web analytics

34

LUNA BEGINT 2005 GOED

Het is momenteel 1:28, 1 januari 2005, partner P. is een uur geleden vertrokken richting een feestje bij vriend P. en vriendin A. en ik zit hier in m’n eentje thuis. Ik voel me goed en gelukkig. En ik ben nuchter. Helemaal broodnuchter! Voor het eerst in 10 jaar heb ik niets gedronken, geslikt of gesnoven op oudejaarsavond. Geheel nuchter ben ik het nieuwe jaar in gegaan en dat is al zo’n prestatie op zich, dat de rest van het jaar wat mij betreft nu al niet meer kapot kan. Maar al ben ik zo nuchter als iets, ik ben wel klaarwakker en ik voel me extatisch. Ik ben high van mijn eigen goede voornemens. Zo high dat ik eigenlijk het liefst meteen met al die goede voornemens wil beginnen! En eigenlijk ben ik daar ook al mee begonnen! Want in 2005 wil ik minder gaan drinken en als het even kan misschien wel helemaal stoppen! Ik wil vroeger opstaan, elke ochtend ontbijten met P., elke dag een stukje schrijven op mijn weblog, mijn Art Journal weer regelmatig bijhouden, meer ATC’s maken, meer kaartjes sturen naar familie en vrienden, meer gaan bewegen, 10 kilo afvallen, op tijd naar bed, minder televisie kijken, meer boeken lezen, minder geld uitgeven, vaker naar het theater, me minder druk maken, elke dag 2,5 liter water drinken, m’n administratie beter bijhouden, regelmatiger de was doen, minder klagen en het huis nu echt een keertje afmaken. Ik heb me gewoon allerlei standaarddingen voorgenomen! Maar ik heb me vooral voorgenomen om niet te klagen over het vorige jaar. Om dingen te zeggen als: “Vorig jaar was zo ontzettend kut, dit jaar kan alleen maar beter worden.” Niets van dat al. Al wordt 2005 een ongelooflijk kutjaar, kom maar op dan. Ik ben er klaar voor!

Uiteraard wens ik mijn lezers het allerbeste in 2005!

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. ik schreef:

  happy 2005

 2. CasaSpider schreef:

  Een ongelooflijk kutjaar, ja dan kan het alleen maar meevallen… :-)
  Toch de beste wensen, Luna!

 3. Eric schreef:

  Een ongelofelijk kutjaar!? Daarvan heb ik er wel even genoeg gehad. We gaan gewoon voor een belachelijk gelukkig 2005!

 4. Ed schreef:

  Gelukkig nieuwjaar Luna !!

 5. nove schreef:

  Daar komt nix van tercht want wie moet jou aan al je goede voornemens herinneren ? Juist ja, de geheimzinnige P. die jou helemaal niet waard is, hij laat je zitten op zo’n cruciale dag! Wat is dat nou voor heerschap..zelf strontlazarus en in allerlei geil gezelschap geraken en jou laten stikken in je prille opknapfase.:-) Straks ben je niet langer spannend genoeg meer vanwege jouw breuk met het wilde leven vol drugs en ranzige sex waar hij geen afstand van neemt.
  Of je bent zo nuchter vanwege zwangerschap en heeft de alcohol en drugsban een sterke reden, dat zou echt leuk nieuws zijn want liefdesbabies zijn er nooit genoeg als ik zo onbescheiden mag zijn. Tenminste, als het zo is dat er liefde bestaat.
  Het allerbeste voor 2005 voor jullie en de familie, hou vol.

 6. Marti schreef:

  Lieverd, een heeeeeeeeeel goed 2005 met veel theater en water! En succes met de 10 kilo, daar ga ik ook voor!! En ik ga je absoluut een keer een kaartje sturen :)
  Dikke knuff!

 7. Jan F. (de) schreef:

  Heel mooi en aardig al die voornemens, maar alsjeblieft: verander niet! :)

 8. GeeSpot schreef:

  Ik wens je heel veel lichtpuntjes & mooie momenten toe in 2005!

 9. Floor Kik schreef:

  Da’s wel veel voor 2005! Ik zou er wat langer over doen. Het uitsmeren over een jaar of 10 ofzo. Dan hoeft er dit jaar nog niet zo veel…

  Heel veel plezier in 2005!!!!

 10. Harry Perton schreef:

  De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens, in het bijzonder als het er teveel zijn, en er geen prioriteiten werden gesteld.
  Met de top-3 wens ik je intussen veel succes.

 11. Anne-Floor schreef:

  Dat veel van je goede voornemens uit mogen komen in 2005!

 12. Monique schreef:

  Ehm….Luna goes burgerlijk????

 13. Luna schreef:

  Nee joh! Luna goes juist maximaal!!!

 14. seriouzz schreef:

  maximaal of MAXIMA?

 15. blue schreef:

  gelukkig nieuwjaar!

 16. Suffie schreef:

  Ook die mensen die er overduidelijk geen flikker van snappen over hoe het er bij jou aan toegaat hebben uiteindelijk gewoon het beste met je voor. Da’s toch heel wat waard, lijkt me!!

  Een gruwelijk fijn 2005, lieverd!!

 17. CiNNeR schreef:

  *Negeert het deel over tien kilo afvallen* Dat minstens de helft van de voornemens bewerkstelligd mogen worden en het best een fijn jaar mag worden!

 18. Acnaib schreef:

  Een fijn jaar wens ik je, naast al dat gekut!

 19. Erwin schreef:

  Dan zal ik mij dit jaar minder metroseksueel opstellen.

  Iedereen een geweldig en gezond 2005!

 20. Moniekie schreef:

  that’s the spirit: kom maar op, niet klein te krijgen!!

 21. Danielle schreef:

  Ik kon geen voornemen verzinnen. Op geen oliebollen eten na, dan. Maar jij bent echt goed!

 22. Kikkertje schreef:

  En natuurlijk wens ik jou en P. een geweldig jaar toe van mijn kant Luna XXX

 23. Kris schreef:

  Waanzinnig nieuwjaar toegewenst. En als je familie en/of vrienden tekort hebt om kaarten naar te sturen weet ik nog wel een leuk adresje! (ik zal vast verklappen..het begint met KR en eindigt op IS)

 24. Misspoesz schreef:

  Alweer een jaar Maanisch gelezen…
  Dankjewel Luna, en de beste wensen voor 2005!

 25. Hi_Di schreef:

  Moge ook in 2005 vele Luna-tics beschreven worden!

 26. Tulp schreef:

  Uhm…een appelsap-rijk 2005 dan maar?!
  Allemaal gelukkig nieuwjaar **soen, soen, soen**

 27. Rick de Kikker schreef:

  Gelukkig nieuwjaar!

 28. c. schreef:

  dikke smakkerd voor jou en p.!!!!

 29. jerry schreef:

  Way to go Luna! Happy Newyear :)

 30. texas holdem schreef:

  Please check out the sites dedicated to texas holdem texas holdem http://www.ua-princeton.com/

 31. party poker schreef:

  You can also visit some relevant pages in the field of party poker party poker http://www.shivapage.com/party-poker.html

 32. 888 schreef:

  Great site! Visit also 888 http://www.hobbyworkshop.com/888.html 888, it is probably the best on net! Join now to the fastest 888 game. Listen you all! A new site is in town – check it 888 – full with details and information.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *