web analytics

18

LUNA EN DE BOXERSHORTVERKOOPSTER

“Spreek ik met mevrouw (zegt achternaam van partner P.)?”, vraagt een meisjesstemmetje me door de telefoon. “Nee, je spreekt met mevrouw (zeg mijn eigen achternaam), maar ik ben wel de partner van meneer (zeg achternaam van partner P.)”, zeg ik terug. “Oh, eh, dus er is wel een man aanwezig in uw huishouden?”, vraagt het meisje. “Ja, partner P. woont hier ook, anders zou ik dat niet zeggen”, zeg ik. “Bel ik gelegen”, vraagt ze. Dan weet je eigenlijk al genoeg. Mensen die vragen of ze gelegen bellen, die bellen dus eigenlijk nooit gelegen. Opzouten al die telefonische verkopers en enquêteurs. Maar het is nog vroeg en ik ben in een milde bui. “Jawel hoor”, antwoord ik. “Ik mag u een gratis boxershort toesturen en onze gratis catalogus die u vervolgens elk kwartaal ontvangt zodat u thuis op uw gemak rustig onze verkoopvoorwaarden door kunt lezen”, gaat het meisje verder. “Een wat?”, vraag ik. “Eh, een gratis boxershort, zegt het meisje, “ja, dat is een nieuwe actie.” “Een gratis boxershort?”, vraag ik. “Ja”, zegt het meisje, “en hij is van goede kwaliteit, te vergelijken met die van Calvin Klein of Björn Borg. U betaalt alleen de verzendkosten van € 3,50.” “Ja, maar er staat natuurlijk geen Calvin Klein of Björn Borg op hè?”, zeg ik. “En dat vind ik juist wel sexy eigenlijk. Die nieuwe Sloggi-shorts zijn trouwens ook wel spannend. Heeft P. er ook een paar van, dus laat die van jullie maar zitten. Ik vind het ook een beetje raar hoor; boxershorts verkopen door de telefoon. Fijne dag nog verder.” Als ze nou gratis kanten stringetjes hadden aangeboden was het een heel ander verhaal geweest. Of behaatjes. Daar kun je er nooit genoeg van hebben.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Paul schreef:

  Toch is een boxershort voor € 3,50 niet duur!

 2. Paul schreef:

  Geheim nummer nemen joh, dat doet wonderen!

 3. Debjuh schreef:

  Hmm. Er ís op internet wel een vergelijkbare actie met 2 strings, die je gratis krijgt voor €3.50 (?).. Zal wel van dezelfde aanbieder zijn. Link hebben?

 4. lozano schreef:

  @paul: dat helpt helaas niet. verscheidene enquetebureau’s laten hun telefoonnummers genereren door een computer, waardoor er theoretisch ook geheime nummers gebeld kunnen worden.

 5. verbal jam schreef:

  Zie je P. liever in een stringetje met behaatje lopen dan? ;-)

 6. brillie schreef:

  Ik heb een geheim nummer al jaren, en zelfs mij weten ze te vinden. Dus dat heeft ook geen zin. Nee, gewoon vragen wat voor slippie ze zelf aan hebben en dat soort zaken, dan bellen ze je noooit meer en alleen zo kom je op de zwarte lijst te staan.

 7. Horzel schreef:

  Die mevrouw heb ik ook aan de lijn gehad. Was een verbazend gesprek. Het blijkt een soort boxershortclub te zijn analoog aan de boekenclub. Als je lid (;-) wordt verplicht je je om per kwartaal minstens een short te kopen.

 8. Robert schreef:

  Mij belde laatst een vriendelijke jufvrouw of ik interesse had voor een persoonlijk gesprek over mijn pensioen. Grappig altijd om een tegenvraagje tussendoor te stellen zodat ze een beetje van slag raken. ” Alleen antwoord geven graag op de vragen die ik voor me heb op mijne beeldschermpje..”.

 9. Rick schreef:

  @paul: ? 3,50 voor een boxershort uit waarschijnlijk een ‘kindvriendelijk’ land is wel duur.

 10. jp schreef:

  leuk systeem, voor €14,- ieder kwartaal schoon ondergoed!

 11. Eva schreef:

  @horzel: Ahhhhhh! Ik werd per ongeluk “lid” van zo’n raar ding! Echte nare groep mensen zijn dat. Ik wilde dat low-quality gepruts helemaal niet, had wel ergens mijn adress ingevuld omdat ik een catalogus wou hebben!
  Maar ik had de verpakking van het onderslecht geopend om te kijken wat er nou precies in zat, wat ik “gratis” toegestuurd had gekregen! Pfff, echt cheapo met opgedrukte bloemetjes in rare kleurtjes! En dat geheel voor maar 14.50! ARgh! Had ik de verpakking dicht gelaten, en dat gepruts teruggestuurd, had ik ook de maanden daarna geen dreigbrieven een aanmaningen gekregen, met vriendelijke verzoeken om te betalen, wat ik lang terug gestuurd had. Heel gezeik. Alleen het advocaten dreigement hielp. Bah, slecht toch?

 12. Suffie schreef:

  Ooit riep ik eens in een overmoedige bui dat ik graag een boxershort met neukende olifanten voor mijn verjaardag wilde hebben….

  Bleken die dingen nog te bestaan ook…!

 13. Xander Onlijn schreef:

  Ik koop mijn boxers wel zelf, of mijn vriendin, maar ik laat ze niet per telefoon komen.

 14. Erwin schreef:

  En er zijn van die achtlijke mensen die erin trappen. Of een “hotel”-bon aanschaffen. Ja, we hoeven dan alleen maar voor 60 euro daar te eten.

  Over behaatjes gesproken. Soms ben ik inderdaad blij dat er daar genoeg van zijn, want er lopen erbij dat ik denk… kijk, daar heeft de mens nou kleren voor ontworpen. En da’s mooi!!

 15. E. schreef:

  Hahaha. Wij gaan binnenkort ook een call center inhuren om telefonisch elektrische melkboeren (lees vibrators) te gaan verkopen. Alleen zal het antwoord “geen partner” bij ons leiden tot gigantische call sales. LOL ! Groetjes, E.

 16. benny schreef:

  je moet gewoon vragen zie we willen spreken en als ze dan een naam zeggen ,zeg jij oooh sorry hoor !maar u belt erg ongelegen want we zij net alle spulletjes aan het opruimen ,meneer is nl. overleden! bellen ze nooit weer ahahahhahahahaaa

 17. fuck schreef:

  villainy:substantiation automobile cow Northrop dummies approbation pitfalls overtone lolita lolita http://www.realestateseller.net/quebec-house-loan.html http://www.realestateseller.net/quebec-house-loan.html granny