web analytics

3

EEN DIEPVRIES-VERRASSING, POESJES & MUESLI

middengelukt1

IMG_5147
Ja, daar gaan we dan écht met de #diepvriesdetox! Ik haal een bakje uit de diepvries en ik weet nog niet wat het is! Spannend!

IMG_5148
Ontbijten met afbakbroodjes, want ook die moeten op.

IMG_5150
“Ik zou wel willen gaan sporten, maar als ik wegga heeft Nina het zo koud”, aldus J.

IMG_5153
Ik denk niet dat het leven leuker wordt dan dit: poesjes die naar Poesjes kijken!!

IMG_5154
Poesjes is dus de ‘documentaire’ van de VPRO over een poezenfamilie aan de Kattenlaan 9. Meer info: HIER.

IMG_5155
Volgende week maak ik ook een foto van Bruce die naar Poesjes kijkt.

IMG_5175
Deze dromenvanger is af en meteen verkocht (en nog niet eens online). Hij heet Sunny Rainbow.

IMG_5177
De diepvriesverrassing van vandaag; tomatensaus met ballen. Even macaroni koken en klaar! Ik ben overigens de hele dag aan het knallen geweest achter m’n pc, echt weer een lekkere werk-maandag!

IMG_5178
Van de laatste tomaatjes uit de tuin maak ik een salade. Met een restje van de macaroni. Goed bezig hier. Deze macaroni-salade en een bak soep brengen we meteen even naar m’n ouders. En daarna lopen we even door naar de supermarkt, want mijn echtgenoot wil chocolademelk met speculaas. Voor het wintergevoel. Past niet bij het #diepvriesdetox-gevoel, maar ik gun die man ook z’n momentjes.

IMG_5183
We kijken De Wereld Draait Door met een soort compilatie van Jack van Gelder. Leuk.

IMG_5185
En dan ga ik doorrrrrrrrrrr… met het uitmesten en herorganiseren van m’n mandjes.

IMG_5186
Het valt uiteindelijk best mee.

IMG_5190
Al weet ik niet wat ik met deze zakken muesli moet doen. Ik hou helemaal niet van muesli. Nou ja, wel van mueslibollen of mueslirepen, maar niet van muesli met yoghurt. Morgen maar even wat recepten opzoeken.

IMG_5191
Deze gaat morgen online: Disco Dreams. Lekker positief met regenboog-wol!

 

Vorig jaar maakte ik zombie-T-shirts...

Vorig jaar maakte ik zombie-T-shirts…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Else schreef:

    Maar maar herorganiseren die mandjes zich niet vanzelluf als je aan het diepvriesdetoxen bent ? De uitvinding van de eeuw – zichzelf herorganiserende mandjes. Nou ja het is in ieder geval lekkere lekkerdjes muesli – daar moet nog iets mee te fabrieken zijn. Ik vind dit een leuke actie, vooral nu het lijkt te lukken. Ik vind het jammer dat de trolley naar de schuur verbannen is – hij is zo lekker kleurig.

  2. Gina schreef:

    Je zou zelf muesirepen kunnen maken van de muesli. Of ze door koekjesdeeg gooien en er ook koekjes van bakken, evt. met gedroogde vruchten.

  3. Naomi schreef:

    Met die mueslie kan je ontzettend lekkere koekjes maken, geen oven voor nodig! Alleen een pot pindakaas een beetje boter en chocolade, heb je vast ook wel in je voorraad liggen…. http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R119094/ruige-rotsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *