web analytics

6

WAT IK NODIG HAD…De pa van P. is gisteren opgenomen in het ziekenhuis. Het ging al een tijdje niet zo goed, het gaat nu niet zo goed en de vooruitzichten zijn eigenlijk ook niet zo goed. Via Marloes klikte ik net op de live-uitvoering van ‘Mooi’ van onze held Maarten van Roozendaal. Eindelijk hard huilen, sinds lange tijd. Om alles. Maar ook juist een ‘dat-alles-komt-uiteindelijk-wel-goed-gevoel’. Een grote opgeluchte zucht. Over hoe je een liedje soms net op het juiste moment kunt horen. Over hoe ik eigenlijk uren naar Maarten van Roozendaal kan luisteren. “Maar ik ben goddank dus nog een keer een jonge lente waard!” Dit is zo mooi!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marloes schreef:

  Ja heerlijk he! Eerst lekker opgelucht huilen en dan lekker mee vrijen. :)

 2. kaatje schreef:

  Door dat een ander het moeilijk heeft of ziek is gaan je eigen dingen iets minder plaats innemen. Hoop dat het voor jou ook zo werkt, je had teveel tijd je eigen, disfunctionerende lijf en mind te fucken. Veel sterkte met de komende dagen, met P. Fijn dat je je kan terugvinden in muziek, heel goed. Jij komt er wel.

 3. M%n schreef:

  Ik sta er helemaal vol kiekevel van. En wat heeft die mens een prachtige kop, ook, dat wist ik nog niet. :)
  Meis! Ik hoop dat je schoonpapa het snel weer wel stelt, of zo wel als mogelijk is. Sterkte voor P. en voor jou! x

 4. Aurore schreef:

  Ik hoop dat je schoonvader snel herstelt! Niets fijner dan een huilbui om te ontladen denk ik wel eens. Onlangs zag ik “Het Wilde Westen” van Van Roozendaal in Veenendaal (Wáár? Juist, in Veenendaal). Geweldige voorstelling weer, ik hou van zijn stem, de prachtige arrangementen en teksten. Toch zei ik na de voorstelling dat ik Barmhart mooier vond. “Mooi” is een van mijn persoonlijke favorieten (favoriet? “Red mij niet”.). Alleen die openingszin al. Hoe verzin je het. Volgens mij heeft hij er zelf heel hard om moeten lachen. In het Wilde Westen ook Mark en Lucy weer van stal gehaald, en een geweldig lied over barman René. Als je de voorstelling nog niet gezien hebt, nog wel gaan hoor!

 5. leila schreef:

  Je zit in een “groeiperiode” Luna.
  Niks mis mee, komt allemaal goed. Word je sterker van. Moet je ff doorheen. Het zal de laatste keer niet zijn, hoort erbij:). En heel veel sterkte met en voor je schoonvader.

 6. esther schreef:

  Veel sterkte met schoonpaps, ook voor P.!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *