web analytics

11

LUNA EN 2 LESBO’S

Naar aanleiding van mijn bruce-is-zoek-briefje werd ik gisterochtend gebeld door een buurvrouw. Haar man had zondagnacht een zwart poesje bij het bouwterrein zien rondlopen, daar kon ik misschien wel even een kijkje gaan nemen.

Dus ik naar het bouwterrein. "Blikkieblikkieblikkie."
En ik een paar uur later weer naar het bouwterrein.
En een paar uur later weer.
En weer. "Blikkieblikkieblikkie." 

Terwijl ik terugloop van m’n laatste checkronde op het bouwterrein komen er 2 grote, wat oudere vrouwen me tegemoet lopen.
"Zoek je een poes?", vraagt 1 van de vrouwen.
Oh God. Dit lijkt me ineens een zeer geschikte plek om aangerand te worden door 2 lesbiennes van een kilootje of 100 per stuk. En m’n dag was toch al naar de klote, dus dit kan er ook nog wel bij.
"Ja", zeg ik, maar niet de jouwe, denk ik.
"Er loopt er hier eentje", zegt een lesbo en ze wijst richting een bosje.
Mijn hart begint ineens sneller te kloppen.
"Echt?", vraag ik.
"Ja, een klein zwartje."
"Echt?"
M’n hart gaat nog sneller kloppen en ik loop richting het bosje en zie een zwart poesje met een kippig zwart kontje. Dat kan alleen maar de kont van Bruce zijn! Dus ik grijp het poesje zachtjes bij z’n nek en til ‘m op.

Een seconde later sta ik oog in oog met een niet-De-Bruce. En de niet-De-Bruce vindt het net zo’n onaangename kennismaking als ik. De niet-De-Bruce begint als een dolle om zich heen te maaien en zet z’n nagels diep in m’n hand en pols.

"Au", zeg ik zielig.
"Was ’t ‘m niet?, vraagt een lesbo nadat de poes onder een auto is gevlucht.
"Weet je, ik weet het eigenlijk niet eens zeker", zeg ik, "want de mijne heeft een bandje om en deze niet, maar die kan-ie kwijt zijn geraakt en misschien heeft-ie van de stress en ellende en geen water en brokjes wel een heel andere blik in z’n ogen gekregen."
"Je herkent je eigen kat heus wel", zegt de lesbo lief, "ga maar even onder de auto kijken, wij wachten nog wel even hier."
En terwijl ik op de grond lig om het zwarte poesje nog eens diep in de ogen te kijken, zie ik meteen dat het écht niet-De-Bruce is.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Brooklyn schreef:

  Fuckerdefuck…..! “Blikkieblikkieblikkie!!!!!”

 2. darja schreef:

  met dat warme weer zijn die beesten altijd van slag, wel lief dat de mega-lesbo’s zo aardig voor je waren! sterkte luun!

  blikkieblikkieblikkie!!!

 3. webwandelaar schreef:

  KUT! Want ik dacht die poes op het bouwterrein is vast Bruce. Maar er zijn veel katten op vrijersvoeten de laatste dagen. Ik hoor ’s avonds buiten steeds katten en die hoor ik anders nooit.

 4. lin schreef:

  Die verdomde lesbo’s!

 5. Eddy Kledder schreef:

  Als je met Blikkieblikkieblikkie lesbo’s aantrekt, wat zou ik dan moeten roepen om hetero-vrouwen te lokken? Blingblingblingbling?

 6. susan schreef:

  Bruce ën NU naar huis jij!!! foei foei foei!!

 7. Marlous schreef:

  Gelukkig is hij weer thuis. Die van ons gaat ’s avonds weg, weigert binnen te komen en staat uiteindelijk om 2.30 uur onder ons open slaapkamerraam te piepen. Toch ben ik altijd weer blij als ik haar zie.

 8. mie schreef:

  Bruce is terug !!! Joepie Hoezeeeee

 9. Marieke schreef:

  Joepieee, geweldig dat Bruce weer thuis is!! :-D
  Opluchting!!
  X!

 10. M%n schreef:

  Oh, gelukkig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *