web analytics

15

LUNA EN HET VALLEI-ORGASME

Ik kan clitoraal klaarkomen (kan ik zelfs tijdens de afwas, koud kunstje). Ik kan vaginaal klaarkomen (moet hij iets harder z’n best voor doen en ik iets minder aan de afwas denken), ik kan een G-spot-orgasme krijgen (dan is de afwas het allerlaatste waar ik aan zou willen denken). En ik kan een spuitorgasme krijgen (dan denk ik dus aan helemaal niks, behalve dan misschien aan een soort van Goddelijke interventie (vind de verkering trouwens ook fijn, als ik denk dat hij God is)). Daarnaast kan ik ook meerdere orgasmes door elkaar en naast elkaar en dat dan ook nog eens meer dan een minuut lang. Hiep, hiep, hoera voor mij! Ik ben gezegend met een gezond lichaam en een perverse geest en ik heb alles volledig onder controle! Dacht ik. Want ik kwam er gisteren achter dat er dus een orgasme bestaat dat nóg beter is dan al het bovenstaande.

Ik bevond me op de site www.vallei-orgasme.nl, een site die geheel gewijd is aan het vallei-orgasme en aan de cursussen en seminars die je kunt gaan volgen om zo’n orgasme te bereiken. Ook zijn er e-books, video’s en artikelen te vinden die je op de hoogte gaan houden van de intense dieptes van zo’n vallei-orgasme. De kosten voor zo’n pakketje e-books en seminars bedragen € 47,-. Maar dan heb je uiteindelijk alleen nog maar de verkennende online cursus gevolgd, dus de cursus waarbij je maar een klein beetje in contact komt met je kut. De échte online cursus, die waar je de technieken leert om zo’n dieper-dan-diep-vallei-orgasme te beleven, begint pas in februari volgend jaar. En de prijs daarvan staat niet op de site.

Zo’n vallei-orgasme is trouwens een orgasme dat ‘uren door je lichaam golft en uren kan duren’ en ‘het zorgt niet alleen voor meer genot, het geeft ook veel energie, waardoor je bergen kunt verzetten.’ Mijn eerste reactie, als multi-orgastische en megageile vrouw, na het lezen van de site, was; wil ik ook! Lekker uren en uren achter elkaar klaarkomen, net als Sting en z’n vrouw, every little thing you do is magic, I’m walking on the moon, and you don’t have to put on the red light, maar, yes, but no, but yes, het is dus géén tantra-seks, volgens de cursusleidster. Ze gaan wél dingen doen die op tantra lijken, maar het is lichamelijker en praktischer dan tantra. Okay!

De dame die deze cursussen gaat geven heeft zelf nog nooit zo’n vallei-orgasme ervaren trouwens: ‘Nee, zover ben ik niet in de scholing. Maar het gaat gebeuren en jullie kunnen het ook leren.’ Eh… Say what? Je krijgt een cursus waarbij je geleerd wordt een vallei-orgasme te krijgen, maar de cursusleidster is zelf nog nooit in de vallei geweest? Dus dan gaan we gezellig met z’n allen in een kringetje zitten met een spiegeltje voor onze kut en dan wordt er uitgelegd dat hier je klitje zit en dit zijn je schaamlippen en dat als je maar heel diep ademhaalt en het in je ruggengraat voelt, ja, zo ja, lekker diep inademen, dat je dan dus, als je maar heel hard oefent en mediteert, dat je dan zo’n vallei-orgasme kunt krijgen? Lukt het niet, ach, wat jammer nou, geeft niks, je mag je volgende maand gewoon weer inschrijven voor de vervolgcursus hoor. Die kost ietsje meer, maar dan krijg je wel een extra e-book toegestuurd. Met een stickertje van de juf. Of misschien heb je wel wat aan deze cd, kost 20 euro, maar er staan geluiden op van parende witflank-dolfijnen, die werken op de frequenties van je hersengolven, schijnen heel veel cursisten in Amerika baat bij te hebben gehad.

Hou op! Hou op! Hou op!

Aan seks en seksualiteit wordt verdiend. Doe ik ook al meer dan 10 jaar met m’n artikelen voor de FOXY. Ik zou me dus helemaal niet druk moeten maken om zo’n vallei-orgasme-cursus, want hoeveel van dit soort cursussen zijn er al niet en ze komen uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer en als ik heel eerlijk ben word ik al moe als ik aan zo’n uren-durend vallei-orgasme denk.

Dus ik geef het maar gewoon toe: ik ben jaloers dat ík niet op het idee van zo’n vallei-orgasme ben gekomen. Daarom… sorry lieve lezers! Dit was de laatste column van 2011! Ik sluit mij de komende maanden met de verkering op in de slaapkamer… Eens kijken of wij met wat vertalingen van de Kamasutra, wat yoga, het boekje ‘Tao van Poeh’, beetje mediteren, paar boeken van Paulo Coelho, paar boeken met tips over hoe de Social Media in te zetten om je bedrijf tot een succes te maken, paar uitzendingen ‘Meiden van Holland’, paar afleveringen van ‘Lassie’ en een paar afleveringen ‘Help Mijn Man is Klusser’ tot een mooi en haalbaar verdienmodel kunnen komen.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Buurman M schreef:

  Haha geweldig! “geluiden van parende witflank-dolfijnen” hahaha!

 2. Lurkie schreef:

  Hihi, lig helemaal in een deuk/vallei… heerlijk dat je zoveel draken steekt! Vooral de laatste alinea, in ieder geval weer gelachen vandaag!

 3. Wokkel1976 en Flipje schreef:

  Hij is weer briljant! Wij komen af en toe wel een taartjes onder de deur doorschuiven! En de katjes verzorgen!

 4. Bart schreef:

  Grafische foto’s graag .

 5. Seriouzz schreef:

  nu “Valley Girl” van Frank Zappa opzetten!

 6. Koen schreef:

  Geweldig ! Maar die laatste alinea was maar een graptje hé. Dit is toch niet uw laatste post voor 2011 ? ;-)

 7. Rolandow schreef:

  De oplichterij vallei!

 8. Leila schreef:

  Ik had het artikel al gelezen ja. Ik kan me voorstellen dat je jaloers bent.

 9. Caitlen schreef:

  Gewoon gejat en voor 15,99 en oefening kun jij het ook leren: http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/the-multi-orgasmic-woman/1001004006531247/index.html Het is inderdaad fantastisch (en ik heb het wel ervaren) maar vooral compleet anders en een geweldige aanvulling op je seksleven. Voor mannen (en dus ook voor vrouwen)geeft het een groot voordeel doordat ze hun erectie veel beter kunnen beheersen. Er zijn ook boeken gericht op mannen en stellen, dure cursussen door marketing miepjes zijn helemaal niet nodig.

 10. Marloes schreef:

  HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!!!

  Geniaal stukje weer Luun!

 11. Schitterende blog veel vollediger en praktisch. Het zal me maanden om te “vangen up” laat.
  Een welgemeende dank.

 12. hallo,
  Ik ontdekte uw blog vanmiddag
  en ik feliciteer u voor het werk
  Gefeliciteerd en veel geluk

 13. Inge schreef:

  Misschien een eigen klubje oprichten? Luna’s kutje kijk klub?

 14. Linda schreef:

  Geloof dat ik eerst maar eens bij jou in de leer moet voor dat klaarkomen-tijdens-de-afwas. Lijkt me fantastisch! ;-)

 15. Saskia schreef:

  Werkt het ook als je een afwasmachine hebt? ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *