web analytics

56

LUNA HOUDT VAN HAAR

Op een man hoort haar. Veel haar. Vind ik. Een man met haar is een man. Is geil. Is lekker om tegenaan te liggen. Ik hou van een man met haar. Onder z’n oksels, op z’n ballen, op z’n lul, op z’n borst, op z’n benen, op z’n kaak, op z’n rug, op z’n hoofd. Overal! Behalve als de boel een beetje gaat inhammen en uitdunnen op de schedel, ja, dan heb ik ook liever kaal. Van de rest moet-ie afblijven. Een man die z’n ballen scheert met een mesje; een onaantrekkelijker plaatje kun je mij niet laten zien. Een man moet lekker met z’n flesje Axe onder de douche en dan lekker schuimen en in z’n schaamhaar moet dan zo’n lekkere dot schuim blijven hangen, zodat je denkt; goh, wat zou daaronder hangen, goh, laat mij dat eens even van dichtbij komen checken. Bij een man zonder schaamhaar loopt alles zo naar beneden. Flats. Niks meer aan. Vind ik. Maar. Het huidige schoonheidsideaal, volgens de vrouwenbladen en de hele volledige publieke opinie van vrouwen die er toe doen, schrijft voor dat een man zich ook moet scheren. Overal. “Ja, want dat is veel hygiënischer!” Of: “Als ik me scheer, dan moet hij zich ook scheren.” Of: “Nee, als hij z’n ballen niet geschoren heeft, dan neem ik ze dus echt niet in m’n mond.” Mijn vraag: Dames, hou op. Onze mannen hebben het al zo moeilijk! Moeten emoties tonen. Lief doen, maar dan ook af en toe weer stoer, net op het moment dat het ons vrouwen uitkomt. Bloemen voor ons kopen, ons meenemen naar Parijs en Milaan, leuke dingen doen, mee naar je ouders en als het nodig is de elektra aan kunnen leggen, maar ook net zo makkelijk een 6-gangen diner kunnen voorschotelen. Als wij tegen ze aan lopen te bitchen, dan moeten zij dat allemaal voor zoete koek slikken, want ongesteld, PMS of net ongesteld geweest. En net op het moment dat de meeste mannen toch zeker wel aan 20% van onze verwachtingen voldoen, dan gaan we hem zijn laatste beetje mannelijkheid ook nog ontnemen! Dan moet-ie z’n ballen gaan scheren. En z’n borsthaar. En eigenlijk het liefst alles. Dus dames; onze mannen moeten al zoveel. Hebben het al zo druk om aan al onze eisen te voldoen. En volgens mij kunnen we die tijd die hij bezig is om z’n hele lichaam te ontharen beter gebruiken om meteen te gaan neuken.

Dit vind je misschien ook leuk...

56 reacties

 1. Sandra schreef:

  Zo is het maar net! ;)

 2. JPW schreef:

  Hear ! Hear ! Luna klimt op haar zeepkist en verteld waar het op staat. H-e-l-e-m-a-a-l mee eens. Ik word ook al een tijdje moe van die discussie dat wij mannen vrouwelijker moeten zijn (incl scheren van de edele delen). Terwijl er niemand is die zegt dat het tijd wordt dat vrouwen wat mannelijker worden

 3. paco painter schreef:

  Mee eens! Als dat verplicht wordt koop ik een varken

 4. Yvonne schreef:

  Yes Luna! You are TOTALLY right. Hairless men are NOT SEXY!

 5. Johannet schreef:

  Ik ben voor haar.

 6. Vriend F. schreef:

  Jaahhh, haar is het helemaal.
  Ik zeg: in 2007 komt HAAR weer als het nieuwste modesnufje retour, alsof het net uitgevonden is.Dol-ent-hou-siast zal men zijn.
  In elk geval blijer dan ik toen ik een keer voor een ziekenhuisingreep alles eraf moest halen.
  Wat een gedoe op al die moeilijke huidsoorten .Voelde me geheel ontmant.
  Ga zo door schatje.
  Groet,

 7. dolphi schreef:

  Kale geslachtsdelen? Jakkie! Alsof je met een grote baby ligt teeee…Iieuw! Nee, voor mij ook haar!haar!haar!

 8. Cindy schreef:

  hmmm borsthaarrrrr

 9. Wiro schreef:

  Vóór! He-le-maal vóór!

 10. Mannetje schreef:

  Kaal of kammen? Kaal! (m/v)
  Flossen met flosdraad!
  Weg met vogelnestjes!

 11. Maurice schreef:

  Tjeemig de Peemig. Je hebt (en krijgt) helemaal gelijk!

 12. Shanna schreef:

  Lastige kwestie…ik moet mijn lief smeken of hij alsjeblieft en eventueel misschien een weekje zijn zaakje NIET wil scheren. Kijk al een tijd tegen kaal aan, en wil nu wel wat anders zien. Zijn baard daarentegen mag wel weer wat vaker een scheermes zien, er bevindt zich een permanent rode schaafplek onder mijn lip, not charming…

 13. Linda schreef:

  Mannen met haar zijn heerlijk! Hoe meer hoe beter! Met name borsthaar, heerlijk!!!

 14. Marloes schreef:

  Mmmmmm, veel haar! Heel Veel Haar!

  (maar kale mannen (op hun hoofd dus) vind ik wel sexy. Vooral met BorstHaarrrr)

 15. Tasja schreef:

  Mmmm…ik vind mannenballen nooit aantrekkelijk. Wees eerlijk…..ziet er toch uit als een geplukte kip!

 16. koen schreef:

  gelukkig maak je nog net op tijd een uitzondering voor inhammen en uitdunnen luna … ik dacht al dat ik je eerste niet leuke stukje aan het lezen was ;-)

 17. Vriendin I. schreef:

  Een kale met borsthaar… Heb ik!

 18. brownie schreef:

  Bravo !!! vooral dat laatste !

 19. Janssen. schreef:

  Al het haar mag van mij blijven, alleen bossen okselhaar…..vind ik echt goor:(:(:(

 20. Suffie schreef:

  Ben ik eindelijk, onder druk van mijn harem overstag gegaan om de boel te snoeien, krijg ik nu dit verhaal weer!

  Maar even los van het esthetische oogpunt: het is bepaald geen lolletje als je bedgenoot tijdens de oraliteiten de hele tijd zit te p’toei-en, over mijn eigen doodsreutels nog maar te zwijgen (hetgeen een ander verhaal is).

 21. Suffie schreef:

  O ja, bedgenoot=bedgenote, voordat er misverstanden ontstaan…

 22. linda schreef:

  Ach gatver. Haar is wél goor.

 23. Nicky schreef:

  Mijn hele, mannelijke, getattoerde, stoere man scheert zich ook he-le-maal, tot zijn oksels aan toe, en onlangs vroeg ik me af waarom zijn stoppels toch zoveel zachter zijn dan de mijne: baby-olie. En dat was tcoh best raar, zo’n goeie tip van een man te krijgen.

 24. Ben schreef:

  Ik scheer alleen de omgeving van mijn piep en ballen. Mijn liefje vindt dat fijn en schoon. Bijkomstig feit is wel dat m’n piep nog groter lijkt…….

 25. Luna schreef:

  Dat heeft P. z’n piep niet nodig ;-)

 26. Mandy schreef:

  Ik ben voor haar hier en daar, maar niet overal. Mannen met lang haar hebben bij mij een aantal streepjes voor, maar een kaal hoofd ook. Borsthaar dat omhoog komt krullen…ENG! Maar borsthaar dat zoetjes de tepel omkrult om omlaag naar de navel en schaamstreek te kabbelen…mmjaaa…da’s weer wel okee. Haar op de tenen. Bleh. Bilhaar…zonde. Beenhaar okee. Okselhaar: flink gesnoeid. Baard vind ik bah, stoppels mega-sexy. Hoe boever de tronie hoe beter.Haar op onderarmen: jammer als daaronder van die vreselijk sexy hoogliggende aderen verstopt zitten. Schaamhaar…een beetje, als je maar niet op de tast moet gaan zoeken waar hij zijn mannelijkheid nu eigenlijk heeft verstopt. En zolang een gunst maar niet uitloopt op een flosbeurt met het hierboven zo treffend verwoord potje p’toeien. En dan nog rughaar…je ziet wel eens vandie alombehaarde mannen…ik kan het niet mooi vinden. Gelukkig vindt de mijne dat ook niet, dus eens per zoveel tijd gaan wij er even met de veet of met de wax overheen…(en idd…insmeren met olie maakt knuffelzacht)

  Enne…wie zegt er dat het voor een man erg moet zijn om zich zoals een vrouw te moeten scheren? Nooit geprobeerd om dat samen te doen? Wedden dat hij dan niet (meer) klaagt?

  Nee hoor, sorry, ik heb geen medelijden met de mannekes. Maar als hij zich niet wil scheren, moet hij ’t vooral niet doen. Zo te zien zijn er genoeg dames die dat juist vreselijk aantrekkelijk vinden!

 27. artgrrl schreef:

  niets meer aan toe te voegen ;)

 28. Ted schreef:

  Haar op z’n lul??? Dan moet je naar de dokter hoor.

 29. smurfa schreef:

  Koopt allen het Penisboek van Goedele Liekens, daarin staan de laatste schaamhaartrends! Heus waar, die bestaan :-) Ook leuk: Het vaginaboek, eveneens van Goedele L. Heb je meteen een mooi setje. Zijn allebei verrassend leuke boekjes, prachtig vormgegeven.

 30. Bliss schreef:

  iel! beh. Helemaal kaal hoeft ook niet, maar een beetje trimmen is nix mis mee! Als ik in een oerwoud rond wil hangen ga ik wel naar Brazilië!

 31. Pollie schreef:

  Geef mij maar een man met geschoren ballen!

 32. Trijntje schreef:

  Sorry Luun, ben het niet met je eens. Ik ben tegen haar. Alles eraf!

 33. Joyce schreef:

  Borsthaar is best sexy. Ik kan er begrip voor opbrengen wanneer een man ervoor kiest zijn stoere mannenballenharen te behouden. Maar voor haar op zijn lul of haar op zijn rug niet. Het moet niet in mijn mond en het moet niet kunnen klitten. Dat is goor. En van die hele lange slierten haar onder oksels vind ik er ook niet appetijtelijk uitzien.

 34. marlies schreef:

  ‘k Heb een keer het ‘genoegen’ gehad om met een overall-gestoppelde man het bed te delen. Verre van aantrekkelijk, zelfs op de lachspieren werkend.

  Nee, inderdaad, doe mij maar gewoon normaal. Zo’n flosje neem ik dan wel op de koop toe. Plus dat ik dan zelf ook niet zo neurotisch aan de slag hoef (of mag ik dat niet zeggen?).

 35. Japie S. schreef:

  Ik hou van haar!

 36. Japie S. schreef:

  En zij ook van mij.

 37. Leez schreef:

  Beetje bijhouden kan geen kwaad. Maar alles scheren? Welke idioot is dáár ooit mee gekomen? Dezelfde die vindt dat vrouwen alleen sexy zijn als ze flinterdun zijn? Kom op zeg.

 38. toon schreef:

  En voor de minderbehaarden zijn er nog steeds allerlei pruikjes!

 39. Thierry schreef:

  Nou Luna, niks ‘moet’ natuurlijk, dat maakt een beetje man zelf wel uit…!
  Maar ieder zn ding toch? Es een keertje proberen is toch best leuk? Hoe het staat, hoe het bevalt..?
  En ach, ’t groeit vanzelf weer aan hoor! Kun je tijdens dat proces mooi uitzoeken welke haardracht het beste bevalt ;)

 40. mirjam schreef:

  ik vind het echt smering, hoop dat jij jezelf wel netjes scheert? bah!

 41. Claud schreef:

  Nou ik hou helemaal niet van zoveel haar! Er moet wel haar zitten, maar niet teveel! en vooral niet op hun rug.. bleeeeeeeeh… dat moet er zekers af!!!!!

 42. Chantal schreef:

  Borsthaar ok, maar okselhaar (wat zo lekker aan elkaar plat van het zweet): gatverdamme! Als de man zijn oksels niet wil scheren, hou het dan in ieder geval goed kort. En ik zie ook veeeeel liever kale ballen, dan zo’n bos met schaamhaar.

 43. Chantal schreef:

  p.s.
  Maar verwacht dan ook geen bloemen, dat hij mee gaat naar mijn ouders, dat hij de elektra aanlegt, of voor me kookt. Laat iedereen gewoon lekker doen, waar hij zich lekker bij voelt. Als P. niet wil scheren, prima, als een andere man dat wel wil, ook goed toch?!

 44. Amanda schreef:

  Mannen mogen van mij kaal daaronder, al die haren in je bek..bah. xxx

 45. Bart schreef:

  Ergens wel grappig. Mensen hebben al een paar duizend generaties haar op en rond hun gereedschap, en in het allerlaatste generatietje wordt ineens besloten dat dat haar toch echt niet meer kan, sterker nog, erg vies is. Alsof het een universele waarheid betreft.

 46. brownie schreef:

  zelf trim ik het een beetje, maar vrouwen met snor….. dat vind ik goor !!

 47. Knerrie schreef:

  Ik heb een vraagje: mannen die nooit hun baard en snor scheren van jongsaf aan, krijgen die uiteindelijk een baard of snor en zo ja stopt die op een bepaald moment op een bepaalde lengte met groeien zoals been- of borsthaar? Aangezien ik het wel cool vond om me te scheren vanaf mijn puberjaren terwijl het eigenlijk niet nodig was (enkel witte dons)is mijn baard daardoor sneller beginnen groeien en zijn de haartjes voller en dichter beginnen groeien. Had ik me daarentegen nooit geschoren(ben er nu 27)vraag ik me af of ik mezelf niet vervloekt heb doordat ik me nu elke dag moet scheren en er beter nooit aan was begonnen en het haar op een natuurlijke manier z’n eigen plaats en lengte op m’n aangezicht had bepaald. Weet iemand hierop een antwoord?

 48. in its place she’s trying down with her head tilted in the direction of the watch Louis Vuitton Purses. The product siting down possibly striving to act practical given that she is inside a library Louis Vuitton Purses. With this shot the type shouldn’t be wanting straight with the carmera Louis Vuitton Bags. The type siting down in all probability attempting to act clever considering she is inside a library Louis Vuitton Bags. simply because the design deal with is looking with the footwear but her eyes give off the experience of mysteriousness Louis Vuitton Purses.

 49. Bottega Handbags schreef:

  Dealing with all of your current feelings will probably be very difficult rather than some thing which is quick to perform Louis Vuitton Outlet. Common affectionate touching is essential nonetheless a regular regimen of toddler Louis Vuitton Outlet. It’s why it can be so vital to have a system Louis Vuitton Outlet. You wont actually need to talk to yet again can marriages endure affairs Louis Vuitton Outlet. Yet again it isn’t uncomplicated to accomplish but so worthy of it Louis Vuitton Outlet.

 50. A Woman’s Everyday life Just after 40″ The title by yourself ought to ensure it is a best-seller! Terri is actually a amazing lady Coach Factory. Terri has authored a variety of publications and co-authored the mystery “Guardian Angel” with Thom Racina Coach Bags. terrific raffle item is a established of Van Cleef and Arpels gold and mother-of-pearl Alhambra cufflinks Coach Factory. on silent public sale merchandise and perhaps even win among the many terrific raffle prizes Coach Factory. Terri has published quite a few guides and co-authored the mystery “Guardian Angel” with Thom Racina Coach Factory.

 51. Gucci Outlet schreef:

  Don chase this calendar month fashion stick with timeless appears that suit any issue Gucci Outlet. If you happen to really want to become with your match hold some Shout wipes together with a little bottle of wrinkle releaser readily available as well Gucci Outlet. Don chase this thirty day period style stick with timeless appears to be like that match any circumstances Gucci Outlet. We coated tons of clean appears for guys around the internet site so ensure to study up in the event you manner impaired Gucci Outlet. Don expect to become an authority in a specific thing as hard as discovering to help keep your mouth shut overnight Gucci Outlet.

 52. Coach Factory schreef:

  on which canines can lay down and in addition reduce his / her central technique temperatures Louis Vuitton Shoes. There are plenty of solutions: a canine air conditioning device self care Louis Vuitton Bags. But just so how exactly does a person preserve them ice cold as a result of summer time of year Louis Vuitton Handbags. But specifically so how exactly does a particular keep them ice chilly by summer season time Louis Vuitton Shoes. There are plenty of answers: a pet dog air conditioning device self care Louis Vuitton Purses.

 53. Furthermore way more manner and stylish structure make you a more charming sporty guy Coach Purses. It is easy to decide upon around the wholesale louis vuitton luggage over the internet shop Coach Outlet Stores. Worksmen provide conforme patterns built from gold Coach Outlet. It certainly is acknowledged as being an excellent time Coach Purses. A single over the key choices inside of a women’s apparel assortment is accessories Coach Outlet. Individuals knw that only especially soft and lightweight sole can creat a pair of major grade cozy shoes Coach Handbags. Individuals knw that only incredibly delicate and lightweight sole can creat a pair of high grade comfortable footwear Coach Purses. Mercado signifiant hacienda offers somewhat place to the locale Coach Purses. It might feature a elements products or even just a troublesome shell Coach Handbags. Making use of the louis vuitton british isles measurement during the carrier Coach Outlet Store Online.

 54. Thanks for the great post.I am grateful for the information given.thanks for your sharing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *