web analytics

11

LUNA TEST VIACRÈME

Zou je misschien iets nieuws uit willen testen op erotisch gebied?’, vroeg een marketingmannetje me door de telefoon. “Wat dan?”, vroeg ik. Luna is altijd geïnteresseerd in het testen van spannende spulletjes. “Viacrème, antwoordde het mannetje. “Dat heb ik net getest, ik heb je ontmoet op de Kamasutrabeurs”, zei ik. “Wij stonden helemaal niet op de beurs. Ik denk dat er een vergissing in het spel is. Wij verkopen Viacrème en een ander bedrijf verkoopt Viacream zei hij. “Oh, wat is het verschil dan?”, vroeg ik. “Eh, wij verkopen flacons van 8 ml voor 35 euro en zij verkopen flacons van 15 ml voor 25 euro.” “Dus bij jullie krijg ik minder en moet ik meer betalen?”, rekende ik snel uit. “Ja, maar ons product is beter en geconcentreerder”, zei de marketingman. De imitatieproducten missen de belangrijkste werkende, dat zijn de duurste, bestanddelen.” “Stuur maar op die zakjes, ik test wel”, zei ik. Vanmiddag kwamen de zakjes aan over de post. Samen met de ‘waterproof-puzzel-vibrator’ van Christine le Duc. Luna wordt van veel gelukkig, maar van geile cadeautjes over de post toch wel het meest. Vibrator uit de doos gehaald, in elkaar gezet, het zakje Viacrème opengeknipt en opgesmeerd. Zelfde effect als de Viacream. Weer koud en warm en koud en warm. Lekker. De puzzel-vibrator deed z’n best en Luna had een gezellige middag met zichzelf. Goed spul, dat Viacrème. “Misschien kun je een vergelijkend onderzoekje doen tussen Viacream en Viacrème?”, had de marketingman van Viacrème me nog gevraagd. Goed. Als je het mij vraagt, dan zijn dit dezelfde producten. De bijsluiters zeggen wel dat er andere stofjes in zitten, maar het effect is hetzelfde. Het effect van Viacrème duurt alleen langer en ook je orgasme lijkt na het opsmeren van die Viacrème iets langer te duren. Nu is Viacrème, dus de duurste van de 2, wél het origineel, zij bestaan al jaren. De keuze is dus; wil je mét copyright klaarkomen of zonder?
www.viacreme.nl (met copyright)
www.viacream.nl (zonder copyright)

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. ro schreef:

  bij ViaCream:”..gevolg een drijfnatte bank en een sprintje richting slaapkamer..”.
  wordt je er ook slaperig van?
  dan hebben de mannen dat spul helegaar niet nodig joh…
  avee

 2. Trio de twee wezen schreef:

  Borst zal wel weer voorschrijven dat het ziekenfonds alleen de goedkoopste variant mag vergoeden…

 3. Omar schreef:

  He, dat ik dit nu moet lezen op mijn droge, stoffige werkplek :( Maar Luna, vraagje, als je net al 20 keer klaargekomen bent, en dat spul is nog niet uitgewerkt? Of blijf je horny tot het echt helemaal uitgewerkt is?

 4. Kris schreef:

  Aangezien ik alles mag, zal dit daarop zeker geen uitzondering zijn…Hmmm even kijken hoor:
  waar is de telefoon?
  ‘Goedemiddag, Kristel hier: verkoopt u viacreme ook in gezinsverpakking? ….’
  :)

 5. Da Bunny schreef:

  Was ’t nou echt hetzelfde mannetje? want dat zou erg ironisch zijn :]

 6. Wollie schreef:

  Da Bunny kennie lezuh

 7. joke schreef:

  Doe mij toch maar de gepatenteerde hüttenkäse van Danone.

 8. Bas van Ginkel schreef:

  Net als met vele andere dingen is enkel het beste goed genoeg voor mijn meissie.

  Dus dan maar met copyright klaarkomen.

 9. Lotte schreef:

  Wij doen het lekker met copyright…

 10. Pierrot schreef:

  Mijn God Luna wat heb ik een barocco orgasme gehad met dat lubricante goedje. Het eerste likje veroorzaakte niet meer dan een droefgeestige rilling die door mijn droomkerkje voerde. Een tweede laagje wat grover aangezet, voerde mij met een ondraaglijk genot de hemel binnen. Gehurkt met mijn kut ter hoogte van mijn monster vatte mijn klit vlam. Ik wenkte mijn matador mij te neuken. Hij stak zijn roze pik in mijn klamme, bloedrode vlees, hij drong de liefdesspelonk binnen terwijl ik razend zijn anus prikkelde met het met geil vermengde smeersel. Lieve Luun het orgasme van een stier kan niet sterker zijn dan het orgasme dat ons lenden brak en ons openreet. Ik ben je dankbaar.

 11. Suffie schreef:

  Voor Suffie volstaat een: ‘Goh, was lekker zeg…’