze lekker door de stof heen “prikken”….

  ik ga even naar het toilet….

 5. Frank schreef:

  die benen van die therpi thera…
  psychiater worden wel een leuke “running gag”

 6. Chantal schreef:

  Zo heb ik wel eens een man ontmoet die er van overtuigd was dat altijd als vrouwen stijve tepels hebben dat ze dan sexueel opgewonden zijn… hahahaha was dat even een anti climax!

 7. tijger schreef:

  chantal, jij hebt er maar een ontmoet, tijgertje denkt dat ze er wel tien heeft ontmoet!

  enne wollie, als tepels stijf genoeg zijn, prikken te met gemak door een stevige bh. dat weet tijgertje uit ervaring.

  pootje, tijgertje

 8. Es schreef:

  Wollie, voor jullie mannelijke tepelliefhebbers is er allang weer wat uitgevonden………; De opzetbare (opplakbare??) stijve-neptepel. Makkelijk te bevestigen, aandacht verzekerd.

  Vanaf heden zal dus bij elke zichtbare (stijve) tepel de vraag rijsen of het hier de echte uitvoering dan wel de plastic nep variant betreft.

  Rest mij enkel de vraag wie zoiets verzonnen heeft. Vrouw verlegen om aandacht, wetende hoe makkelijk de gemiddelde man te neppen is. Of man, verlegen om zichtbare tepels, hoe dan ook.

 9. Wollie schreef:

  Natuurlijk betekend een stijve tepel niet altijd/meestal niet altijd dat de draagster in kwestie sexueel opgewonden is, sterker nog: het gaat mij niet eens direct om de stijve tepel. De contouren alleen al zijn genoeg. En ach, die plactic tepels….tjs ik denk niet de dat de gemiddelde vrouw daarmee gaat lopen. Ik bedoel ik heb toch ook niet altijd (lees: nooit) een rolletje king in m’n broekzak? En dan nog, dat doet niets af aan het genot van het kijken. Verder wil ik, als trouwe huisvader, toch niets.

 10. Chrestomanci schreef:

  ah, weer iets geleerd… Niet dat het me maar iets kan bommen. Dus Maxima was helemaal niet opgewonden op haar huwelijksdag. Je zag haar tepels ook. Kijk maar bij op de pagina bij Mar10e, entry van 11:46 uur op 2-2-2002. Maar goed.

  Zeg wisten de dames dat herentepels ook verstijft konden raken? Tenminste die van mij wel, als het erug koud is buiten. Maar goed.

  Tenslotte, Je zou met Nu-man gewoon een volledig weblog kunnen vullen, en de reacties stromen binnen. Wat een tekening niet allemaal los maakt.

  Ik vind een neus trouwens veeeel leuker.

  Enne Es, ik weet het, voor de mannelijke Neusliefhebbers is er ook iets uitgevonden. Hoe ging het ook al weer:

  “Mien waar is mijn feestneus,
  Mien waar is mijn neus,
  Waar is mijn feestneus gebleven?

  Ik heb ‘m laatst nog in het kastje zien staan.
  We moeten nu toch echt naar het..

  lalalalalalaa”

  (Tekst kan afwijken, maar ik ben niet zo’n carnavaller)

 11. dusssss schreef:

  ik krijg van deze verhalen geen stijve tepels.. wel wat anders…. doekje!!!

 12. tijger schreef:

  heb je ook een teiltje nodig dusssss?

  dagdag

 13. Boer Biet schreef:

  Ik ga dit jaar stijve-tepels-stekjes planten, en ik zoek ook nog wat jonge lullen voor de dildo produktie.

 14. Gnerk schreef:

  Ik heb even proefondervinderlijk gecontroleerd maar bij deze gag blijft alles slap: mijn jongeheer, de tepels van me meissie, de koffie, echt alles. Dit is nog erger dan zaaddodende pasta.

 15. poker rooms schreef:

  Play gambling scalper gross four variations poker rooms neutral bracelet http://www.lepcart.com/poker-rooms.html poker rooms http://www.lepcart.com/poker-rooms.html up stack string deck!

 16. Troy Pilcher schreef:

  Friends, this site has changed all my life. You have very much helped me with a source of the information. sting and very informative, nice interface. Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.