web analytics

2

7 ZONDEN, DEEL 5; LUST

Ik krijg de laatste tijd vaak mailtjes binnen met de vraag of ik misschien mijn T-shirt uit zou willen doen achter de cam. ‘Dag Luna, ik las dat je een mooie 80B cup hebt, kun je die misschien ook laten zien?’ en ‘Is there a chance to see a little more of you?’ en ‘Mag ik je kont en tieten en kutje zien?’ en ‘Ik zie je op je cam, maar er gebeurt helemaal niets, wanneer trek je iets uit?’. Ik werd een beetje verlegen van deze mailtjes. Niets liever dan dat wildvreemde mannen zich aftrekken bij de aanblik van mijn borsten. Natuurlijk wil ik graag alles van mezelf laten zien! Daar word ik zelf ontzettend geil van namelijk. Waarschijnlijk zo geil, dat een topless Luna al snel verandert in een compleet naakte Luna, die zichzelf met verschillende dildo’s en vibrators tot een hoogtepunt brengt. Meerdere malen per dag. De gedachte dat tientallen mannen zich zullen afrukken op mijn lichaam, dat zal mij pas gelukkig maken. Ik zeg mijn baan op en ga 24 uur per dag achter de cam zitten en binnen de kortste keren wordt www.electricluna.nl een site waarvoor betaald moet worden! Eerlijk gezegd zit ik mezelf nu al vaak stiekem te vingeren achter de cam, maar op zo’n manier dat niemand het kan zien. En eigenlijk heb ik ook nooit een broek aan en gooi ik er voor iedere webcam-sessie een half potje Spaanse Vlieg in. Lust misschien wel de grootste zonde van het internet

p.s. Luna schrijft deze week iedere dag over één van de zeven hoofdzonden.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties