web analytics

32

DAG, LIEVE, LIEVE, LIEVE JOHNY


Vanmorgen belde mijn ex-buurman om te vertellen dat kater John Digweed vannacht is overleden… John at en dronk al een tijdje slecht en ik ben vorige week nog langsgegaan om te kijken hoe het met ‘m ging… "Ga toch maar even langs de dierenarts", zei ik toen. Daar bleek dat hij een vergrootte lever had, maar medicijnen, een infuusje en dwangvoeding hebben niet geholpen… Vannacht heeft John zelf een plekje onder de bank gezocht om voor altijd te gaan slapen… En al woonde hij al een maand niet meer bij mij, toch was het mijn allerliefste poezenmannetje… En godverdomme wat ben ik nu verdrietig…

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Angela schreef:

  Oh, wat sneu! Ik treur ff met je mee :’-(

 2. darja schreef:

  oh nee, luun! wat rot voor je! arme john!
  zijn magneetjes op de koelkast poets ik straks even extra op! sterkte!

 3. Janssen schreef:

  Het is k*t,maar mooi dat John een natuurlijke dood is gestorven en er geen gang naar de DA voor nodig was.
  Sterkte Chantall,John heeft een goed leven gehad.

 4. Roos schreef:

  Aaaaah, zielig :-(((

 5. woordenaar schreef:

  Naar de eeuwige jachtvelden, het ga je goed John!

 6. Chantal schreef:

  Maar John Digweed was toch maar een jaar of 8 oud?? Veel te jong! Sterkte.

 7. Amiek schreef:

  He, wat rot… Sterkte!

 8. chell schreef:

  Ah nee, wat sneu! Veel sterkte, ook voor de buurmannen!

 9. Marloes schreef:

  Een zakdoekje voor je tranen Luun..En voor John: eeuwig rennen achter denkbeeldige vliegen en muizen in de poezenhemel. Sterkte!

 10. LL schreef:

  Heeel veel sterke Luna!

 11. Zezunja schreef:

  Arme John, arme jij, arme buurmannen.

 12. Jan schreef:

  Sterkte…

 13. Cisca schreef:

  He nee, wat balen zeg. Veel sterkte.

 14. Saskia schreef:

  Auw… Sterkte meid!

 15. Marina schreef:

  Veel sterkte lieve Luna. Dit is echt te triest :-((

 16. Lilimoen schreef:

  Shit joh, ik leef met je mee. Ik krijg er ook de tranen van in mijn ogen. Sterkte Luna.

 17. ellen schreef:

  Oei dat doet zeer. Heel veel sterkte …..

 18. Eveline schreef:

  He bah… Mijn zusje vertelde me dat mijn ex mijn kater heeft moeten laten inslapen en daar ben ik ook echt een tijd helemaal van ondersteboven geweest. Baalde zo dat ik er niet bij heb kunnen zijn en hem geen laatste knuffel heb kunnen geven…

  Sterkte…

 19. Jaap schreef:

  Ach, wat erg voor jou zeg. Ook al woont ie niet meer bij jou, maar het is toch een kindje van je.

  Sterkte ermee!

 20. Marieke schreef:

  Oh jee wat een verdriet, heel veel sterkte, doet zo’n pijn he….

 21. Natasja schreef:

  Pfff, jemig Luna…wat erg! Heel veel sterkte. Ik leef met je mee.

 22. Kaat schreef:

  Jezus. Ik moet er ook van huilen. Sterkte. John was een fantastische kat. En de grote neef van Bing. Pfff.

 23. Jitske schreef:

  Nee, wat lees ik nu? Johnny dood??! Hoe kan dat nu ineens? Ik voel me nu ook erg verdrietig. Hij was inderdaad een vreselijk leuk en lief poezenmannetje. Ik zal hem missen :( X

 24. Bite Me schreef:

  Hé gatverdamme wat ontzettend kut voor je.
  Heel veel sterkte.

 25. Jo schreef:

  Wat afschuwelijk!! Heel, heel veel sterkte voor jou en de buurmannen.

  Rust zacht lieve John en speel met je vriendjes bij de regenboog…..

 26. esther schreef:

  Pfff lees het nu pas, wat verschrikkelijk! Veel sterkte en liefs…

 27. Linda schreef:

  Oh nee hé, wat een ellende….Heel veel sterkte

 28. Sandra schreef:

  Heel veel sterkte toegewenst… Ik sta er zo van te kijken wat jij de afgelopen maanden allemaal heb mee moeten maken. Ik ben geen gelovige, maar ik zou haast gaan denken dat jij nu wel erg getest word. Niet normaal…

 29. sarah schreef:

  Dag lieve Digweed. We zullen je missen. Je was een echte lieverd, een makke goeierd. Altijd gezellig en op weg kopjes te geven, of aaitjes te halen. Eigenlijk liefst allebei en maakte niet zoveel uit bij wie. Heb het goed in de poezenhemel. Sarah

 30. Marina schreef:

  Jeetje… Dat is mooi kut. :-(
  Sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *