web analytics

7

#12 – FOXY-REDACTIE-MEETING

Wanneer je werkt bij een seksblaadje moet je gemakkelijk over seks kunnen praten. Met een rood hoofd zeggen dat de bikinilijn van dat meisje nog een beetje opgepoetst moet worden werkt niet. “Die kut van haar ziet er niet uit zo, die rode pukkels moeten weg”, is effectiever. Gelukkig zijn dit soort zinnen geen probleem voor Luna. Eens per maand is er een FOXY-redactie-vergadering. Eerst bij de hoofdredacteur een biertje drinken, de nieuwste FOXY doorspreken en daarna naar de Chinees. “Lijsttafel vool vijf pelsonen, meneel?”, vraagt het Chinese mini-vrouwtje standaard. Altijd de rijsttafel voor 5 personen. Lekker. Tussen de loempiaatjes, garnaaltjes, Tjap Tjoy en Foo Yong Hai door hebben we het over kutten, vormgeving, tieten, covermodellen, marketingacties, konten en teksten. “Nog een bieltje, mevlouw, meneel?”, vraagt het Chinese mini-vrouwtje af en toe. Ze doet beleefd discreet, maar aan haar schattige glimlachje is duidelijk te zien dat ze het niet snapt: iedere maand 2 mannen van 50+ met 3 meisjes van nog geen 30 met een stapel seksboekjes aan tafel. Luid lachend en luid pratend. “Zullen we iets doen met anale seks?” “Haha, dat zou jij wel willen!” “Wil jij niet een keer bij mij een bondage-sessie doen thuis?” “Haha, dat zou je wel willen!” Ik kijk uit naar dit soort avondjes. Het FOXY-team is klein, maar het zijn mooie mensen om mee te werken. Daarnaast is het een eer om hoofdredacteur P. J. Muller als opdrachtgever te hebben. In de jaren 60 werd hij de ‘seksbaron’ van Nederland genoemd. Ook wel Peter ‘Candy’ Muller, omdat hij de Candy, het eerste seksblad van Nederland, oprichtte. De Candy was grensverleggend. Toen. De FOXY is een heel vriendelijk sekstijdschrift. Nu. Niets provocerends, gewoon lekker, lekker gewoon. En ik kan geen fijnere dagbesteding verzinnen dan praten en schrijven over seks. En er nog voor betaald krijgen ook.
www.foxymagazine.nl

(p.s.: Luna logt vandaag 24 uur. Ieder uur een update!)

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. raktoe schreef:

  ja, doe mij ook maar zo’n baan!

 2. Yuroen schreef:

  Ik zou er ook niet heel veel problemen me hebben.
  Je heb het goed voor elkaar Luna.

 3. docter_dudz schreef:

  Beetje reklame op z`n tijd mag best…………

 4. Frank schreef:

  Sex Sells !

 5. Brother Gerry schreef:

  Jouw hoofdredacteur heeft ook fantastische liedjes gezongen zoals ‘Beter langharig dan kortzichtig’ en ‘Links de Kinks’. Heel goed.

 6. fran schreef:

  Peter Muller, jeugdsentiment!

 7. Menno Aartsen schreef:

  Goh, je werkt voor Peter. Doe groetjes. Niet dat ‘ie… zijn geheugen zal langzamerhand wel net zo’n puinhoop zijn als het mijne *lach*

  (van Menno, die Luna leest als ‘ie heel soms een beetje heimwee heeft naar die stad en die jaren :)