web analytics

45

IN DE AANBIEDING; JULIUS

Julius (12/11/2001) onder het reactieknopje van Luna: “Ik ben op zoek naar een meisje dat ik ergens heb gezien in Amsterdam, ze is rond een jaar of 22.” Onze Julius is 35 en vrijgezel, maar durft het meisje niet aan te spreken, omdat bitchy vrouwen als Luna dat voor hem verpest hebben. Julius: “Dus daar zit je dan, voorgoed terughoudend dankzij de stalker-paranoia en het slechte inschattingsvermogen van de gemiddelde jonge vrouw voor wat de nog wèl aardige mannen betreft.” Onze Julius is dus een aardige man, maar vrouwen vallen helemaal niet op aardige mannen schrijft hij zelf: “Vrouwen houden van vervelende agressieve klootzakken. Ben je lief en aardig en respecteer je vrouwen, dan moet er wel wat mis zijn, want zo zijn mannen niet.” Nu kots ik persoonlijk op mannen die zeggen: “Ik respecteer vrouwen”, maar daar gaat het hier niet om. Julius is namelijk niet zomaar een aardig man, nee, hij is een heuse celebrity, zo las ik een tijdje terug op www.whiskas.net. Hij zegt hierover zelf: “Ik heb in mijn leven behoorlijk in de spotlight gestaan. Ik had zelfs heel lang een eigen radioshow waar vrij veel naar geluisterd werd. Ik ben regelmatig uitgeweest met Fabienne in haar gloriedagen.” Oei, dat had Julius nou niet moeten zeggen. Met Fabienne? Ja, daar kan geen enkele vrouw aan tippen. Misschien dat hij daarom nog desperaat alleen thuis zit en zijn uren vult met het geven van ellenlange reacties op andere sites? Reacties waar hij zelf het meest mee in zijn nopjes is? Kijk, ik ben zelf al in het bezit van zo’n vervelende agressieve klootzak, dus ik laat lieve Julius even aan me voorbij gaan. Vrouwen die wel geïnteresseerd zijn kunnen zijn foto én telefoonnummer vinden op zijn site.
www.jult.net

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. de Julius schreef:

  Dank voor al die aandacht!
  Kan me trouwens niet herinneren dat ik jou en/of Els ooit ergens persoonlijk heb genoemd in mijn gezellige tirades.

 2. zandstrand schreef:

  Hehehehe! Je hebt je score in op mijn sympatieladder verdubbeld, Luna!

 3. Jaco schreef:

  De volgende vraag blijft een beetje hangen. Waarom trakteerde Julius in die hoogtijdagen Fabienne niet eens op een flink pak rammel? Aangevuld met wat schelden, een paar stalksessie en andere vormen van disrespect had hij Fabienne volgens z’n eigen theorie voorgoed aan zich kunnen binden. Of was Julius toen nog niet tot zijn inzichten gekomen?

 4. Suzanne schreef:

  3-0 voor Jaco

  Maar Luna is veel leuker als Luna het over Luna heeft en niet over de Juliussen van deze maatschappij

  Suzanne (sorry Julius. Ook ik ben al in het bezit van zo’n vervelende agressieve klootzak)

 5. Julius schreef:

  Beste all,

  Vooralsnog heb ik weinig moeite mijn internetleven te scheiden van mijn 3-dimensionale bestaan, ik had pas een homepage op mijn 29e ofzo, dus zo lastig is dat niet;
  http://jthz.com/julius/juliusz.htm
  was waar het mee begon ongeveer.
  Lees het eens.

  Dat Fabienne-verhaal was helemaal niet waar, trouwens, dat jullie daar allemaal intrapten zeg, jullie zijn eg wel speelgoed!

  Mijn “hoogtijdagen” moeten trouwens nog komen, als het aan mij ligt. En even voor de duidelijkheid, de waarheid is dat ik het meisje van mijn dromen juist afgelopen zomer al gevonden heb. Dat de verdere relatie tussen haar en mij niet dieper via internet te volgen is, dat spijt me, wellicht komt daar nog verandering in, maar voorlopig ben ik er nog niet uit hoeveel ik erover aan de wereld wil prijsgeven.

  Ik weet overigens niet wat ik van dit alles moet denken, maar ik heb belangrijker dingen aan mijn kop, mijn wereld is sowieso niet meer zoals die was, sinds 11 september. Ik ken veel New Yorkers, familie van me zit daar zelfs.

  Mission “aandacht van Luna” accomplished, lijkt me zo. Ha.

 6. Rob schreef:

  Actieplan Julius
  1. Aandacht van Luna (mission accomplished)
  2. Nog meer aandacht van Luna
  3. Aandacht van andere vrouwen
  4. Nog meer aandacht van andere vrouwen
  5.Nog meer nog meer nog meer meer meer meer aandachttttt van andere vrouwennnnnn
  6. Aandacht van de politie
  7. Aandacht van het riagg

  O wacht, nu ga ik ook nog in op Julius’ reactie. Terwijl hij zometeen natuurlijk gaat zeggen dat het allemaal niet waar was wat hier hierboven schrijft en dat het wel dom van mij is dat ik er in trap.

 7. Rob schreef:

  ..niet waar was wat hij hierboven schrijft…. etc

 8. boer biet schreef:

  Tja, de buurman heeft zijn nymphomane dochter nog in een kooi in de schuur. Help ons Julius, breng de rust op het platteland terug.

 9. yannah schreef:

  Diagnose was al gesteld.

 10. yannah schreef:

  Narcistopathische geldingsdrang. Dient genegeerd.

 11. vdW schreef:

  hedenmiddag de knoop doorgehakt en een afspraak middels ouderwetsche telefonie gemaakt met de heer paardekoper. de heer paardekoper is notaris en rookt sigaren met een bandje. na twee zwierige handtekeningen met mijn waterman-vulpen (l’etalon)was ik directeur van de stichting http://www.vrouwenvanhetinternet.nu !

 12. Luna schreef:

  Ach, meneer vdW, dat ik U hier nog eens tegen zou komen…

 13. Ed schreef:

  Luna in pyjama?
  En ik zie alleen maar een rokend Luna hoofd!!
  (webcam 22-11 06:40, kan niet slapen met deurendichtsmijtende asociale buren…)

 14. Ed schreef:

  Umm, 21-11. (koffie)
  Overigens Luna, dat stukje over de kleine dingen deed me goed.

 15. Patrick schreef:

  Gek genoeg, toen ik de kop zag, dacht ik Hé Luna gaat haar kat toch niet weg doen. Sorry Julius…..

 16. KJ schreef:

  Mijn denkvriend is Jaco en omdat Suzanne ook het denken van Jaco waardeert is zij ook een denkvriendin. Ijzersterke argumentatie doet me altijd goed (tip van de week:Zoek naar gelijkgestemden!!!!!)

 17. Dolf schreef:

  Quote van de dag op de site van Jult himself: ‘every obnoxious act is a cry for help.’
  Jult, hoe kunnen we je helpen?

 18. Yvonne schreef:

  “Vrouwen die wel geïnteresseerd zijn kunnen zijn foto én telefoonnummer vinden op zijn site.”………….ummmm, NO THANKS!!!

 19. oeps schreef:

  Hallo allemaal, ik ben ook pro-Luna maar ze besteed wel veel aandacht aan die Julius, dat is toch wel jammer.
  p.s.
  Luna wat ben je toch mooi!

 20. IZ schreef:

  Ik zou kunnen reageren, maar eigenlijk heb ik alles wat ik tegen Jult wilde zeggen al gezegd in een aantal observaties bij Els:

  http://www.whiskas.net/2001_09_30_archief.htm

  (zie de reacties op de bovenste post).

  Nou nog een dan: Jult, de weblogcommunity kan er ook niks aan doen dat jij geen leven hebt. Erken je probleem en ga op zoek naar een praatclub met andere probleemgevallen.

 21. Trio de twee wezen schreef:

  Fijn mensen, maak elkaar gerust digitaal af! Is dat niet waar Internet voor bedoeld is???

  Stel je voor dat je elkaar gaat respecteren! Ondenkbaar toch???

 22. Rob schreef:

  Ik heb’respect’ voor alle mensen die het woord respect nog in de mond durven te nemen. Persoonlijk word ik nogal misselijk van het te pas en te onpas gebruiken van (en vragen om) ‘respect’.

 23. willem schreef:

  Leg eens uit, Luna, wat heb je eigenlijk tegen mannen die een vrouw respecteren…??

 24. Julius schreef:

  Middeleeuws, haast, dat geilen op elkaars negatieve oordeel aangaande een soort ‘outsider’, die eigenlijk alleen maar outsider is, omdat hij merkt dat hij dat alleen maar zijn kan tussen die meute hier.
  De wijze waarop jullie je over mij opwinden zegt mij meer over jullie levens dan over dat van mij, als je het mij vraagt.
  Echt, de aandacht die ik van 1 of andere homepage ineens schijn te moeten ontvangen (ik zag alleen maar wat referers hiervandaan en anders was ik niet eens gaan kijken), ik dacht nog wel eens dat IK aan grootheidswaan leed, maar jullie slaan echt alles. De wijze waarop jullie hier je home-made power op anderen denken te kunnen botvieren via een monitor en een muis, wat een vreselijk verwaand zootje denaturalisatie bijmekaar zeg. Afschuwelijk ook, de vluchtigheid van zo’n reactieplek hier, een Luna die zich na een dag al gedraagt alsof er niks aan het handje is of was. Ik vind dit echt een forum van niks, zelfs een URL krijgt geen link (je zou maar op Luna haar site een linkje kunnen plaatsen, oh, the thought!), en een poster-IP zie je hier niet eens; Elke random debiel kan zich voordoen als “jult”, iets wat ook al diverse malen is gebeurd op het web overigens, zelfs hier, zo te zien.

  En wat is toch die eeuwige drang van die internetverslaafden (zoals jullie, me dunkt) om maar vooral te doen alsof je “een leven” moet hebben, om ergens bij te willen horen op het net, om niet op te durven vallen, of om niet raar of gek gevonden te worden? Ach men zou toch eens KUNNEN vermoeden dat je geen leven hebt, oei! That’ll be the day!

  Dringt kennelijk niet tot jullie suffe koppen door dat ik pas een homepage had op mijn 29e, dat ik 26 jaar met veel plezier zonder email heb geleefd, dat internet echt het laatste medium zal zijn waarlangs ik 3-dimensionale vriendschappen of relaties zal zoeken of vinden, en dat internet een leuke extra voor me is, maar verder ook niet.

  Jullie bevestigen voor mij eigenlijk alleen maar waar ik mezelf kan plaatsen ten opzichte van de meerderheid, ik bedoel, ik zou me hier echt niet toe verlagen, al dat domme gemekker over iemand die jullie niet eens voor een tiende zullen kennen, niet willen leren kennen, niet kunnen bevatten, nog niet eens ooit werkelijk hebben getracht te contacteren of iets wat daar ook maar in de verte naar neigt. Alleen maar dat slappe ‘opsluiten’, ‘riag’, ‘Narcistopathische geldingsdrang’, come on, ga Big Brother kijken ofzo, dat is meer wat voor jullie volgens mij, en hallelujah voor de vakjes die jullie voor mensen verzinnen zeg. De decadentie ook, vallen over het gebruik van een woord als ‘respect’. Gadverdamme.
  Ga eens wat leven, doe eens wat mensenkennis op ofzo, ik bedoel,
  Wat denken jullie, dat die Julius hierdoor zal veranderen? Dat hij ooit in een gesticht zal belanden, dat hij ooit in een cel zal zitten, dat hij ooit zelfmoord zou plegen? You ain’t seen nothin’ yet, kids.

 25. IZ schreef:

  I rest my case… Ik zeg maar een ding: Cape Fear.

 26. Julius schreef:

  Oeh, hij heeft “het grote geheim” uitgevonden! Een speelfilm!
  Vond ik inderdaad wel een punt hebben, trouwens, die rol van de Niro. Verschil is dat er verschillen zijn, cruciale verschillen. Bijv. dat ik geen eng geloof heb, dat ik niet in de cel zal belanden, dat ik niet vrouwen ga slaan of ontvoeren of lastigvallen als ze dat niet willen, dat soort dingen weetjewel.
  En overigens, had ‘ie niet gelijk dan, dat die Nick Nolte hem had belazerd?

 27. IZ schreef:

  Eens kijken, ik heb geen leven, en daarom blijf ik maar zeuren over Julius die kennelijk toch meer leven heeft dan ik. Niet hij, maar IK ben de gestoorde, alleen durf ik dat niet te erkennen, want anders hoor ik er niet meer bij. Peer-pressure weetjewel. Niet hij, maar IK moet nodig eens met wat ‘experts’ gaan praten, naar de psychiater ofzo, want zo kan dit niet langer, ik blijf maar denken dat wij met ons allen heel erg bang moeten zijn voor mensen als Julius, die, come to think of it, nog nooit een vlieg in het echt kwaad gedaan heeft.
  Enfin, ik dacht dat ik hem kende, maar ik ken hem helemaal niet. Excuses kan ik nooit maken, not when hell freezes over, heb ik nooit gekund.

 28. DirtyDiana schreef:

  Hahahahaha. Dit is bijna net zo goed als Big Brother!

 29. Trio de twee wezen schreef:

  Als je zulke lappen tekst op zo’n pagina mikt, dan zegt dat toch wel iets over je gemoedstoestand…

 30. jult.net schreef:

  Inderdaad, dit is veel leuker.
  Ik kijk niet meer naar die nieuwe meuk Big Brother-klonen. Vond de eerste serie wel leuk om te zien, maar alle volgelingen, ik weet niet, ligt het aan mij of is het niveau van de deelnemers bewust extreem laag gehouden? Zodat het publiek groter is (en zich meer kan herkennen) misschien?

  Wat die lappen tekst betreft;
  Leg dat eens uit, verklaar dat eens even, want ik zie het verband met “je gemoedstoestand” echt niet. Mensen gaan ook vissen, weetjewel, of breien voor niks, of naar een praatgroep, of elke avond wandelen met de hond, of kijken naar Lingo, ik zie niet wat er mis kan zijn met het schrijven van lappen tekst. Mensen schrijven hier, omdat dat de modus operandai is, mensen schrijven hele boeken vol met shit die niet verkoopt. Ik schrijf (typ) ongeveer even snel als ik spreek, trouwens, dus qua tijd kan ik er ook niet echt mee zitten.
  Ik heb een mail gestuurd aan Luna, of ze mij van wat uitleg kan voorzien aangaande deze ‘actie’, waarvan ik het nut of doel ook niet echt kan inzien, eerlijk gezegd. Het is gewoon een soort hype ofzo, “die gekke Julius lekker op de kast jagen”. Ik wou dat het me wat deed, maar meer dan onbegrip kan ik er niet voor opbrengen.

 31. Dolf schreef:

  Maar het houdt je wel bezig.

 32. Trio de twee wezen schreef:

  Met boze stem riep hij:”Ik ben niet boos”

 33. jult.net schreef:

  Dan ken je mij nog niet als ik echt boos ben. Vrees ik.

 34. retteketet schreef:

  hij bedoelt dus:
  Dan weet je (nog) niet hoe hij is als hij echt boos is.

 35. Trio de twee wezen schreef:

  “Wacht maar tot ik boos wordt”, riep hij boos….

 36. Julius schreef:

  aanstellers

 37. Trio de twee wezen schreef:

  Een ding weet ik zeker, jou stel ik niet aan….

 38. synco schreef:

  nee he niet weer zo’n vreselijk vervelend “ik moet het laatste woord hebben” figuur. het heeft helemaal geen zin om zulke domme columns en reacties over julius te gaan schrijven. laat die beste man toch es met rust! ik ken hem al wat langer dan vandaag, en beter dan jullie, heb ik zo’n vermoeden. hij heeft me al heel vaak zomaar voor niks geholpen met allerlei technische problemen,hij schrijft en maakt hele nuttige dingen,waaronder muziek en radio waar ik van hou, en software die ik graag gebruik. en om heel eerlijk te zijn kan ik me veel beter in zijn reacties verplaatsen dan in die van de meeste anderen hier. ik weet niet wat ik zou doen als zo’n totaal gestoorde griet zoals die luna zulke troep over mij zou schrijven op haar site, het is echt te dom voor woorden wat hier gebeurt! dit is nog ergere gossip dan ik ooit heb gelezen in een roddelblad over wie dan ook.

 39. Dolf schreef:

  Beste Synco, je vergeet 1 ding. Vriend Julius begon zelf met ‘columns’ op deze site over zichzelf.

 40. oeps schreef:

  De schrijfstijl van Synco lijkt wel heel erg op dat van Julius…

 41. Trio de twee wezen schreef:

  Beste Synco (of Julius, hehe…)

  Vermoedelijk is het allemaal heel erg waar wat je vertelt en vind je Julius terecht een fijne peer.

  Naar aanleiding van de discussie hier heb ook ik eens op de verschillende sites van Juul gekeken (ok, dat heb ie in ieder geval voor elkaar). Ik twijfel er niet aan dat hij een prima geluidstechnicus is, goed met pjoeters overweg kan, bepaald geen nare kop heeft en een goed stel hersens tussen zijn oren heeft. Zijn schrijfstijl is leuk, zijn interesses zijn ook de mijne en ik zie ook wel wat in zijn humor…

  Wat ik wel heel vervelend vind is zijn snoeverige gedrag op een andermans weblog, zijn gekokketeer met zijn talenten en inteligentie, zij semi terloopse Engelse frases en het vooral maar brallen over hoe goed hij wel niet is en hoe dom de rest van het klootjesvolk.

  Hij mauwt over opmerkingen vanuit het forum dat mensen over hem oordelen terwijl ze hem niet kennen, maar staat zelf na 1 zin al met zijn vonnis klaar. Hij biedt zichzelf op zijn eigen site aan om leven in iemands weblog of nieuwsgroep te brengen en begint prompt te piepen als hij tegengas geeft.

  Jult vindt het geheel rechtvaardig om ons, dom internetvolk, te manipuleren (“dit zei ik om jullie te testen”), te schoferen (“jullie zijn dom, ik ben slim”) en te misleiden (“dat was ik niet”).
  Het is fijn dat hij zo vol is van zichzelf, maar daar moet hij ons vooral niet mee lastig vallen. Zij superioriteit over de wereldbevolking zou hij een stuk geloofwaardiger kunnen etaleren, als hij zich iets bescheidener zou opstellen.

  En nu hou ik er over op! Doe er mee wat je wil! Geen lange stukken meer van mij…

 42. Trio de twee wezen schreef:

  Oh ja, tis geen tegengas geven, maar krijgen. Jij je zin…

 43. Suffie schreef:

  Suffie vindt al die aandacht een beetje te veel eer….

 44. synco schreef:

  me too, suffie. ik ken hem ook niet als iemand die aandacht wil. ik ken hem als iemand die veel meer aandacht krijgt dan hij wil!
  ik zit met hem op de mixfreaks mailinglist, ik mailde hem gisteren waarom hij niks meer poste de afgelopen week, hij schreef over deze site en dat hij het een beetje gehad had. kan ik inkomen als ik hier rondkijk. wat je schrijft over dat hij zelf begonnen is kan ik niet inkomen. voor zover ik hem ken (jaar of 6 nu) is er meestal echt wel een goeie reden als hij zich kwaad maakt, en dat heb ik wel vaker zien gebeuren in newsgroups en mailinglists. mag het altijd graag lezen wat hij schrijft. ik kende hem van zijn eigen show op een alternatieve radiopiraat in Amsterdam, de “nou dan bent u wel een grote klootzak anders show”. wat hij daar deed, dat heb ik nog nooit horen evenaren, echt nergens! had je moeten horen om het uit te leggen.
  ik ben net zo ‘oud’ als julius trouwens dus dat je denkt dat ik hem ben kan ik inkomen.

 45. oeps schreef:

  Rust mijn zaak!
  En nu klaar.