web analytics

3

DE DINGEN EVEN TUSSENDOOR

middengelukt1

IMG_6666
Vandaag alweer een totale ADHD-chaos-dag, net als gisteren. Het zal ook wel aan het weer liggen. Bovenstaande kaart is een opdracht. ‘Iets met konijnen en ‘let love rule’, was de briefing.

IMG_6667
Kijk eens aan! Deze visitekaartjes zijn ook gearriveerd. Cute, heel erg cute!

IMG_6668
Dit is een tas vol met veren en schelpen die ik kreeg van m’n jeugdvriendinnetje L. (kwam ze tussendoor even brengen). Mijn nicht kwam tussendoor even wat ansichtkaarten ophalen en tussendoor doe ik nog veel meer dingen. Allemaal half natuurlijk, want je hebt ADHD of niet. Vandaag liever niet. Morgen waarschijnlijk liever weer wel.

IMG_6671
Ik krijg het tussendoor nog wel voor elkaar om deze paarse dromenvanger online te koop te zetten.

IMG_6680
En deze groene dromenvanger staat ook online te koop! Inclusief onderaan ergens een gedroogd klavertje-4.

IMG_6688
Ooooh! Aaaah! Kijk eens wat een mooi cadeau ik voor de oppaspuber heb gekocht! Net wat ze nodig had! Ik wilde haar uit school ophalen, maar omdat ik eerst nog naar de Wibra, de Zeeman, de Secunda en een andere kringloopwinkel moest en de vrouw van de kringloopwinkel me enorm aan de praat hield mistte ik de oppaspuber op 1 minuut! Gelukkig was J. al thuis om haar op te vangen, zodat ik ook nog even tussendoor de boodschappen kon doen. Dat ’tussendoor’, dat is misschien wel typisch ADHD (voor mij).

IMG_6695
Ik neem de week door met de oppaspuber en we gaan samen aan het werk met haar W.O. (wereldoriëntatie). Dat is volgens mij een soort combinatie tussen aardrijkskunde en geschiedenis. Die vakken bestaan dus niet meer, denk ik. Het ging over ontdekkingsreizigers en de VOC en kruiden en specerijen en ik kon heel stoer vertellen dat foelie om een nootmuskaat zit, dus zeg maar het hoesje van de nootmuskaat is. Ja, toen voelde ik mij even een heel goede juf, vooral omdat ik ook nog zo’n nootmuskaat inclusief foelie-hoes in huis had.

IMG_6699
We eten Mexicaans uit de diepvries en daarna gaan M. en ik naar m’n atelier om een dromenvanger te maken. Goed bezig hoor! Deze blauwe met goud en zilver heeft ze helemaal zelf opgespannen en alles wat eraan hangt heeft ze er zelf aan gehangen (maar is nog niet af) (morgen of volgende week verder). We kijken nog een aflevering Utopia (nog steeds een ruk-programma) en als M. op bed ligt nog meer pulp over stellen die allebei te dik zijn en dan af gaan vallen. Zucht en steun.

 

Vorig jaar probeerde ik weer op gang te komen na de Jamaica-vakantie...

Vorig jaar probeerde ik weer op gang te komen na de Jamaica-vakantie…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Edward schreef:

    Zo eens in de paar jaar keer ik opeens weer terug op Maanisch.com. Ik volg dit weblog – met een grote interval – al vanaf de Luna periode. Altijd ben ik weer verbaasd dat dit weblog (of heet het tegenwoordig anders…) nog bestaat. Wat een doorzettingsvermogen! Terwijl je het nu hebt over droomvangers, pedaalemmers en oppaspubers denk ik nog even aan de tijden met Gaby407. Time flies, ook zonder ADHD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *