web analytics

25

LUNA BEVINDT ZICH IN PAPPA HUTSPOT

Ik durf het bijna niet te schrijven, maar momenteel bevind ik mij in een restaurant met de naam Pappa Hutspot op het eiland Isla Margarita. Ik zit hier omdat partner P. graag wilde kijken naar de wedstrijd Ajax-PSV en, ik zou het zelf niet geloven als ik het niet daadwerkelijk zou zien, die wedstrijd wordt in dit restaurant op groot scherm vertoond. Reis je verdomme 4000 kilometer om je neer te vleien op een idyllisch eiland, zit je kerel nog met een glaasje cola naar een groen scherm te staren. Ergens vind ik het nog briljant ook. Wij zitten hier niet alleen uiteraard. Wij zitten hier met onze mede-Hollanders uit hetzelfde hotel. Mede-voetbal-enthousiastellingen die geen zondag zonder ‘Studio Sport’ kunnen. Ik grijp deze gelegenheid maar aan om even een stukje te schrijven op een computer met een internetverbinding die net zo traag is als de hele sfeer op dit eiland. Relaxt. Alles is relaxt op Isla Margarita. En eigenlijk ben ik sinds vandaag pas in die relaxte sfeer gekomen, maar we moeten overmorgen weer naar huis. En ik had gehoopt hier als een gebruinde beachbabe vandaan te gaan, maar niets is minder waar. Ik ben nog steeds wit. Gebroken wit weliswaar, maar nog steeds wit. En niet gewoon gebroken wit, maar gebroken wit met overal rode uitslag van de zon. Ik blijk niet alleen licht-allergisch voor muggen, maar ook medium-allergisch voor de zon. Mijn nek, knieën, handen en decolleté zitten onder de rode jeukende bultjes. Kleintjes van de zon en grote van een paar muggen. De zon hier is te heet, te fel, voor het witte lijf van mij. Al geniet ik van elk moment dat ik hier ben. Dus ik blijf nog 1 dagje in de schaduw, nog 1 dagje op een strandbedje met uitzicht op een prachtige, blauwe zee en nog 1 dagje genieten van cocktails met namen als ‘Bahamamama’ en ‘Anaconda’. En dan vlieg ik weer naar huis.
www.pappa-hutspot.com

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. henk schreef:

  Voorlopig geen nieuwe foto zeker?

 2. Jetje schreef:

  Wit of niet : Je bent nog steeds een leuke vrouw ;)!

 3. joal schreef:

  proost meid!

 4. jeroen schreef:

  Doe Ronny de groeten van mij, die werkt bij Joop’s frikandellen-corner. J

 5. barbara schreef:

  Troost je, ik ben gisteren ook verbrand, bij twaalf graden!

 6. c. schreef:

  vergeet je niet de recepten van die coctails te noteren?!! Kom ik lekker proeven zondag..
  :-)

 7. Maurice schreef:

  Hutspot op Isla Margarita. whahahahahahaha
  Sorry. Maar ik zag ineens Luna boven een bord hutspot met een rookworst en ernaast een cocosnoot met een cocktail :)
  Volgende keer gewoon naar Amerika gaan Luna. Dat ligt in het zuiden van Nederland :P

 8. Marcules schreef:

  Isla Margarita een idyllisch eiland?? Zeker weinig gereist…

 9. Evil Arie schreef:

  al met al toch een geil bikinietje,
  en dat is, lijkt mij,
  ook belangrijk

 10. Maurice schreef:

  Dat is ook van cruciaal belang Arnie :P

 11. Laantje schreef:

  Tis eigenlijk hetzelfde als doorloggen als je op vakantie bent… ;-)

 12. Cerito schreef:

  Te heet????
  begint nu eindelijk beter weer te worden!!
  Groeten uit Curacao…

 13. Jan F. (de) schreef:

  Allemaal redenen om flink te klagen over vanalles en nogwat, maar nee: mevrouwtje Luna de Puna blijft vrolijk en positief als altijd! Broeva! Haro! Ze heeft geen weet van de laatste boodschap van onze m.p. J.P. maar voldoet toch meer dan 100% aan zijn oproep. Mijn complimenten! (mensen zouden jaloers op je moeten zijn)

 14. Nina schreef:

  Ah joh, al die mensen die maar in de zon liggen te bakken! Schaduwzonnen is veel gezonder voor withuidjes zoals jij en ik! Krijg je ook geen enge ziektes enzo.
  Geniet van je laatste dagen!

 15. Erwin schreef:

  Geniet van de hanestaarten!

 16. San schreef:

  Een beetje verbranden is niet erg; rode huid wordt een paar dagen later meestal mooi bruin. En dus worden je rode bultjes over een paar dagen misschien ook wel mooie bruine bultjes. Dat zou boffen zijn.

 17. Menno schreef:

  Umm, San, ik ben doorgaans niet publiekelijk negatief, maarre.. ik zal er hier nooit meer over zeuren, maar ik ben inmiddels twee goede vrienden aan melignant melanoma kwijtgeraakt. Toen de laatste, mijn oude vriend Dik, al half verlamd (van de hersentumor die je er gratis bij krijgt) in het VU ziekenhuis lag, ben ik nieuw ondergoed voor hem gaan halen omdat zijn slipjes hem zo’n pijn deden. Stond ik in de V&D in de Kalverstraat van die ruime rakkers te kopen.. Kom ik terug in het VU, kijkt Dik naar de zak met onderbroeken, zegt ‘ie: “Nou, daar heb ik voor de rest van mijn leven genoeg aan”. Ik meteen lachen èn janken natuurlijk… Maarre, dat beetje verbranden is dus wel erg. Dik ging naar Sumatra met een klein plekje op zijn rug, hij zou wel naar de dokter gaan als ‘ie terugkwam. Is ‘ie ook geweest, zes maanden lang, tot ‘ie dood was. Je hebt maar één huid, en hij is niet vervangbaar. Don’t say what you said, don’t think it, rode huid zowel als bruine huid = beschadigde huid. Ik heb makkelijk praten, met het hele jaar door zon, ik weet het, maar er is geen waarschuwingsmechanisme en je gaat er echt dood aan – gegarandeerd. Sorry, maar dat moest er even uit. Mijn zusje belde me een week nadat ik terug thuis in New York was, Dik was in een hospice in Amsterdam overleden. And pretty it was not.

 18. dimitri schreef:

  jammer dat je overmorgen al weer gaat. vandaag beginnen de feesten van Polar Beer en de morgen de Smirnoff Ice Experience. Isla is uitverkocht, en dat is niet met mensen die naar Joop’s hutspot komen. Het is Semana Santa!!! Duizenden Venezolanen die een week gaan feesten. Rumba !! Si hay sabor….

 19. Lynn schreef:

  Argh, dat heb ik ook, loeivervelend is dat! Allergisch voor zon en dus inderdaad rode bultjes. Insmeren met factor heulveul helpt wel, maar dat vinden de muggen allemaal bere-interessant, en daar dus ook allergisch voor. Dus, insmeren met citronellaspul, maar dat helpt weer niet tegen de zon! Aaaargh!

 20. Blue schreef:

  nog even genieten luna! enne, wat goed helpt tegen de jeuk bij zonne-eczem: calendulazalf!

 21. artgrrl schreef:

  De foto linksboven zal dan wel voor de vakantie zijn gemaakt lijkt me… Maar eh, hebben ze daar geen tapas dan? Hier heb je die wel (bv cafe de fles, ga een keer mee!) en nog zon ook, ik nestel mij morgen op het balkon als er geen wind meer is…

 22. Sillycrazyme schreef:

  Haa, straks weer fijn elke dag de dagelijkse dosis Luna! :-D

 23. Flok schreef:

  Damn was ik ook maar vriendjes met mar10e, geweldige lay deze site!

 24. docter_dudz schreef:

  Lieve Luna,

  Mijn vriendin heeft ook last van zonne(licht)allergie en zij heeft ooit de tip van een arts gekregen om ……….jaja malaria-tabletten te slikken als ze in de zon ging. Een bijwerking van deze pillen helpt de allergie te voorkomen c.q. te verminderen. Mischien helpt het ook wel gelijk tegen die muggen……….groet,

  docter

 25. Jop schreef:

  pappa drugspot….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *