web analytics

25

LUNA EN DE COCKTAIL-CD-ROM

De laatste tijd kan weinig mij een intens gevoel van geluk bezorgen. Het gevoel dat ik denk dat de wereld er is om mij een plezier te doen. Er zijn echter zeer veel dingen die mij binnen enkele luttele seconden een gevoel van depressiviteit, chagrijnigheid of wereldmoeheid geven. Zo is het huidige kutweer voor mij een perfect gegeven om de hele dag in bed te blijven met de gordijnen dicht, ware het niet dat ik gisteren het meest briljante, meest complete, meest mij op het lijf geschreven cd-rommetje heb gekregen. Een cd-rom die mij weer doet beseffen waarom ik leef! Om te drinken! Maar vooral: om cocktails te shaken. En met de ‘Kalua-Cocktail-cd-rom’ kan dat niet meer mis gaan! Momenteel heb ik het volledige programma geïnstalleerd en kan ik bladeren door maar liefst 1104 verschillende cocktails. Dit programma zoekt niet alleen op naam, maar ook op ingrediënten, soort cocktail, smaak én het allerbelangrijkste; op alcoholpromillage! Daarnaast kan ik dit hypermoderne programma vertellen welke ingrediënten ik in huis heb, zodat hij mij zeer vlot een lijstje geeft met alle cocktails die in het vermogen van mijn huisbar liggen. En dat is nog niet alles! Ook bezit deze cd-rom de zeer handige feature om het alcoholpromillage in mijn bloed uit te rekenen! Gewoon invullen hoeveel ik gedronken heb en hoe lang ik daarover heb gedaan en met 1 druk op de knop verschijnt voor mij dat magische getal! Stukje techniek om je vingers bij af te likken, als je het mij vraagt! En nu ga ik met de, alweer zo handige, boodschappenfunctie eens even kijken wat ik van de supermarkt allemaal in huis moet halen om een ‘Flying Kangaroo’ te maken. Pas dan is mijn geluk écht compleet.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Elisa Day schreef:

  Pas wel op, bij iedere cocktail krijg je weer meer zin in roken…

 2. Yuroen schreef:

  Ik krijg er dorst van.
  Hou ons niet langer in spanning, waar kunnen we die cd-rom krijgen?

 3. Da Bunny schreef:

  ik heb me altijd al afgevraagd wat er nou eigenlijk in een Cosmopolitan zit…

 4. Luna schreef:

  http://www.topdisc.nl/nl/dept_38.html
  Hier staat-ie tussen voor slechts 2,95!

 5. Rene schreef:

  Misschien een leuk idee om elke dag een recept op je pagina te zetten.

 6. Ray schreef:

  “De laatste tijd kan weinig mij een intens gevoel van geluk bezorgen”
  “. Er zijn echter zeer veel dingen die mij binnen enkele luttele seconden een gevoel van depressiviteit, chagrijnigheid of wereldmoeheid geven.”

  Standaard symptoom van drugsgebruik (meeste soorten, alcohol, XTC, hash/wiet). Da’s nou eenmaal 1 van de nadelen. Komt wel weer terug als je er een paar maandjes mee stopt, maar de eerste twee/drie maanden zijn dan echt niet leuk.

 7. Luna schreef:

  Oh ja, natuurlijk! Als Luna zich kut voelt, wanneer dan ook en waarom dan ook, dan zal het altijd aan haar ‘drugsgebruik’ liggen… Of aan haar mate van ‘alcoholinname’!!! Ja, tuurlijk! Zo lust ik er nog wel een!

 8. pet schreef:

  Hey luna, maak je niet druk. Slecht voor je gezondheid. Groetjes

 9. miss bitch schreef:

  Hey Luna, je moet ‘Wie is Luna?’ aanpassen, jij rookt toch niet meer?!?!
  :-D

 10. Ray schreef:

  “De laatste tijd kan weinig mij een intens gevoel van geluk bezorgen”
  “Er zijn echter zeer veel dingen die mij binnen enkele luttele seconden een gevoel van depressiviteit, chagrijnigheid of wereldmoeheid geven”

  Komt door de drugs. Alles stompt af, een paar maandjes stoppen en het komt wel terug.

 11. Ray schreef:

  Shit, refresh gaat niet lekker kennelijk, dus nu onnodig een tweede keer het stukje.

 12. Ray schreef:

  @Luna :-) Ontkennen is een ander symptoom. (sorry, kon het niet laten :-))

 13. cocktail king schreef:

  hmmm bolscocktails.com heeft meer dan 10.000 recepten, zelfde selectiemethodes en je kan ook een lijst met spullies die je in huis hebt opslaan. hoef je geeneens een cd te kopen :)

 14. Suffie schreef:

  In Kalua Coctail kun je eventueel ook je eigen cocktails invoeren….(inclusief verschreivingen!!)

 15. yuroen schreef:

  Ongelogelijk zeg, Is iedereen dan helemaal gek geworden sinds de nieuwe politiek. Allemaal moraalridders geworden. Volgens mij duurt het nu niet lang meer of Nederland vergrijst sneller dan verwacht. En dan niet op basis van leeftijd maar meer op basis van het saaiheidsniveau. Laat tot op een bepaalde hoogte iedereen zelf beslissen wat hij of zij doet. Als hij/zij er niemand lastig mee valt of kwaad mee doet, is er toch weinig aan de hand. We moeten niet opeens doorslaan in onze normen en waarden. Tolerantie hoort daar namelijk ook bij.
  En wie zijn al die mensen dan wel niet dat ze het gevoel hebben/krijgen elk individu terecht te moeten wijzen als zij iets doen wat niet binnen de eed van moraalridders past.

  Laat elkaar een beetje de ruimte. Het is maar een klein landje. Er zijn nog genoeg web/lifelogs waar ze het niet over drugs of andere “slechte” dingen hebben….

  Groetjes “junkie xs” (met baan, huis en verantwoordelijkheidsgevoel…..)

 16. Elisa Day schreef:

  Hear, hear!!

 17. Dude schreef:

  Hee Luna, heeft je url in de “Moraalridder Daily” gestaan ofzo? Je krijgt zo vaak van die neuzelige reacties van betweters…

 18. vvd-ster schreef:

  @Yuroen

  Saaiheid heeft niets te maken met drugs. Leven zonder drugs, en het jezelf en je omgeving niet moeilijk maken, DAT is pas overleven! Al ben je in bezit van huis, baan en “verantwoordelijkheidsgevoel”, drugs maakt je kapot. Je stompt af, je ziet het nu aan Luna.

 19. Yuroen schreef:

  De vvd-ster interpreteert naar behoeven.

  Saaiheid heeft inderdaad niets te maken met drugs. Dat is ook niet wat ik beweerde. Wat ik wel beweer is dat die saaiheid heeft te maken met mensen zoals de vvd-ster.
  Als leven zonder drugs overleven is, dan liever met drugs echt leven.
  Het is ook een groot cliche dat drugs je perse kapot maken.
  De mensheid leeft nu al eeuwen. Terecht heeft zij het gematigd gebruik van drugs nooit gewantrouwd.
  Door die eeuwen heen zijn er drugsgebruikers geweest die belangrijker voor de mensheid zijn dan de vvd-ster ooit zal zijn, en “to be or not to be” was de belangrijke vraag die een van hen ooit stelde…
  Daarnaast is het volgens menig theoloog zo, dat zelfs degene die door het grootste gedeelte van de mensheid wordt gezien als de verlosser, zich bediende van drugs voor het verrichten van zijn wonderen en het verkrijgen van zijn inzichten.
  Met hen gebruiken zelfs vvd-ers drugs (Alchohol en koffie en tabak horen ook bij de drugs, sommig van deze stoffen zijn zelfs harddrugs) Al met al genoeg om jou preek te weerleggen.
  Wie is er nou afgestompt? Wie staat er niet met beide benen in de realiteit? Wie voert haar kruistocht der moraal op een plek van het internet waar het probleem zich niet manifesteert?
  Mijn inziens is dat de vvd-ster, beperkt in haar visie door de regels (lees normen en waarden), opgelegd door haar achtergrond.
  Als je dan echt zo gelooft in de woorden die je gebruikt en toegewijd bent aan de club en de politiek die je aanhangt, stap dan achter die computer vandaan (en kom niet meer terug) en pak het probleem aan waar het bevindt. Op de straat, je weet wel dat is aan de andere kant van je voordeur…..

  Ik wens je daarbij veel succes, en als je ernaar blijft streven om dit soort problemengevallen te helpen en aan te pakken, kun je nog heel groot worden in de politiek. Misschien zien we je dan nog eens in de kamer en nooit meer op deze site.

 20. VVD-ster schreef:

  @ Yuroen

  Dat is nog eens een hoop woorden over mijn persoontje. Bedankt trouwens, ik houdt het in mijn achterhoofd. Meningen van burgers zijn altijd van aanzienlijk belang. Vandaar wederom mijn bezoek aan deze site. Behorende aan mijn reacties op de columns. Het is mijn streven, recties (en dus meningen) los te maken bij de samenleving, en dat lukt.

 21. Yuroen schreef:

  Dus als niemand meer op je reageert, hou je op?
  Als het zo makkelijk is…….

 22. coach outlet schreef:

  After changing http://www.outletcoachus2012.com ,five-franc piece Georges Duroy left the restaurant.where to buy canada goose twisted his mustache in military style and cast a rapid,sweeping glance upon the diners,among whom were three saleswomen,an untidy music-teacher of uncertain age,and two women with their husbands.When he reached the sidewalk,he paused to consider what route http://www.coach.com should take.It was the twenty-eighth of June and coach website had only three francs in canada goose jacket salepocket to last him the remainder of the month.goose jacketmeant two dinners and no lunches,or two lunches and no dinners,according to choice.As he pondered upon this unpleasant state of affairs,he sauntered down Rue Notre Dame de Lorette,preserving his military air and carriage,and rudely jostled the people upon the streets in order to clear a path for himself.He appeared to be hostile to the passers-by,and even to the houses,the entire city.It was one of those sultry,Parisian evenings when not a breath of air is stirring;coach outlet sewers exhaled poisonous gases and outletcoachus2012.comrestaurants the disagreeable odors of cooking and of kindred smells.Porters in their shirt-sleeves,astride their chairs,smoked coach outlet,coach outlet,coach outlet pipes at the carriage gates,and pedestrians strolled leisurely along,hats in hand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *