web analytics

21

LUNA EN DE DIKKE SIGAAR

Ter voorbereiding van de Kamasutra-beurs die zich afgelopen weekend in Rotterdam afspeelde, ging ik vorige week naar Hajenius, dé winkel als het op sigaren en aanverwante artikelen aankomt. “Hoi”, zei ik tegen een sigarenmannetje, “ik ben op zoek naar een lekkere, dikke, sigaar.” “Dan ben je hier aan het goede adres”, zei het sigarenmannetje, “had je iets speciaals in gedachten?” “Nou”, zei ik, “hij hoeft niet zozeer lekker te zijn. Als-ie maar dik is. Zo dik mogelijk. We gaan ‘m gebruiken voor een fotoshoot namelijk.” “Oh, wat leuk”, zei het sigarenmannetje, “waarvoor precies?” Ik vertelde hem van de Kamasutra-beurs, over de FOXY en dat we iets Monica Lewinsky-achtigs in gedachten hadden. “Het liefst hebben we die sigaar er helemaal in, als je begrijpt wat ik bedoel”, zei ik tegen het mannetje. Tijdens mijn uitleg had het sigarenmannetje me begrijpend aangekeken en z’n stropdas even rechtgetrokken. Hij bleef keurig in zijn rol als stijve sigarenverkoper. Na wat vriendelijke knikjes zei hij dat snapte waar ik naar op zoek was: “Oh, zo’n sigaar. Loop maar even mee.” En hij liep me voor naar een speciale klimaatkamer waar zich dozen vol speciale sigaren bevonden. Hij liet me er een paar zien, maar ze konden me niet echt boeien. Daarnaast waren ze veel te duur voor eenmalig gebruik. “Oh, eh, deze zijn allemaal hartstikke leuk hoor”, zei ik, “maar heb je niet iets met zo’n leuk gouden sigarenbandje eromheen? Zo’n échte ouderwetse sigaar. Dat sigarenbandje kan dan zo lekker speels naar buiten piepen, snap je?” Het sigarenmannetje verblikte of verbloosde niet. Hij snapte dat een kwaliteitssigaar niet aan mij besteed was en gaf me de dikste die hij kon vinden, eentje mét sigarenbandje. Nadat ik betaald had boog hij voorzichtig over de toonbank en vroeg zachtjes: “Eh, zeg, eh, in welk blad komen die foto’s ook alweer?” “In de FOXY”, zei ik. “Over een maand of 3. Doei!”

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Maks schreef:

  Haha! Arme man. Je hebt het hem wel moelijk gemaakt. Een gratis FOXY over drie maanden in een discrete envelop heeft ie toch wel verdient zeker?

 2. Luna schreef:

  Dat heeft-ie zeker verdiend!

 3. Suffie schreef:

  “Daarnaast waren ze veel te duur voor eenmalig gebruik.”

  Volgens mij heb ik zojuist een spiertje in mijn buik verrekt. En mijn kaak hangt uit z’n scharnieren…

 4. Kikkertje schreef:

  En plaats je die foto ook op je site :))
  We willen wel bewijs. Entree van Kamasutra is al duur genoeg om draaiende dildo’s en opblaaspoppen te zien.

 5. Pollie schreef:

  En B was ook al heel erg weg van die opgerolde slapende poezen op de beurs.

 6. Y..... schreef:

  Hahaha prachtig… Jammer dat ie niet iets meer in verlegenheid werd gebracht.

 7. Rick de Kikker schreef:

  Op de bovenste plank, in dezelfde winkel.

 8. Erwin schreef:

  En wat zal ie thuis tegen zijn vrouw hebben gezegd.

  “Hoe was je dag, lieverd…”
  “Nou, er kwam een alleraardigste mevrouw voor een sigaar.”
  “Maar dat is toch heel normaal?”
  Nee, ze wilde er één waarvan het sigarenbandje dan zo uit haar… ehm… ”
  (Zwetend)
  “Nou?”
  “Tja, ehm… wat eten we eigenlijk?”

 9. Pollie schreef:

  @kikkert – wel gewoon kopen hoor die Foxy;-)

 10. blue schreef:

  hahahahhha Luna Lewinksy aan het sigarenshoppen….arme verkoper ;)

 11. Van der Putten schreef:

  Leuk idee! Hoeveel jaar geleden was dat ook alweer, die Lewinksy-affaire? [gaap]

 12. Kikkertje schreef:

  Ik en de Foxy kopen. Pollie toch! Foei.
  http://www.ampland.com Gratis poezen in alle standen, maten, omvang, kleur, leeftijd, geslacht of afkomst.
  Dan koop je geen foxy. Dan ben je dief van je eigen knip. En de laatste foxy die ik kocht viel van slechte druk bij elke pagina die je omsloeg van zieligheid uit elkaar.

 13. Rick de Kikker schreef:

  Nu we het dan toch over sigaren en Monica hebben, linkdump: http://funpic.hu/en.picview.php?c=13&id=8255&p=4&s=dd

 14. ellz schreef:

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

 15. EL RUBIO a.k.a. GRAPJAS schreef:

  Gaáááááááááááááááááááááááp.

  Sufmans´reacties zijn ook nog geen steek veranderd.

 16. Joli(e) schreef:

  Alles is fijn met een sigaartje…
  en rode port.

 17. Suffie schreef:

  Goed gezien, Grapjas. Ik heb maar 5 zinnen in mijn assortiment.

 18. zucht schreef:

  Moest ik nu eens weten wat de FOXY was???

 19. kluun schreef:

  mijn vader heeft bij Agio gewerkt, vroeger. Ik kan je de Gouden Oogst aanraden voor een vervolgsessie(niet uit eigen ervaring, dat we daar geen misverstanden over krijgen, voor je het weet heb je een slechte naam).
  Kluun
  PS: niet de gepoederde nemen,

 20. Menno schreef:

  Waarom eenmalig gebruik? Die sigaar kun je na publikatie prima bij opbod verkopen, lijkt me zo, als Neerlands manvolk heeft gezien waar ‘ie geweest is… $$$$s… Ebay….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *