web analytics

29

LUNA EN EEN KUTOCHTEND

Woensdag FOXY-dag! Samen met vriendin M., tevens collega M., storten wij ons om 9.00 vol overgave op een artikel over de kut. Terwijl vriendin M. put uit haar rijke verleden besluit ik wat te gaan researchen. Beetje google-en. Beetje klikken. Binnen enkele minuten prijkt er een plaatje op mijn scherm met veel roze vlees en veel zwarte haren. “Ah, M., ah, kijk nou eens wat vies”, kerm ik. “Bah”, zegt vriendin M. en kijkt snel weer weg van het scherm. Ook ik klik snel weer weg, maar binnen de kortste keren staat er weer een ander gat naar mij te gapen. En daarna weer. En weer. Als het nou gezellige gecultiveerde kutjes waren, dan was het me waarschijnlijk niet eens opgevallen, maar dit zijn kutten met te veel vel, te veel haar en te veel glinsterende vochtdingetjes waarvan ik de herkomst niet wil weten. “M., ik kan dit niet op m’n nuchtere maag”, zeg ik, “ik ga wel even aan iets anders werken, ik ben er helemaal misselijk van.” Vriendin M. geeft me groot gelijk. Voor veel mannen zal een opengesperd kutje waarschijnlijk het liefste zijn wat ze ’s ochtends als eerste tegenkomen; persoonlijk ga ik liever voor een vers croissantje. Want sommige dingen wil ik in dit leven liever zo weinig mogelijk in close-up zien. Eén voorbeeld hiervan is een opengereten en uitgekotste muis van Lolita, een ander voorbeeld is een extreme make-over waarbij de plastisch chirurg het losgesneden gezicht van zijn patiënt weer enigszins in vorm probeert te modelleren. Beide beelden doen mijn maag omkeren, net zoals dus foto’s van kutten waarbij je zo, koekoek, rechtstreeks tegen de gerimpelde binnenste schaamlippen van de vrouw in kwestie aankijkt. Goedemorgen! Iedere vrouw de kut die ze verdient hoor, van een door middel van plastische chirurgie opgeleukte ‘designer vagina’ tot een zwarte vacht, en van kaal tot een open ruggetje. Als ze maar allemaal dichtgevouwen blijven. Lekker keurig. Luna houdt niet van ‘pink pictures’. En al helemaal niet ’s ochtends om 9.00.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Irene schreef:

  Ja, echt een logje wat perfect is voor internettende ouders ;)

 2. Kaat schreef:

  Terwijl ik ons ‘bloempje’ toch echt mooier vind dan de ‘bomen’ waar mannen het mee moeten doen!

 3. barbara schreef:

  Ik heb zon kut met veel vlees word je nu misselijk? Of moet ik zo snel mogelijk naar de plastische chirurg of me in een hoek gaan zitten te schamen?

  Prettig weekend nog

 4. seriouzz schreef:

  volkomen kut!

 5. Claudia schreef:

  hahaha…. idd irene… dit is een log die leuk is om te lezen voor de ouders….!!!!
  Maar ik vond het weer leuk om te lezen..!!!X

 6. Jan F. (de) schreef:

  Alweer zo’n verschil tussen mannen en vrouwen: mannen houden wel van hun geslachtsdeel. (ik tenminste wel!)

 7. Menno schreef:

  Nee hoor Luun, doe mij ook maar een croissantje – plaatjes van geslachtsdelen vind ik net zoiets als foto’s van vakantieoorden, je moet er geweest zijn ;-)

 8. Luna schreef:

  Hahahahaha, Menno, die is goed!

 9. Ellen schreef:

  @Menno:…………hilarisch……..:))

 10. esther schreef:

  Zelfs dichtgevouwen en keurig getuinierd hoef ik ze niet te zien voordat ik ontbeten heb..maarja, had ik maar geen verpleegkundige moeten worden. Jaaaaarenlang heb ik er zelfs een natte lap doorheen moeten halen, door alle soorten en maten.
  Nee, het went nooit.
  Doe gelukkig nu iets totaal anders ( mannenbajes )waar geen kut aan te pas komt!

 11. blue schreef:

  tja…ieder zijn vak he?
  maar zou het beter gaan als je eerst een paar koppen koffie + croissants achterover slaat en pas om 11 uur begint met werken???? Mij lijken de taferelen die je beschrijft op geen enkel tijdstip lekker ;)

 12. Maurice schreef:

  Gewoon Govert de Roos (als ik het goed heb) de fotograaf vragen. Kost wel wat, maar dan krijg je gelijk stylistische foto’s Luna.
  Van een gapende grot van Han krijg ik ook geen dikke. Het gehele lichaam moet kloppen. En dan het liefst tussen de oren.

  @Menno. Was jij niet op vakantie tot woensdag?

 13. Roland schreef:

  IK sluit me aan bij Menno ja. Soms kom je min of meer toevallig langs een gallerijtje foto’s van dame die-en-die en ik zeg niet dat ik het niet graag zie, maar zodra het “pink” in beeld kom haak ik af.

 14. Maks schreef:

  Wat een misvatting dat veel mannen dat in de ochtend tegen zouden willen komen. Niet online en niet live graag.
  Zo, nu eerst een kopje koffie.

 15. Foefer schreef:

  * rent prompt enigszins paniekerig naar de badkamer om wijdbeens en met een spiegeltje de stand van zaken te bestuderen *

 16. walb schreef:

  het is toch voor je werk? moet je mijn baas eens horen als ik ergens even geen zin in heb. wat voor een kut zoek je; de pornografische bevallen je niet, de medische zien er ook niet uit, de esthetische? HAHAHAHAA!!!

 17. Luna schreef:

  Ja, het is voor m’n werk, maar ik werk freelance, dus ik kan gelukkig zelf bepalen of ik ’s ochtends een overdosis ‘iets te visuele plaatjes’ tot me neem, of ’s avonds… en meestal kies ik dan toch voor ’s avonds… :-) behalve op woensdag dus, want dan komt vriendin M. gezellig hier bij mij thuis werken!

 18. Wynonna schreef:

  Hey Luna, is dit moek misschien iets voor jou?

  Catherine Blackledge
  Het verhaal van V
  Het boek dat begint waar de Vagina monologen ophouden! Er is over geen enkel deel van het menselijk lichaam zo weinig bekend als over de vagina. In Het verhaal van V tonen onderzoekers de werkelijke structuur en functie van de vagina, zoals de dynamische rol die de vagina speelt in zowel het veroorzaken van seksueel plezier als de voortplanting. Het verhaal van V is een uitgebreid onderzoek naar de vagina, met interessante feiten, praktische tips voor vrouwen en mannen, amusante anekdoten en verhelderende illustraties.
  De Boekerij, € 18,50

 19. Roos schreef:

  Kweenie hoor, maar ik vind lubberend vlees op een nuchtere maag sowieso geen goed idee en dat geldt ook voor pikken. Ik bedoel, zo’n zwieberende voorhuid, dat hoef je toch ook niet te zien voor je croissantje? Of laag hangende ballen… Of.. of… of…

 20. Menno schreef:

  @Maurice – hoe kom je daarbij? Laatste long weekend was tot Woensdag 6 Juli, dat was het Independence Day weekend hier….

 21. Eveline schreef:

  Van een naamloos en gezichtloos type hoef ik ook de geslachtsdelen niet te zien. ’t Wordt pas interessant als je de eigenaar van dat lichaamsdeel kent. ;)

 22. helena schreef:

  In mijn studietijd zat ook het keuzevak ‘seksuologie’. En de dienstdoende hoogleraar vond het dan leuk om ons om kwart voor negen te verrassen met een op de gehele voorwand geprojecteerde kut, in close-up. En dan moesten we opschrijven wat we zagen (ehh, wat dacht u zelf?).
  Nou ja, ik ben dus niet meer te shockeren, zolang de afbeelding maar geen tien bij twaalf meter is.

 23. Janine schreef:

  Heb je dit jaar niet een bijna identiek stukje geschreven over de penis!? Dat ging ook over al te plastische plaatjes in de morgen op de nuchtere maag…

 24. Rick de Kikker schreef:

  Vrouwen met een ‘koltrui’… brrr.

 25. Toch zie ik liever een kutje van een vrouw,met van alles en nog wat, dan een lul van een man..Alhoewel ik wel gewoon hetero ben.. raar maar waar..
  Maar goed, om 9 uur ’s ochtends heb ik het verlangen om daar naar te kijken ook niet echt nee.

 26. Bart schreef:

  Is de kut mooi of niet? Ik heb er duizenden gezien van dichtbij [door m’n beroep], en mijn conclusie: de meeste zien er niet zo smaakvol uit [ik probeer me voorzichtig uit te drukken]. Moet je je voorstellen: je bent een jongetje van 12 en je hebt nog nooit een kut gezien. In het sexboekje van je vader zie je een vrouw met haar benen wijd en een close-up van haar ongeschoren kut met opengesperde lippen; dan slaap je een paar weken niet meer, wat ik je brom. Ik vraag me af of mannen ’s ochtends graag een open kut willen zien. Bij mannen [ik ben er ook een] hangt dat van hun bui af: zijn ze bloedgeil dan is [zelfs] een kut opwindend, is het libido laag dan hoef ik het ook niet te zien. Laten we wel wezen: op het eerste gezicht lijkt het eerder op een grote wond dan op een erotisch opwekkend lichaamsdeel. Nee, dan zie ik liever het kontgaatje van een vrouw: zo’n mooi sterretje is tenminste netjes symmetrisch afgewerkt. Over de kut heb ik de volgende stelling: God schiep de vrouw en een opening om kinderen uit te baren. Helaas is dat wat minder gelukt dan de rest, kwa afwerking. Omdat God ook wel snapte dat dit de voortplanting niet ten goede zou komen, gaf hij de vrouw gereedschap het mannetjesdier mee te lokken: borsten, rondingen, mooi haar, wellustige mond, ronde heupen, hoge jukbeenderen, mooi haar, lekker kontje, etc. Tot slot: is jou ook wel eens opgevallen hoe vrouwen weigeren om hun kutje te laten zien? [denk bijv. aan Georgina Verbaan etc. in de Playboy] We hoeren en sloeren, laten onze tieten zien alsof het gewoon is, flashen met onze reet, maar het kutje, nee, die laten we niet zien! Wij vrouwen zijn zo trots op ons roosje, vlindertje, poesje, mosseltje, … [vul verder zelf hier wat weeïge 70-er jaren femi/lesbo kutwoorden in] dat we hem niet laten zien! Nee, vind je het gek!!! Nee dames, jullie hebben de looks, maar de piemel ziet er toch heel wat frisser uit!

 27. Jan F. (de) schreef:

  Dit is welhaast een uitnodiging, nee: uitdaging! om links te dumpen naar plaatjes van kutjes op het interweb die WEL het daglicht kunnen verdragen. Zal ik beginnen?

 28. Japie S. schreef:

  @Bart

  God bestaat niet; weg stelling!

 29. Robert schreef:

  Mail ze maar naar mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *