web analytics

9

KAMASUTRABEURS, DEEL 2; AMATEURS

Tijdens de beurs was Foxy-fotograaf R. aanwezig met zijn assistente A. (die voor het gemak ook zijn assistente in bed is). Zij waren speciaal op de beurs om erotische foto’s van vrouwelijke bezoekers te maken. En voor deze hele happening hadden wij stapels lingerie en andersoortige geile pakjes in onze kleedkamer liggen, inclusief bijpassende laarzen en schoenen. De dames werden professioneel opgemaakt en konden plaatsnemen op een wit schapenbontje in onze speciale studio. De foto’s die gemaakt werden komen in de eerstvolgende Foxy. Ik had persoonlijk niet gedacht dat er veel vrouwen bereid zouden zijn om met hun blote tieten ten overstaan van koekeloerende mannen voor de camera te gaan staan, maar het liep storm! En dan heb ik het niet alleen over Ans uit de polder, maar ook over prachtige, jonge meisjes van net 18. Deze meisjes lagen op het witte schapenbontje en poseerden alsof ze het elke dag deden. Omdat het zo druk was, heb ik deze mooie meisjes, maar ook een aantal keer Ans uit de polder, aangekleed en op hun gemak gesteld. Ik ben m’n roeping misgelopen, ik weet het zeker, want ik vond het geweldig. Het is een hele onderneming om een Ans uit de polder, met een aantal vetrollen en een brilletje, in een zwart corseletje te hijsen, haar te vertellen dat ze er prachtig uitziet en haar zover te krijgen dat ze even later in haar blote poes voor de camera ligt. Maar alle ‘Foxy Kamasutra-kanjers’ deden het fantastisch. Voor een half uur voelden zij zich een echt erotisch model. Ik moet er alleen zelf niet aan denken. Al heeft Foxy-fotograaf R. het volgens mij vrijdagnacht voor elkaar gekregen dat alle dames van de redactie topless voor hem op de foto gingen.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Patrick schreef:

  Hé Luna, ik moet aan het einde van dit stukje plots denken aan je Vaginamonoloog van enkele dagen terug. Je gebruikt het woord poes…..

 2. Ome Ray schreef:

  …en dan nog wel een blote poes, op wit schapenbont. zo te horen heb ik van alles gemist of naast de spreekwoordelijke pot gepist.

 3. nex schreef:

  looks really interesting, but unfortunately, i don’t understand much of it. an english (/french/german) version would be soooooo cool! :o)

 4. Johan (alastor933@wanadoo.nl) schreef:

  Hee Luna,
  Je moet er niet aan denken om daar zelf te liggen ?
  Maar evengoed probeer je wel anderen zo ver te krijgen…..kweenie……

  Voorts een taalkundige correctie:
  Het is niet “ik heb m’n roeping misgelopen” maar “ik ben m’n roeping misgelopen”.

  Voorts zou ik willen opmerken dat Ans-uit-de-polder-met-de-vetrolletjes doorgaans interessanter en vooral sexyer (is dat nederlands?) is dan de jonkies van net 18, ondanks dat die jonkies wellicht mooier zijn.

  Groetjes,
  Johan

 5. Luna schreef:

  Lieve Johan, bedankt voor de tekstcorrectie… tekstcorrectie bij jouw stukje; sexier…
  Daarnaast is Ans-uit-de-polder misschien interessanter, maar zeker, heeeeeeel zeker niet sexier dan de lieve meisjes die op het witte schapenbontje lagen… maar dat is een persoonlijke mening…

 6. zandstrand schreef:

  r.z. is een vies mannetje in een pak met vlekken en plakkerige handjes! Bah!

 7. wimpie schreef:

  is misschien een late reactie hoor, maar wat vinden jullie van ’tut(je)’ klinkt wat liever dan kut?

 8. wimpie schreef:

  en als we nu toch aan het zeuren zijn dan is het ook ’te allen tijde’ (zie cartoon). Jammer dat er verder nog geen reacties zijn.
  doeg, wimpie

 9. Luna schreef:

  Wimpie; je reactie staat bij de verkeerde tekst… Goh, een foutje van jou… menselijk zeg…