web analytics

15

LUNA BAALT

Hartstikke leuk hoor, een relatie. Maar dan moet je wel tijd hebben om elkaar te zien. P. en ik zagen elkaar de afgelopen weken maar 1 keer per week. En ook de komende weken zal dat zo zijn (“Ach, dan kunnen we ook geen ruzie maken”, grapte P.). We bellen wel een aantal keer per dag, maar dan zit ik vooral te zeiken wanneer we elkaar weer zien, zodat die gesprekjes vaak niet zo leuk verlopen. “Nee, ik zit volgende week helemaal vol, behalve vrijdag”, zei P. vandaag. “Ja, maar net die avond moet ik ’s avonds werken”, zei ik. “Nou, dan zien we elkaar zondagavond wel”, zei hij. “Blijft dit de komende tijd zo?”, vroeg ik geïrriteerd. “Het is niet anders, probeer nou te genieten van de dagen dat we elkaar wel zien”, suste hij. Ja leuk, zondagavond! Dan kunnen we samen voor de zoveelste keer gezellig op de bank zitten om naar de herhaling van de samenvatting van ‘Studio Sport’ te kijken! Ik kan niet wachten. Want dat wij allebei zondagavond te moe zijn om ‘iets leuks’ te doen weten we allebei. We plannen onze dagen vol met ‘belangrijke afspraken’ en vergeten om tijd voor elkaar te nemen. Want P. heeft een dag waarop hij met vrienden gaat kaarten, een dag waarop hij voetbaltraining heeft, een dag waarop hij een voetbalwedstrijd heeft, dagen waarop hij moet overwerken en dagen waarop hij iets met vrienden doet, maar een Luna-dag zit daar niet tussen. Buurman M. is een beetje verliefd: “Ooh, ik ben zenuwachtig. We gaan vanavond uit eten. Ken je dat gevoel nog?”, vroeg hij me net. Ja hoor, ik ken het nog goed, maar ik kan het me vandaag even niet voor de geest halen.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. secrets schreef:

  komen die 10 vibrators goed van pas de komende week :)

 2. François schreef:

  Ja jammer genoeg is het leven zo, je bent zo druk met werk and dingen dat je moet doen dat je soms heel weinig tijd overhoud voor de mensen van wie je houdt.

 3. Koen schreef:

  Zucht……….Life sucks! LOL

 4. Hostmaster schreef:

  En hoe was het eten?
  Vertel ook eens wat meer over dat gevoel aangezien ik het ook een beetje vergeten ben de laatste maanden :(

 5. eric suiker schreef:

  Straks ben je oud en bezadigd en kom je erachter dat je vergeten bent te leven…of is dat niet waar je bang voor bent? P. houdt vast heel veel van je. Regel een dagje vrij op z’n werk en vertel hem ‘s-ochtends pas dat ie niet hoeft, maak een heerlijk ontbijtje en blijf de rest van de dag in bed..

 6. Luna schreef:

  Het komt allemaal ook wel goed… ik hou van P. Ik moet alleen af en toe een beetje m’n frustraties kwijt… typisch vrouwelijk natuurlijk… :-)

 7. eric suiker schreef:

  Niets is ons vreemd. en als het oplucht..be my guest

 8. alpha omega schreef:

  En zo gaat het leven aan je voorbij.
  Werk, werk, werk, druk.. met wat eigenlijk?

 9. Midiguru schreef:

  Kijk elkaar eens diep in de ogen en stel prioriteiten.Hoe belangrijk is overwerk? Hoe belangrijk is voetbal? Hoe belangrijk is je website? Hoe belangrijk is je relatie….

 10. Paul schreef:

  Verkapte versierpoging van Midiguru…hahahahaha

 11. Flashheart schreef:

  Nice try :)

 12. DirtyDiana schreef:

  Ik ben verliefd op een paar ogen, een neus, een mond, een blik, een woord, de zon, de maan, op grote gedachten en een klein gebaar; time is relative.

 13. Midiguru schreef:

  Midiguru niet pogen, Midiguru gewoon doen. Maar nu Midiguru niet doen, want Midiguru gewoon zelf gelukkig…..

  Midiguru gewoon goede raad geven…

 14. Luna schreef:

  Goede raad stel ik altijd op prijs…

 15. jeroen schreef:

  Laten we hier vooral de kaartavond niet onderschatten.

  groeten (en sorry Luna)