web analytics

53

BRUCE LEE IN HET ZIEKENHUIS


Het ging nog helemaal niet zo goed met Bruce Lee. Na vrijdagnacht, zaterdagmiddag en zaterdagnacht een bezoekje aan de spoedkliniek gebracht te hebben, hebben ze ‘m daar nu gehouden. Hij wordt helemaal doorgespoeld en ik kan ‘m morgenochtend waarschijnlijk weer ophalen. Maar hij zit daar doodsbang in z’n kooitje en eet niet en drinkt niet. En ik zit precies hetzelfde hier thuis.

Update 1: Zondagavond op ziekenbezoek geweest bij Bruce in de dierenkliniek. Hij ligt aan het infuus en heeft een katheter én zo’n zielige, doorzichtige kap om z’n kop. Ondanks dat kijkt hij een stuk beter uit z’n ogen dan de afgelopen dagen en al hebben 5 dierenartsen steeds iets anders gezegd, ik heb nu toch wel iets meer vertrouwen dat het allemaal goed komt. Dus vannacht hoop ik eindelijk de 4 uur slaap die ik sinds vrijdagochtend heb gehad een beetje in te halen.

Vraag: Zou ik alle dierenarts-kosten, nu toch al zo’n 800 euro, af kunnen trekken van de belasting? Bruce Lee is immers toch de promopoes van mijn bedrijf!

Update 2: Maandagochtend heb ik Bruce opgehaald uit de spoedkliniek. Die nacht had hij z’n kathether en z’n infuus eigenpotig uit z’n lijf getrokken. Er zat dus weer wat pit in m’n mannetje. Ook thuis deed hij het 4 uurtjes heel erg goed. Lekker loungen, lekker eten, lekker drinken. En daarna ging het weer mis. Hij kon nog steeds niet plassen. Ik kom net terug van mijn eigen dierenarts, waar hij nu weer is opgenomen en weer is gekathetheriseerd. Hij zit nu op de valium en de morfine en daar kan ik zelf ook wel wat gebruiken. Morgen worden foto’s en een plan gemaakt. Vannacht moet-ie 12 uur helemaal alleen bij de dierenkliniek blijven, want ’s nachts heeft geen enkele dierenarts dienst. En de beslissing om hem helemaal alleen te laten vond ik misschien nog wel de moeilijkste van de afgelopen 4 dagen.

Dit vind je misschien ook leuk...

53 reacties

 1. Janssen schreef:

  Chantall,dat is goed,beter dan elke keer die rit met hem.
  Natuurlijk is hij bang,maar hij kan lang zonder eten en drinken,dat haalt hij wel weer in.
  Eerst die rotzooi uit zijn lijfje,dat moet hij kwijt.
  Veel sterkte en heb vertrouwen,het komt goed!!

 2. Pollie schreef:

  Heel veel sterkte met Bruce!

 3. Roos schreef:

  O nee, wat zielig! :-(
  Misschien een kleine opsteker: mijn kat was vorig jaar op sterven na dood en zou t weekend niet meer doorkomen. Op maandag leefde ze toch nog, op dinsdag begon ze weer een beetje te mauwen en nu, meer dan een jaar later ligt ze snorrend op mijn voeten. Het kan!

 4. Sandra schreef:

  Oo, wat vreselijk… heel veel sterkte!

 5. Cindy schreef:

  :'( Sterkte meid, het komt vast weer helemaal goed met hem!

 6. Marit schreef:

  Heel veel sterkte! We leven met je mee vanuit Parijs en Dallas! We duimen voor Bruce Lee (en voor jou) natuurlijk!

  Liefs,

 7. Joyce schreef:

  :-( Arme, arme, arme, zielige Bruce!
  :,,-( Ik ga hopen en duimen en hopen en duimen dat alles helemaal goed komt met je muze! Heel verdrietig dit.

  Liefs,
  Joyce

 8. Beppie schreef:

  Och gut!! arme Bruce!
  Een leven lang dieetvoer okee, maar wel beter worden!!
  Bo hier heeft ook eens iets gehad met zn blaas, blaasgruis is nooit gevonden, maar hij kon gewoon niet meer plassen, steeds als ze de katheter eruit haalden dan liep zn blaas weer vol en werd hij steeds zieker!
  uiteindelijk penis amputatie, maar hey, plassen gaat nu wel! en Bo is nog nooit zo gezond geweest!!
  Heeeel veel sterkte!
  En pas ook een beetje op jezelf hoor, Bruce heeft er niks aan als jij straks ook van je stokje gaat…

 9. Annibal schreef:

  OH NEE! Arme Bruce :( Hoop dat het nu weer VEEL beter gaat en dat hij snel aan zijn nieuwe dieet is.. Ik ga duimen!

 10. Marijke schreef:

  Ocharme :( Veel beterschap!!!

 11. Kimske schreef:

  Oh wat verschrikkelijk…

  Hoop dat alles goed gaat komen. arm beessie! En arm vrouwtje!

 12. Virginie schreef:

  enig idee wat er nu dan precies mis is met arme Bruce?

 13. jenneke schreef:

  Ow.. ik voel met je mee! Het zijn toch je kleintjes, hoe groot ze ook worden en hoe stoer ze ook zijn. Er wordt geduimd!

 14. mike(lodeon) schreef:

  Een poezelige kopknuffel voor jullie beiden.
  Sterkte!

 15. Aukje schreef:

  Wat vervelend! Knuffels voor jou en Bruce!

 16. Marloes schreef:

  Het komt goed! Sterkteknuffel!

 17. Edo schreef:

  Ach, arm beessie. Ik denk aan jullie. Kopje van Max.

 18. Marieke schreef:

  Fleur hier leeft mee met Bruce! Hij kent het gevoel zonder vrouwtje en dat trek je slecht….
  Veel stevige kopjes van Fleur en ook van Teut!
  Sterkte meid, komt goed hoor.

 19. Lau schreef:

  Ooooh wat erg!!
  Ik zou ook radeloos hysterisch worden!
  Hou je taai, en hou ons op de hoogte…
  Tis verdomme toch je kind he!

 20. angelique schreef:

  Agussie arme bruce! Sterkte.

 21. Hansje schreef:

  O jee, wat zijn het toch zielige hoopjes als je ziek zijn…
  Maar als ‘houd-moedverhaal’: mijn Födsel heeft twee keer zo’n verstopping gehad en blaakt nu weer van gezondheid. Vooral dankzij het dieetvoer. Dus Bruce kan nog een héle tijd héél gezond mee, hoor!

 22. Marion schreef:

  Van belastingteruggave weet ik niks, maar een ziektekostenverzekering voor Bruce lijkt me geen verkeerd idee! Dan hoef je nog maar 20% van de rekening te betalen, mits polisvoorwaarden bladiebla, je kent het wel.
  Verder heel veel beterschap, het komt vast allemaal goed!
  Weten ze bij de spoedkliniek eigenlijk wel dat ze een heuse beroemdheid in huis hebben?

 23. JustMe schreef:

  Lieve Luna,

  Beterschap met Bruce! Hopen dat je em zo snel mogelijk weer mee naar huis kan nemen zodat ie in zijn PloesiePoesie dekentje je weer gezelschap kan houden!

  Ik denk niet dat je dierenartskosten van de belasting kan aftrekken maar misschien kan je voor een eventuele volgende keer (hopelijk niet) een verzekering afsluiten?

  En misschien kan je de dierenarts omkopen met een PloesiePoesie?

 24. Rosalie schreef:

  Oh, arme Bruce! Sterkte ermee, Luna!

 25. artgrrl schreef:

  Ooh, het arme jochie, er ligt er een tegen me aan nu, ook met blaasproblemen maar gelukkig kan hij nog plassen, soms op de verkeerde plaats, dat hoort erbij… Maar hij mag z’n laatste stukje mannelijkheid nog houden. En levenslang speciaal voer. De poes van m’n ex lag 6 weken geleden op apegapen en zou ’t niet lang maken volgens de dierenarts, maar ze mauwt en rent nog steeds rond! Sterkte beiden!

 26. Amiek schreef:

  Fijn dat het inmiddels beter gaat. Veel sterkte de komende tijd!

 27. AWeetje schreef:

  Als alle lezers van de log een euro doneren, kun je daarna ook nog op vakantie :)

 28. eddy kledder schreef:

  Hé, je praat weer over geld. De zorgen nemen wat af, begrijp ik?

 29. M%n schreef:

  Arme, arme Bruce. Hopelijk is ie snel weer helemaal de oude!

 30. Rolandow schreef:

  Ligt er een beetje aan: wat is de economische levensduur van Bruce Lee? Is hij al afgeschreven?

  “de vermoedelijke gebruiksduur (in hele jaren). In principe is dat de technische levensduur van het bedrijfsmiddel, dus de periode totdat het helemaal versleten is. Maar u mag uitgaan van de economische levensduur als die korter is dan de technische levensduur. De economische levensduur van een bedrijfsmiddel is verstreken als het geen economisch nut meer heeft voor uw onderneming, ook al is het technisch nog in goede staat.”

  En wat ik me afvroeg: wanneer wordt een kat total loss verklaard eigenlijk?

 31. Suzanne schreef:

  Arme Bruce! Veel beterschap en sterkte voor jou.

 32. Lisa schreef:

  Ahw, Brucie en Luun! Hoop dat ‘ie snel weer opknapt!

  Vannacht werd ik wakker van een hevig ge-ren van mijn katten. Eerst draaide ik me gewoon nog een keer om, want dat gebeurd hier wel vaker ’s nachts. Gekkenhuis met die twee siamezen die elkaar achterna rennen in het holst van de nacht. Maar het werd steeds gekker, het leek wel of er op hol geslagen paarden over de trap gingen, en dus toen ik mijn bed uit ging, om te checken’ what the hell they were doing’. Bleek er zo’n plakkerige vliegenvanger aan een van mijn oogappeltjes te hangen. God knows hoe die erop kwam!? Vonden ze vannnacht blijkbaar ineens een leuk speledingetje, denk ik. Maar nu zit een van hun helemaal onder die plakzooi. Arme ziel! Ik heb met een washandje met lauw water geprobeerd schoon te maken, maar dat vind ze dus helemaaal niks. Ik kan nu niet meer in de buurt komen! Hoe krijg ik die plakzooi weg? Of moet ik hiervoor naar de dierenarts toe? Help, kattenliefhebbers!
  (ja raar verhaal, ik weet het..)

 33. Lisa schreef:

  En dat vliegen-ding hing trouwens ook nog eens op zo’n onbereikbare hoge plek!? Ik snap er helemaal niks van.
  Het was helemaal niet meer nodig, ik heb zo’n spijt dat ik dat ding er niet af heb gehaald! Iemand een idee?!

 34. Janssen schreef:

  Hahahahaha,sorry Lisa,moet even lachen:):),ik heb het jaren geleden met een kat gehad,het ergste heb ik uit de vacht geknipt,groeit snel weer aan….en de rest likken ze zelf schoon!!!!
  Wel een kwestie van even geduld……:):)

 35. Eveline schreef:

  Arme Bruce! Komt allemaal wel goed met ‘m hoor, maar de rekening zal er niet om liegen. Ik ben bang dat een dierenverzekering afsluiten nu geen zin meer heeft, dat kan alleen als het dier volledig gezond is als ik me dat goed herinner. Lullig, want dan had je volgens mij ook het voer gedeeltelijk terug kunnen krijgen.

  Is Bruce alweer thuis?

 36. Lisa schreef:

  Dank je Janssen. :)

 37. Johannet schreef:

  (De kaart van)Bruce ligt morgen in de brievenbussen van mijn vriendinnen. Om ze te bedanken voor een geweldig vrijgezellenfeest.

 38. Maurice schreef:

  “Vraag: Zou ik alle dierenarts-kosten, nu toch al zo’n 800 euro, af kunnen trekken van de belasting? Bruce Lee is immers toch de promopoes van mijn bedrijf!”

  Dat je daar aan denkt! Raar lief mens ben je toch!!!!!
  Ik zou vriend P. ook maar goed verzekeren voor hij in het ziekenhuis belandt. * zucht *

 39. Nina schreef:

  Och, arme!!! Als al je lezers allemaal happy thoughts naar Bruce zenden, dan is hij er vast snel weer bovenop! Van mij heeft hij ze in ieder geval al gehad!
  Sterkte!
  xxx

 40. Luna schreef:

  Oh Maurice, wat kan jij af en toe toch moeilijk doen… NATUURLIJK kan het mij geen reet interesseren of ik dat geld van de belasting terug kan krijgen… maar als ik in tijden van GROTE STRESS, niet af en toe een grapje kan maken tussen al mijn tranen heen, dan komt het met mij in ieder geval helemaal niet meer goed…

 41. Nina schreef:

  Jeetje Luun, wat kut zeg, ik zit nu al te stressen dat ik mijn kleine alleen moet laten voor de castratie volgende week. Ik kan me goed voorstellen hoe je je voelt. Sterkte en houd ons op de hoogte!

 42. TM schreef:

  Heel veel sterkte met al die ellende. Ik weet uit ervaring hoeveel zorgen je je kun t maken over je poes. Eeen van mijn katten is afgelopen weekend gvd doodgereden…

 43. petra (kiki) schreef:

  Jeetje Luun, daar schrik ik van zeg. Het zijn dan wel niet mijn eigen katten, maar elke kattenliefhebber is betrokken bij een andermans kat. Dus ook de jouwe. Blikkie, blikkie, blikkie vinden ze wel heel lekker maar je kan het beter niet geven. Ik ben vier jaar geleden overgestapt op Royal Canin. En 1 keer in de 2 weken krijgen ze een half blikje Gourmet, gewoon voor het lekker. Maar daar blijft het bij. Mijn kat Joepie was ook sterven nabij door al die whiskas en felix zooi. En sinds dien, nooit meer ziek geweest. Sterkte meid, ik denk aan jullie…. P.S Bruce is een taaie, die red het wel.

 44. mike(lodeon) schreef:

  Ik krijg het niet voor elkaar een meelevende reactie te plaatsen en krijg keer op keer de melding: Je reactie is niet opgeslagen omdat het hetzelfde is als een eerder reactie. Snap er nix van, maar dit wil ik kwijt:

  He getsie, het blijft nogal tobben zo.
  Sterkte en hartelijke groet

 45. patchwork schreef:

  Arme Bruce! Ik was ook een rib uit mijn lijf kwijt aan blaasgedonder van mijn- ook zwarte- kat. Bleek door verhuisstress te komen! (De vorige zwarte kat was ook al zo´n duur geval. Zou hun kleur meespelen?) Misschien is Bruce geschrokken van het idee van concurrentie van een klein katje, of een griezelige werkster? Mij werd ook speciaal voer geadviseerd, maar nu eet ie weer gewoon voer hoor. En slaapt ie in een verhuisdoos, dus…
  Overigens: ik ken iemand die dus inderdaad de kat aftrok van de belasting! Ik kan je vertellen dat ie niet blij werd van alle contrôle die daarop volgde! Daar kreeg hij blaasproblemen van!

 46. patchwork schreef:

  OT: Hé, je klok staat niet goed! 2 uur achter!

 47. Eveline schreef:

  Wat raar en naar dat er ’s nachts helemaal niemand aanwezig is bij de dierenkliniek. Als je toch dieren hebt zitten daar dan hoor je daar toch te zijn?

 48. Joyce schreef:

  Wat naar zeg, dat die arme stoere Bruce Lee nu toch weer terug is naar de dierenkliniek! Het valt me trouwens op hoeveel katten er zijn met blaasgruis, voordat onze kater Grover daar last van kreeg had ik er nog nóóit van gehoord, en nu hoor (en lees!) ik het om de haverklap (zoiets heet selectieve perceptie, Joyce…)
  Nogmaals veel sterkte en beterschap, I’ll keep my fingers crossed!

 49. Agnes schreef:

  Ah jassies, dit berichtje wilde ik natuurlijk niet lezen. Brucie wordt wel beter natuurlijk, maar is wel zielig hoor.

 50. jolanda schreef:

  jeetje wat moeilijk zeg.
  Ik zou gek worden van de zorgen, jij vast ook.

  Heel veel sterkte en hopelijk komt het weer goed met Bruce.

  Een Luna zonder Muze kan natuurlijk niet!!!

  sterkte!

 51. madelief schreef:

  godverdomme, kan wel janken. Gelukkig is-ie een beetje spaced out op de morfine, dat-ie dus niet zo merkt dat-ie alleen is enzo

 52. Saskia schreef:

  Verdomme wat een situatie.
  Veel succes en sterkte ermee!!!

 53. Minca schreef:

  Wij leven hier allemaal met je mee! (Incl. de katten) Sterkte en alvast een dikke knuffel voor Bruce want hij wordt weer helemaal beter, zeker weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *