web analytics

12

LUNA WINT EEN VIBRATOR

Vorige week kreeg ik een mailtje van Ellen, de dame die verantwoordelijk is voor de site nietvoordepoes.nl: “Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van de vibrator van ‘Niet voor de poes’! Zou je je naam en adres door willen geven, dan stuur ik de vibrator zo spoedig mogelijk op.” Een paar maanden terug had ik mijn e-mail opgegeven bij deze site, zodat ik kans maakte op een vibrator. Ik moest heel hard lachen toen ik dit mailtje kreeg. Luna wint een vibrator!! Die zal een mooi plaatsje krijgen tussen de andere twintig, dacht ik. Nu mag je een gegeven paard natuurlijk nooit in de bek kijken, maar het vibratortje dat vandaag door mijn brievenbus kwam mag de naam vibrator niet eens dragen. Een mini-mini-ding is het. Een apparaatje, niet groter dan een XL-tampon dat zelfs het maagdenvliesje van een meisje van 12 niet zal beschadigen. Er zaten niet eens batterijen bij! Daar heb ik als vibratorexpert helemaal niets aan! Ik zou dit apparaatje natuurlijk kunnen gebruiken als roerstaafje voor mijn koffie. Misschien is dit vibratortje ook wel geschikt als presse-papier. Ik zou dit apparaatje gewoon weg kunnen gooien of terug kunnen sturen. Maar ik heb een betere bestemming! Ik geef hem weer weg aan een lezer van deze site! Gesigneerd en wel (zie onderstaande foto)! Wat te doen? Stuur een mailtje naar luna@electricluna.nl en vertel me waarom jij vindt dat je deze vibrator zou moeten winnen. Over de uitslag wordt wel gecorrespondeerd.
www.nietvoordepoes.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Rene schreef:

  Maan knapt op!!!!

 2. boer biet schreef:

  wow, even wat gemist de laatste paar dagen las ik.
  Ik stuur geen mailtje maar ik vind dat ik de vibrator wel verdien omdat het zo’n lekker rectaal maatje is. Morgen weer bieten rooien, ik ben gelukkig.

 3. Halon 1202 schreef:

  Tja zijn van die ‘gratiz’ promotie materiaal gevallen. Maar toch maar een mailtje gestuurd al is het alleen maar om de handtekening en natuurlijk -xxx- van Luna :P

 4. Saiai schreef:

  Die handtekening heb je toch wel met een waterproof marker gemaakt hè? hahahahaha

  X Saiai

 5. Trinity schreef:

  Hahaha…

 6. ieldert schreef:

  ik wil hem alleen winnen als je hem een keer hebt gebruikt

 7. Scid schreef:

  I second that!

 8. Scid schreef:

  I second that!

 9. ver3 schreef:

  Geef hem aan een van je zorgpatienten! Maak ze blij!

 10. DirtyDiana schreef:

  Ik doe ook mee!

 11. P.W.A. schreef:

  Vind ’t een leuk idee, maar wanneer komen de gesigneerde foto’s enzo? En gaat de rest van die Luna marketingmachine op volle toeren draaien? Een eigen merk tampons lijkt me wel wat, nu het onderwerp toch op “Luna; voor in je kut” is gekomen.

 12. Dr. Wizzl schreef:

  die vibrator is ook niet voor de poes luna….