web analytics

10

BRUCE IN HET ZIEKENHUIS

KLIK VOOR GROTER

Ik heb vorige week vrijdag stiekem een Bruce-schilderij in de centrale hal van het ziekenhuis gehangen.Tussen de depressieve ziekenhuis-kunst. Dan valt er nog wat te lachen daar! Ging vandaag, dinsdag dus, bij mamma langs en Bruce hangt er nog steeds. En ja, ik kon er weer om lachen!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Honnepon schreef:

  Geweldig!!!! Van mij mag hij voor altijd tussen die schilderijen blijven hangen.
  Een idee om beetje bij beetje de rest ook stiekum te vervangen? :-)

 2. Danielle schreef:

  strakke actie!

 3. Luna schreef:

  @Honnepon: Nee, vervangen, dat doe ik niet… de kunstenaars die er hangen hebben ook hun hart en ziel in hun schilderijen gestopt… En dan zou het ook nog stelen zijn en de verkering is rechercheur en dan wordt het wel een hele ingewikkelde toestand, hahaha! ;-)
  Ik ben wel bezig met een ander leuk project (zoals altijd)… Hoop het snel online te zetten!

 4. Vera. schreef:

  Ha, ha…..Leuk! Zeer benieuwd wanneer en of het iemand opvalt, denk pas wanneer de kunstenaar die nu tentoonstelt zijn doeken weer komt op halen……..

 5. Bite Me schreef:

  Hahaha geweldig, ik hoop dat ze in het ziekenhuis ook gevoel voor humor hebben… Wie weet mag je straks wel wat meer ophangen, ik zou eens voorzichtig informeren.

 6. Brooklyn schreef:

  Nice one! :-)

 7. smeniekske schreef:

  Geweldig :) Wat een heerlijk wijf ben je toch!

 8. Yvonne schreef:

  Geweldig! Ik zou zeggen..hang er meer op :-)

 9. Paul schreef:

  Klasse aktie

 10. Aeros schreef:

  Ik kwam net deze site tegen: http://www.patientenwetenbeter.nl Misschien kun je hier wat suggesties kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *