web analytics

34

AND A HAPPY NEW YEAR

Blond haar, blauwe ogen, brilletje. Denken, denken, denken. Nee, nooit eerder gezien. “Hoi, ik ben Luna”, zei ik tegen het meisje. “Ik woon hier en wie ben jij?” “Ik ben F.”, zei het meisje en schudde mijn hand. Denken, denken, denken. Nee, nog nooit eerder over een F. gehoord. “Eh, en bij wie hoor je?”, vroeg ik daarna. “Ik ben de zus van T.”, zei F. en ze en wees naar een jongen die in de keuken een biertje stond te drinken. Denken, denken, denken. Nee, ook haar broer T. had ik nog nooit eerder gezien. “Eh, maar wie heeft jullie hier uitgenodigd dan?”, vroeg ik met een vriendelijke gastvrouwglimlach. “Oh, M. is een vriend van T. en die belde ons net”, zei het meisje. Denken, denken, denken. Nee. Laat ook maar. “P., heb jij het allemaal nog onder controle?”, vroeg ik even later aan P., maar eigenlijk wist ik het antwoord al. Hij wist ook niet zo goed wat hij met de hele situatie aan moest. Ineens stonden er gisternacht 30 mensen in huis. Vrienden van vrienden van bekenden van vrienden. Allemaal in opperbeste stemming, dat dan weer wel. We hadden ons voorgenomen om relaxt het jaar 2004 in te gaan. Om relaxt thuis te zitten. Een paar mensen zouden even langskomen voor een borrel, ik zou tussendoor naar het feestje van vriendin I. gaan en dat was dat. Helaas. Ik was a-relaxt en pas toen het grootste gedeelte om 5.30 richting huis vertrok kon ik een beetje ontspannen. Een beetje dan, want ik moest eerst nog samen met vriendin L. alle glazen, gore asbakken, peuken en diverse smerigheid van de vloer verwijderen. Zucht en steun. Maar het was wel gezellig. Vorig jaar schreef ik nog hoopvol op deze site: ‘Ik heb besloten dat 2002 een kutjaar was, misschien wel het kutste jaar dat ik ooit had. Maar 2003 wordt top.’ Achteraf kan ik met recht zeggen dat 2003 nog veel kutter was dan 2002. Haha! Maar 2004 wordt écht mijn jaar. Ik ga ervoor.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Morrie schreef:

  Nou ik vond het retegezellig. Volgend jaar maar weer bij jou? Die grijsgroene drap achter de bank was van mij. Ik had een greep gedaan uit jouw drankvoorraad maar dat spul wat ik naar binnen trechterde was niet te hachelen. En ik heb je Jip&Janneke Kookboek ff geleend. Ik had vandaag namelijk ook een verjaardag van mijn kleine nichtje maar nog geen cadeau en die klotewinkels waren dicht vandaag. Maareh…veel geluk en gezondheid in 2004 en ik zal er kritisch op toezien dat je schrijfsels niet dat slappe niveau halen van het afgelopen jaar.

 2. Suffie schreef:

  Dito, Luun! Dito…

 3. BArt schreef:

  Beste wensen,
  Dit jaar gaat het zeker lukken!
  Zijn de Hello Kitty’s nog veilig aangekomen?

 4. schreef:

  Dat is de juiste instelling, ga ervoor!

 5. Merel schreef:

  Ha!
  2001 was een kutjaar
  2002 zou beter worden – werd het, maar niet naar tevredenheid
  2003 leek de goede kant op te gaan en werd boel klote.

  2004 wordt voor mij verschrikkelijk (dan valt het altijd mee)
  :-)

 6. Mannetje schreef:

  Ik heb het hier al vaker beweerd, Luna, maar ik herhaal : you go girl!~
  (meer kan je niet doen, en ik ook niet…)

 7. Mannetje schreef:

  Ik heb het hier al vaker beweerd, Luna, maar ik herhaal : you go girl!~
  (meer kan je niet doen, en ik ook niet…)

 8. Lars schreef:

  Amen to that. [Dat 2003 een kutjaar was]

 9. Ðulû schreef:

  In 2003 kreeg ik een smsje van mijn vriendje dat toen nog niet mijn vriendje was: Ik doe normaal gesproken niet aan nieuwjaarswensen maar ik hoop dat dit een beter jaar voor je wordt dan 2002.

  Wordt ie vervolgens mijn vriendje maakt ie het twee keer uit over een tijdsbestek van 9 maanden.
  2003 was best kut, alleen de laatste maand was lekker en ik heb wel een aantal leuke momenten gehad.
  2004 moet zeker beter worden!

 10. samsara schreef:

  2004 word inderdaad een topjaar!!
  hoppekee!

  bijdewee:
  Vandaag heb ik voor het eerst gelachen om een opmerking van morrie.
  zie je! 2004 is nu al leuker.

 11. Rick schreef:

  Een hoera voor de gastvrouw en beste wensen voor 2004!

 12. Daan schreef:

  Warm hart in 2004!

 13. blue schreef:

  tuurlijk wordt 2004 toppie: als er maar genoeg ministeck, drank, sigaretten, hello-kittyspul e.d voorhanden zijn komt het helemaal goed ;)

  maar zonder gekheid
  in 2004 een beetje op de gezondheid letten kan geen kwaad luun (klinkt dat prekerig he)

  anyway

  proost!

 14. Niky schreef:

  2002 was kutter, 2003 ging wel, maar 2004 moet HET worden!

 15. Jenny schreef:

  Een heel GOED 2004! Log on.

 16. Gooly schreef:

  Met de aanloop die je eind 2003 maakte kan 2004 eigenlijk al niet meer fout gaan.
  Met de feestdagen is het waarschijnlijk geeindigd met een volle maan, en 2004 wordt dan het jaar van de nieuwe maan. (of zoiets)
  Veel geluk :-)

 17. CiNNeR schreef:

  Niet dat ik je geen geweldig nieuwjaar gun hoor. Maar missen we van alles op dit log? Zover ik heb kunnen lezen heb je een prachtig huis, een lieve vriend, leuke huisdieren en leuk werk erbij gekregen. Ongetwijfeld is er natuurlijk een en ander niet goed gegaan en ongetwijfeld krijgen we een deel uberhaupt niet te zien. Maar was het zo’n beroerd jaar dan?

 18. CiNNeR schreef:

  En – zal ik voor de zekerheid even toevoegen – dat is gewoon een serieuze vraag.

 19. slotje schreef:

  dit drukbezochte feestje lijkt wel de eerste echt geslaagde flashmob..

  een fijn jaar, luna!

 20. Luna schreef:

  Het was écht een heel beroerd jaar, ja… met een hoop dingen waarover ik niet geschreven heb, maar vooral een jaar waarin ik me heel machteloos en ‘depressief’ voelde… daarnaast heb ik volgens mij nog nooit zo weinig energie gehad… maar! maar! Sinds begin december gaat het alweer stukken beter! Dus… 2004 kan echt alleen maar mijn jaar worden!

 21. Erik schreef:

  Volgend jaar met oud en nieuw een slot op je deur en 2005 begint een stuk beter. Maar ik hoop dat 2004 al beter voor je wordt. Ik denk het wel. Driemaal is namelijk scheepsrecht.

 22. CiNNeR schreef:

  *Houdt als MEer zijnde maar wijzelijk haar mond over gebrek aan energie hebben ;)*

  Ok vandaar, dan waren mijn gedachten abuis. Ik durf niet te opgewekt te zeggen dat 2004 wie-dan-ook’s-jaar wordt, gezien eerdere ervaringen enzo. Maar ik hoop met je mee!

 23. Annemiek schreef:

  Luna, bedankt voor een leuk oud en nieuw feest! Misschien waren wij ook wel die vage bekenden die viavia je feest platgelopen hebben, maar in elk geval hebben we een goede avond gehad! Bruce Lee is een super kat. Als dank een sinasappelkistje? Tot de volgende keer!
  doei, Jeanette en Annemiek (route Marleen B. en Sander K.)

 24. You can also check some relevant information on poker rooms online poker rooms online http://www.allabout-poker.com/poker-rooms.html
  .

 25. You may find it interesting to visit some relevant pages in the field of diet loss natural pills weight diet loss natural pills weight http://www.budgethawaii.net/diet-pill.html http://www.budgethawaii.net/diet-pill.html

 26. party poker com schreef:

  In your free time, check out some relevant pages about poker party popups poker party popups http://www.bitlocker.net/poker-party.html http://www.bitlocker.net/poker-party.html … Thanks!!!

 27. poker home games schreef:

  You may find it interesting to check out some helpful info in the field of naked poker naked poker http://www.cafexml.com/poker.html http://www.cafexml.com/poker.html … Thanks!!!

 28. You may find it interesting to check out some information on purchase diet pill wholesaler .