web analytics

43

LUNA EN HET UPC-PROBLEEM

Momenteel bevind ik mij in de Easy Everything, het meest irritante internetcafé van Amsterdam, met de meest irritante baggermuziek op de achtergrond. Ik zit hier uiteraard niet voor mijn lol. Ik zit hier omdat UPC gisteren mijn internetverbinding heeft afgesloten. Klootzakken natuurlijk, allemaal daar bij de UPC, maar het is mijn eigen schuld. Zo’n 12 maanden ben ik ‘vergeten’ om hun rekeningen te betalen en dat vonden ze denk ik nu wel genoeg geweest. Logisch, maar ik had toch eigenlijk wel een briefje verwacht met als strekking: ‘Indien u niet nu meteen betaald, sluiten we u af.’ Dat briefje heb ik niet gekregen, dus eigenlijk vind ik niet dat UPC het recht had om me af te sluiten. Ik heb zelfs in die 12 maanden tijd geen aanmaningen gekregen en ook geen herinneringen. Dus. Eigenlijk is het wel lekker rustig zo. Zo zonder internetverbinding. Het maakt een computer eigenlijk tot een redelijk nutteloos apparaat. Een apparaat dat ik alleen zou kunnen gebruiken als een soort veredelde cd-speler. Verder heb ik er geen flikker aan. Normaal gesproken staat mijn computer meer dan 8 uur per dag te draaien. Maar zoveel belangrijks doe ik niet in die 8 uur. Ik surf een beetje hier en ik lees een beetje daar. Ondertussen altijd wel ergens een msn-chat open. Ik zou veel effectiever met mijn computer omgaan als ik gewoon weer een modem-verbinding had. Hoogstens 2 uurtjes per dag zou ik zeer gericht wat sites bezoeken en wat mailtjes sturen. Klaar. Zeeën van tijd zou ik overhouden. Naast de bijna 2 uur per dag die ik al overhoud door niet te roken, zou ik ook nog minstens 2 uur overhouden als ik niet onnodig zou chatten, surfen of mailen. Ik twijfel of ik de UPC-rekening van € 523,34 wel zal betalen. Eerst maar eens een internetloos weekje zien te overleven.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. richard schreef:

  ja maar, ja maar.. onze ontwenningsverschijnselen dan??

 2. Remco schreef:

  12 maanden niet betalen en dan nog een briefje verwachten waarin ze vriendelijk vragen of je nou toch echt eens wilt betalen?

  Je hebt die gasten alleen maar geld gekost, waarom nog meer geld aan je besteden dan ze al hebben gedaan (12 maanden gratis Internet)? Inderdaad, gewoon afsluiten, want dan betalen ze wel ;)

  P.S. Erg blond: ik zette net MSN aan om te kijken of je misschien online was (net na ik je bericht las) ;)

 3. Luna schreef:

  Ik ga gewoon elke dag naar dit internetcafé… kom ik ook een keertje buiten…

 4. Erwin schreef:

  Ja, hé luun niet f**ken.. en WIJ DAN, hè. Ik ken ‘ze problems from UPC’ en dat is klote, ja. Ik zit zelf ook dag&nacht vanalles en nog wat te doen achter dit beeldscherm.
  En dan is het toch wel even relaxed om tussendoor even bij jou te gaan kijken.

  Moeten we nou een benefietconcert organiseren?

 5. Geertjan schreef:

  Ik herinner me een post van jou waarin je geloof ik vertelde dat bij jullie de rekeningen etc. ongeopend op een stapel belandden. Dacht toen ook bij hen wordt deurwaarder een goede vriend. Mijn goede vriend de deurwaarder komt regelmatig op de koffie, overhandigt enige exploten en bromt ‘zorg dat het in orde komt’.

 6. Verbal Jam schreef:

  Gewoon niet betalen! Ik krijg nog steeds geld van ze en zij betalen ook niet. Neem maar adsl.

 7. Da Bunny schreef:

  ’t begin van ’t einde? ;(

 8. Erwin schreef:

  Heb nog een leuke cocktail gevonden.

  Charles Manson
  Ingredients: 12 oz whiskey
  6 oz spiced rum
  2 liters ginger ale

  Directions: Mix together in bottle and shake gently

 9. sparkie schreef:

  heb je uberhaupt ooit een faktuur van UPC ontvangen en indien was ie correct?

 10. sparkie schreef:

  indien ja :-)

 11. Inge schreef:

  Een salaris, waarmee ze zich niet meer ziekenfonds hoeft te verzekeren, maar betalen……..

 12. pet schreef:

  Ik moet morgen terug aan het werk pffffff… Heb de afgelopen drie weken genoten van uren nutteloos op het net doorbrengen, zalig !

 13. Luna schreef:

  per heden kan ik weer gewoon het net op… het was een waarschuwing die 2 dagen duurde… morgen meteen betalen die rekening…

 14. brillie schreef:

  Eerlijk gezegd: Luna je bent een Dief !!! Van mij mogen ze je opsluiten. Je weet zelf toch wel donders goed dat je voor diensten moet betalen. Dus over maken die hap!

 15. miss bitch schreef:

  Is toch wel eigen schuld dikke bult geweest Luna. Je weet heus wel dat er een rekening moet komen en na een jaar moet er toch een belletje gaan rinkelen.

 16. Suffie schreef:

  Brillie, kruip eens terug in je hol, flikkeren wij een steen voor de uitgang. Als je het verschil niet ziet tussen het nakomen van een privaatrechtelijke overeenkomst en wederrechtelijke toeëigening, moet je niet van die rare dingen roepen..

 17. Nico schreef:

  Ik zou zeggen: niet betalen. Ik hoopte dat je nu eens uit de bescherming van je kamer brak en nieuwe anuseitjes, mechanische schaamliplikkers en zes ons vulvakneders op locatie ging testen.

  Ik snap overigens helemaal niet waarom jij een Pussy Pump nodig zou hebben. Kijk eens naar al die reageerders. Denk je niet dat die geheel belangeloos stevig aan je kutwerk willen trekken terwijl jij gewoon doorschrijft? Die jongens doen niet anders dan pompen als ze je stukjes lezen, dus gebruik die expertise dan!

 18. Chantal schreef:

  En men zich maar afvragen waarom UPC bijna failliet is :)

 19. terence schreef:

  ik vond erwins idee van een benefietconcert wel cool, ik bedoel we houden toch allemaal van onze Luna?! misschien moeten we een petitie aanbieden bij de 2e kamer ofzo.. demonstreren voor het behoud van maanisch.com ;)

 20. Marti schreef:

  Terence/Erwin: of pinda’s rijgen onder het motto “Help maanisch.com de winter door”? :-)

  Verder kan ik me hier beter buiten houden, gezien mijn nieuwe baan :-D

 21. CraZy BarTje? schreef:

  UPC is toch nog zo vriendelijk geweest hun administratie in te kijken..

 22. terence schreef:

  hmmm.. Marti dat is een goeie.. of wat dacht je van..

  stille tochten voor Luna tegelijkertijd in alle grote steden van nederland.. voor het onrecht dat haar is aangedaan door UPC?

  STOP ZINLOZE AANMANINGEN! :P

  Anyway.. Marti ik las op je log dat je een nieuwe baan had.. maar ben je nu een UPC-er? The horror! ;)

 23. IK WIL JE schreef:

  Bij deze ben je gesigned!
  Much love,

  A free minded gentleman!

  Keep the vibe alive,
  so KEEP TAKING BREATH!

 24. Berend schreef:

  Mxstream?

 25. K-Noord schreef:

  Ik lees net bij Nu.nl dat UPC uitstel van betaling heeft aangevraagd. Had je vast niet gedacht dat je het zo ver zou schoppen door niet te betalen! :)

 26. Flo schreef:

  wat dacht je hiervan…ik kan al 7 maanden geen tv meer kijken dankzij deze vriendelijke mensen. Elk telefoontje kom ik een heel klein stapje verder. Ze zijn nu in ieder geval al begonnen met rekeningen sturen. Ik lach er nog steeds om en mis die kut tv eigenlijk ook niet…

 27. The game round implied set play party poker seconds seconds garden dollar spending http://www.lepcart.com/party-poker.html round nickel river party poker http://www.lepcart.com/party-poker.html table?

 28. play roulette schreef:

  Find free society hand time play roulette belly buy http://www.play-roulette-free.com roulette play roulette http://www.play-roulette-free.com pot turn foul jam carpet?

 29. Jacquese Gilbert schreef:

  Hallo, I am Jacquese Gilbert, I do not like to post at guest books, but your site simply induces to do this. I just surfed around and found your site, I really enjoyed the visit and hope to come back soon. I would be really happy to cooperate with you; I am informed in this theme good enough! Jacquese Gilbert %e-mail%

 30. Angela Drenth schreef:

  Have perfectly worked, guys. You are the best as you have approached to this question. This is a wonderful site. I’m so glad I have found it. Cheerie-bye, hope for meeting at your pages again

 31. slots online schreef:

  The main thing about rules online play slots online multiplayer flat rainbow bullets http://www.vitosfromsicily.com/slots-online.html full?

 32. slots schreef:

  In other words prize play slots reels multiplayer layout chips http://www.vitosfromsicily.com/slots.html handicapper down starluck bank!

 33. play craps schreef:

  With the play craps up airfares score bust http://www.datafarmdesign.com/play-craps.html check rounder site!

 34. dany schreef:

  hy all .. great site

 35. play slot schreef:

  After buy gang rolled scalper play for fun slot game http://plaslo.coconia.net/ high club percentage!

 36. free slot schreef:

  Fill spades picture horse horses free online slot machine game real http://www.angelfire.com/indie/freeslot/ spending ragged vegas line cage http://www.angelfire.com/indie/freeslot/ royal round kicker high!