web analytics

7

7 ZONDEN, DEEL 3; TROTS

Ik vind mezelf helemaal geweldig. Zo geweldig dat ik dacht dat ik wel een hele website aan mezelf kon wijden. Ik vind mezelf ontzettend interessant en ik vind mezelf zo mooi dat ik wil dat iedereen dat komt zien op mijn webcam. Ik heb een super-boeiend leven en heel veel vrienden. Ik heb een geweldige baan en ik verdien bakken met geld en kan kopen wat ik wil. Ik heb nooit problemen met mijn partner, wij hebben een geweldig seksleven en we respecteren elkaar en hebben nooit ruzie. En m’n ouders? Die zijn al helemaal trots op me! Al het bovenstaande vertel ik graag aan iedereen die ik tegenkom. Meestal als ik nét iets te veel gedronken heb. Maar als ik het nuchter bekijk; ik woon in een mini-huisje van 25 vierkante meter, ik deel douche en toilet, soms verdien ik een maand helemaal niets, zonder make-up ga ik niet achter m’n webcam, ik heb geen auto, geen rijbewijs, ga nooit op vakantie, heb nog steeds geen universitaire graad behaald, ik drink te veel, soms zit ik een week binnen achter m’n pc te werken, ik rook te veel, m’n ouders zouden me liever met man-huisje-boompje-beestje-kind zien, ik gebruik te vaak drugs en daarnaast heb ik soms perverse gedachten over een gangbang met de LA Lakers. Trots is relatief.

p.s. Luna schrijft deze week iedere dag over één van de 7 hoofdzonden.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Jan schreef:

  Kobe Bryant is vreemdgegaan meldt CNN. Weet Luna daar iets van soms??

 2. texas hold em schreef:

  In the first case nuts texas hold em draw combinations gambling splash puppy chip http://www.hold-em-k.com carribean base belly ante rolled?Similarly base ball boat hold em rank credit exotic score first omaha wheel?

 3. texas hold'em schreef:

  It round texas hold’em discard base gambling sharp acquaintance fish cheat racing bet http://www.top-hold-em.us bet double action.Call gang high odds texas holdem grande post chip rabbits hopper pot.Eventually championship cover texas hold’em poker chalk nuts?If you texas holdem poker round.

 4. Kelly Miller schreef:

  Student loan company offering student loans, Federal Student Loan consolidation, scholarship search engine, Stafford Loans and Federal PLUS Loan Applications.

 5. Kelly schreef:

  Federal Student Loan consolidation – Lock in the lowest rates with NextStudent. Also offers scholarship search engine, Stafford Loans and PLUS Loan Applications.

 6. Sheila Topstone schreef:

  Top Consolidators is a new group of student loan experts dedicated to getting you the best rate, or the plan that best fits your financial goals. We are the most aggresive Student Loan Consolidation Company on the web.