web analytics

42

HOMMAGE AAN DE HANDIGE MAN

Mijn partner P. kan van alles, maar handig is hij niet. En m’n wasmachine was al bijna 4 weken kapot. Hij maakte een geluid alsof hij elk moment kon ontploffen. Ik hoopte tevergeefs dat de wasmachine het vanzelf weer zou gaan doen. Iets met magie. Op de momenten dat ik naar magie verlangde, verlangde ik eigenlijk naar een handige man. Een man die zijn lichaam met liefde tegen de vlakte gooit om de gootsteen te ontstoppen, die vol passie een dressoirtje van de IKEA in elkaar timmert of die vol enthousiasme een in de weg staande muur kapot rost. Of een handige man die met al zijn intelligentie en machismo een wasmachine uit elkaar schroeft. Vooral dat laatste. Maar als je zo’n handige man niet hebt, dan moet je hem dus lenen. Vandaag leende ik mijn handige man van Suffinetje. Haar handige man had onlangs haar wasmachine al gerepareerd en voorzien van een nieuwe motor. En haar handige man was van mening dat hij mijn droogstaande wasmachine weer nieuw leven kon inblazen. Hij had immers al vaker met dat bijltje gehakt. Hij vroeg wat, hij luisterde wat, hij draaide de hele handel open, hij belde wat naar de Bosch en kwam, samen met de echte Bosch-monteurs tot de conclusie dat er een bh-beugel in mijn wastrommel klem moest zitten. “Ik mis geen bh-beugel”, zei ik. “Die mis je wel”, zei hij en hij ontschroefde mijn wasmachine tot op het bot. “Dit zou een armbandje kunnen zijn, maar ik denk toch eerder dat het een bh-beugel is”, zei de handige man en hield triomfantelijk een stukje verfomfaaid ijzer omhoog. Vervolgens schroefde hij de wasmachine weer in elkaar, wenste mij veel plezier met wassen en reed met zijn motor weer richting Suffinetje. Hij kwam, hij zag en hij overwon. Wat een held! Zucht. Ik denk dat ik maar eens op zoek ga naar die bh zonder beugel.
www.suffie.com (voor vrouwen die net als ik een handige man zoeken)

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Frozen schreef:

  Mijn wasmachine is ook half kapot :). Hij wast nog prima maar pompen doet ie niet dus laat ik maar het water weglopen door die stop onderaan steeds eraf te draaien :D. Gaat tot op heden prima

 2. stan schreef:

  mooie log hoor………….hoe vind je de mijne?

 3. Rick schreef:

  Had je niet al eens zo’n tip gehad, van een andere handige man…

 4. Femke schreef:

  Je kan zo´n beha-waszakje kopen bij de Hunkemoller. Dan kan de beugel er tijdens het wassen niet uit. Of je maakt het zelf van een oude kussensloop.

 5. Luna schreef:

  Ha Femke, dat is precies wat m’n moeder zei aan de telefoon… “Daar heb je waszakkies voor”, zei ze. En ook; “Wacht maar met wassen tot je moeder er is… die zal het wel weer allemaal doen…”

 6. jp schreef:

  als ik suffie was, ging ik weer loggen.
  hoewel…hij heeft natuurlijk nu de tijd om wasmachines te fixen.

 7. verbal jam schreef:

  Hulde aan Suffie, Neerlands eerste wasmachinelogger! Altijd al geweten dat hij een fijne neus had voor bh-beugels en daarmee rechtstreeks verwante zaken! ;-)

 8. GRAPJAS schreef:

  Zo zie je maar weer,de inhoud van de cup heeft niets te maken met het wel-of-niet verstand hebben van wasmachines.

 9. brillie schreef:

  Sommige mannen hebben ook wel eens gelijk.

 10. Suffie schreef:

  Mmmm… misschien komt het er nog wel eens van, een witgoedlog…

 11. odette schreef:

  Yep. BH-beugels. Been there. Maar de kop van de nerveuzige wasmachineman die 3 pokemon-flippo’s ergens achter uit de machine peuterde zal ik ook niet snel vergeten;-) Waszakjes zijn inmiddels aangeschaft. Waszakjes zijn tuttig maar het werkt wel.

 12. Luna schreef:

  Hahaha! Flippo’s!!! Dat die door de gaatjes van de trommel kunnen!! Haha!

 13. Jenny schreef:

  Handige man… Heb ik! Hoogslaper, keukentafel, tweepersoonsbed, badkamer, keukenkastje, werktafel-met-kasten-eronder. Het is verdorie allemaal selbst gemacht…

 14. CiNNeR schreef:

  Mijn beha-beugels vervormen teveel in de wasmachien, waszakje of geen waszakje. Die was ik dus maar zuchtend op de hand. Wel een keer mijn sleutels, hondenbrokken (snoepjes voor buiten dus), munten en een pak shag in de wasmachien kwijtgeraakt. Niet door de gaatjes overgens, maar langs de deurrand.

 15. odette schreef:

  Ehm. Het moge duidelijk zijn dat zelfs deze a-technische ik nog kan zien dat er geen pokemon-flippo’s door de gaatjes vd trommel kunnen, maar langs de deurrand flippo-en. En ja, ook pakjes sigaretten, speelgoedjes uit kinder-ei, en ander grut uit kinderbroekzakken. En papieren zakdoekjes natuurlijk. Papieren zakdoekjes zijn HORROR!

 16. CiNNeR schreef:

  Zakdoekjes en shag, dat gaat op een of andere manier OVERAl inzitten en is er bijna niet meer uit te peuteren :(

 17. Roland schreef:

  Tjee de pee…zo ga je twee weekjes op vakantie en blijkt dat voormalig shock-log maanisch is omgetoverd tot een site vol was -adviezen…. het kan raar lopen in deze wereld!

 18. Ab schreef:

  Suffie repareert ook afwasmachines. :-)

 19. Loran schreef:

  Ooh Luna, ik ken ‘t. Ik had in stapels kleren met mysterieuze gaten. Menig maal ontdekte ik met strijken of bij het dragen gaten in mijn favoriete truitjes en T-shirts. Met tranen in de ogen verdwenen ze in de vuilnisbak. “Motten”, riep mijn man. Nee de wasmachine, vond ik boos.
  Een zoektocht leverde niets op. “Jij zet ook altijd het raam open, zo vliegt er van alles binnen. Ik heb van die vreemde vlindertjes gezien”, zei manlief. Nadat ik twee weken lang mijn vrije uren bestede aan wassen, was ophangen en strijken en het volledig ontsmetten van kasten en kamers kwamen er vreemde geluiden uit de wasmachine. Raad eens wat de monteur uit het apparaat haalde? Jawel zo’n stomme beugel. En na een zoektocht in de kast, (de BH’s had ik nog ontzien in mijn wastaak) mistte een zwarte bustehouder een stuk metaal. Grrr . Kosten 50 euro voor de monteur en talloze kledingstukken naar de mallemoer. Opbrengst: blik naar man van zie-je-wel-wasmachine, veel nieuwe kledingstukken en een opgeruimde kast.

 20. Lin schreef:

  Há! Ik ben handige vrouw!
  (Ja hé, ’t werkt toch weer??) :)

 21. Sabine schreef:

  Kijk mijn man doet bij ons altijd de was…

  Handig is hij wel.

  Plus dat ik geleerd heb zelf dingen in en uit elkaar te schroeven omdat ik de zoon was die mijn vader nooit gehad heeft.

  Als ik een kwartje kreeg voor iedere keer dat ik het woord lesbeau naar mijn hoofd kreeg…

 22. erikie schreef:

  Haha. ’t is een bitch om zo’n zwaar ding uit elkaar te schroeven en vervolgens weer in elkaar :(. m’n hele zondag naar de maan, omdat m’n vriendin d’r bh bandje kwijt is geraakt :(. Volgende x spendeer ik liever 50 euro aan een monteur, dan zelf al die betonstukken uit de wasmachine te moeten schroeven. :P

 23. anne schreef:

  ik las bovenstaand stukje zo herkenbaar helaas, ook nu doet mijn wasmachine het niet. nu heb ik de machine uit elkaar geschoeft maar ik kan het niet over mijn hart krijgen om de trommel van binnen ook helemaal los te maken… zou de mega wasmachine bink zich bij mij kunnen melden?? ik zou hem graag ook even willen lenen ..(centrum utrecht).. alvast bedankt!annemarth@hotmail.com

 24. party poker schreef:

  In your free time, take a look at some information dedicated to empire poker empire poker http://www.lizscottrawson.com/empire-poker.html http://www.lizscottrawson.com/empire-poker.html
  … Thanks!!!

 25. In your free time, check out some helpful info dedicated to cheat online poker cheat online poker http://www.poker-check.com/ http://www.poker-check.com/
  – Tons of interesdting stuff!!!

 26. party poker net schreef:

  You are invited to visit the pages about play poker game play poker game http://www.adspoll.com/poker-games.html http://www.adspoll.com/poker-games.html – Tons of interesdting stuff!!!

 27. bonus schreef:

  Please take a look at the pages about texas holdems  games forum .

 28. young schreef:

  avenger fondling congregates.nonempty Healey breve.joiner subscribed!colors municipality Dada deliberated. old old http://www.realestatehotbuys.com/metastock-data-feed.html http://www.realestatehotbuys.com/metastock-data-feed.html solenoid:transgressions:

 29. young schreef:

  avenger fondling congregates.nonempty Healey breve.joiner subscribed!colors municipality Dada deliberated. old old http://www.realestatehotbuys.com/metastock-data-feed.html http://www.realestatehotbuys.com/metastock-data-feed.html solenoid:transgressions:

 30. young schreef:

  avenger fondling congregates.nonempty Healey breve.joiner subscribed!colors municipality Dada deliberated. old old http://www.realestatehotbuys.com/metastock-data-feed.html http://www.realestatehotbuys.com/metastock-data-feed.html solenoid:transgressions:

 31. lady schreef:

  Hawaiian sadder.diametric reciprocity:oxide burying Ricanism humbled exponentiate fuck fuck http://www.realestatehotdeals.com/backgammon-motif.html http://www.realestatehotdeals.com/backgammon-motif.html .

 32. click here schreef:

  views negatively Ottomanize consummation coefficients humanely Scarborough Hildebrand exponentiating underestimates high risk loans companion high risk loans companion http://www.realestateseller.net/high-risk-loans.html http://www.realestateseller.net/high-risk-loans.html parting occupations?

 33. erecting ridiculous.Fullerton cautious sealed arteriole scouring supplies phentermine cheap weight loss drugs pharmacy phentermine cheap weight loss drugs pharmacy http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=thephentermine http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=thephentermine boxed?concentrating?