web analytics

23

LUNA IN 2001

Het was een moeilijk jaar, 2001. Zeker niet mijn beste jaar. Voor mij een jaar van veel veranderingen. Gestopt met mijn vaste baan als eindredacteur en onzeker begonnen als freelance tekstschrijver. Ik ben een aantal ‘vrienden’ kwijtgeraakt dit jaar. Door desinteresse, afstand of ruzies. Ik heb ook veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Ik heb samen met P. een huis gekocht en ben op het nippertje in 2001 bij P. ingetrokken. En ik ben met deze site begonnen. Het is voor buitenstaanders misschien moeilijk te begrijpen wat voor een invloed een weblog op je dagelijks leven heeft. Ik ‘moet’ elke dag een stukje schrijven en ik check als ik achter mijn pc zit ieder uur de reacties. Sommige reacties zijn lief en sommigen bot en keihard. Soms trek ik me die reacties aan en soms niet. Sommige reageerders denken nog steeds dat alles wat ik schrijf niet waar is. Dat is het wel. Sommige reageerders denken nog steeds dat ik de hele dag knetterspaced of dronken achter mijn pc zit. Ik ben ook wel eens nuchter. Sommige reageerders denken dat ik alleen maar over seks schrijf. Ik schrijf ook wel eens over iets. Maar aan die reacties zie ik wel dat er een harde kern Luna-bezoekers is en daar ben ik best wel een beetje trots op. Zo. En nu ga ik naar een feestje van vrienden om me daarna helemaal klem te zuipen en te slikken op het bootfeest ‘Boudoir Love’. Daarna wens ik graag door P. 2002 ingeneukt te worden. Ik moet natuurlijk wel Luna’s zelfbeeld intact houden. Het feest duurt tot morgenochtend 9.00 en ik vind 1 januari 2002 een mooie datum om de hele dag in bed te blijven. Bezoekers van deze site wil ik bedanken voor al hun bezoekjes in 2001 en ik hoop iedereen volgend jaar weer te zien. Een heel goed 2002!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Flashheart schreef:

  Jij ook een geweldig 2002 toegewenst !! Have fun tonight en hopelijk mogen we volgend jaar weer van je stukjes genieten.

 2. Djois schreef:

  Na een Paar weken deze site tig keer per dag bezoeken en alles lezen vond ik het wel eens tijd eens te reageren :)

  Nice thing You got going here…
  Ga vooral zo door…..

  En een Spetterend 2002 Gewenst, ook voor P. natuurlijk….:)

 3. jonbon schreef:

  Ach,dat zal allemaal best wel goed gaan

 4. Patrick schreef:

  Nou daar zijn we dan, 2002, en zo te zien ben ik de eerste die in 2002 reageren mag. Ik hoop Luna, zoals je zelf zegt dat P. je heerlijk 2002 inneukt. Geniet ervan. Ik vind het leuk om je site ondekt te hebben. En hopenlijk een beter jaar dit jaar, voor jou, de wereld en ook voor mij. Aan alle andere bezoekers die hier komen, of we het nou vaak eens of oneens waren, een heel gelukkig 2002.

 5. JoG schreef:

  Dat alle veranderingen dat mogen brengen wat je er van hoopt.

  Enige relativering bij reacties is op z’n plaats. Iedereen is vrij om maar wat neer te ‘kalken’. Dat levert soms verrassende teksten op lees ik links en rechts. Dat mensen terug komen, daar zorgen jouw stukjes natuurlijk voor. Best iets om trots op te zijn, inderdaad! Helemaal van jezelf.

 6. Porter schreef:

  {{{ Luna }}}

 7. Peter schreef:

  All the best voor 2002 and keep on rocking, Greetz>peter

 8. poonomatic schreef:

  Kus,Kus, keep on rocking!!!

 9. Guard schreef:

  Ja Luna, een heel goed 2002, en natuurlijk voor iedereen die deze site leest. En dat er ondertussen een “vaste kern” is van lezers, heeft alles met je (openhartige) manier van schrijven te maken. Van sex en drugs, naar de maatschappij en de gezondheidszorg. En dat alles op een heel eerlijke manier. Petje af hoor Luna, ik zou het niet kunnen om elke dag me er toe te zetten om weer een (leuke) tekst te schrijven. Ik hoop dat je het jaar lekker begonnen bent met P., en ga zo door met je schrijfwerk.

 10. Rick schreef:

  Heel origineel ook van mij:
  Luna en iedereen die dit leest een fantastisch 2002 toegewenst. Succes met de goede voornemens die je mocht hebben. Het is eind 2001 dat ik van deze site te horen kreeg en ik heb de rest van dat jaar er ook mee gevuld en zal nog vele jaren door gaan als het er is…

  Happy New Year to all !

 11. Saiai schreef:

  Hopelijk wordt 2002 wat minder hectisch als zijn voorganger… In ieder geval alle goeds, liefde, gezondheid, geluk en wijsheid voor dit jaar!

  XxX Saiai

 12. Leon schreef:

  Heel veel geluk en wijsheid in 2002!

  Ondanks dat ik het niet altijd met de strekking eens ben, met name als het om drugs gaat, ben ik altijd weer nieuwsgierig naar wat je geschreven hebt.
  Ga zo door en trek je alleen iets aan van goedbedoelde kritiek.

 13. zandstrand schreef:

  geluk!

 14. Suffie schreef:

  Suffie heeft zich in 2001 half blind gestudeerd, is van werkplek veranderd, heeft bijna zijn halve familie zien wegvallen, heeft een waterbedoverstroming gehad, is onterecht tegen Luna uitgevaren en is nog steeds niet doorgebroken…

  Suffie heeft er alle hoop op dat 2002 een beter jaar wordt…

 15. petra schreef:

  luna is mijn heldin …

 16. Amber schreef:

  Zonder Luna geen (www)-leven…

 17. Kalisha schreef:

  Luna forever …

 18. Tampie schreef:

  X

 19. mixologist schreef:

  luna>Sommige reacties zijn lief en sommigen bot en keihard.

  If you can’t stand the heat….

  Happy 2002!

 20. KJ schreef:

  Iedereen een gelukkig nieuw jaar. Speciaal voor onze webmoeder Luna. Haar digitale kroost zal ook in 2002 weer lastig en lief zijn. Dat is pas een goed vooruitzicht, of is dat een inzicht?

 21. Gijs schreef:

  Luna, keep going met het leukste weblog van Nederland.

 22. kerel schreef:

  polonaise………

 23. Guard schreef:

  KJ, “het digitale kroost zal weer lief en lastig zijn” is vooral een *inzicht* volgens mij. Aangezien je uit de reactie’s (van het digitale kroost ;-)) van het verleden, de toekomst kan “bepalen”.
  Laat 2002 het jaar van het “in-zicht” zijn, dan heb je geen beter vooruitzicht :-D