web analytics

5

#10 – MTV, TMF, THE BOX, TIETEN, KONT, TIETEN, KONT

Tieten. Kont. Tieten. Kont. Tieten. Kont. Kont. Kont. Ik kan geen MTV meer zien. Ook geen TMF of The Box trouwens. Alleen maar geile wijven. Alles vliegt in m’n beeld. De tieten. De billen. De benen. De enige ‘dikke wijven’ die af en toe voorbij komen zij Missy Eliot en Macy Gray. Voor de rest graatmagere modelletjes. Graatmagere modellen die de ene kutplaat na de andere uitkramen. Of graatmagere modellen die de clip van de ene kut-R&B-band na de andere kut-boys-band opleuken. Seks als middel om middelmatige zangkwaliteiten te verbergen. Meer regel dan uitzondering. Ze zingen trouwens ook allemaal over seks. Vreselijk frustrerend om naar te kijken en daardoor vergeet je dat zo’n clip ook verschrikkelijk is om naar te luisteren. Wat overigens ook zeer demotiverend werkt is een partner die verlekkerd naar al dat bloot kijkt en je, zonder je aan te kijken, vraagt: “Als ik haar tegen zou komen op straat, zou ik dan met haar naar bed mogen?” Wie ben ik om ‘nee’ te zeggen. Met zo’n weinig-om-het-lijf-wijf zou ik zelf ook wel in bed willen liggen. Paar weken terug was het ‘Destiny’s Child-weekend’ bij MTV, wat betekende dat er de hele dag clipjes, interviewtjes en concertjes van deze dames te bewonderen waren. P. lag de hele zondag in bed te kwijlen. Lekkere wijven hoor, de dames van Destiny’s Child, absoluut. En die liedjes; niks mis mee. Fijne meezingers. Maar om nou 2 dagen lang een complete muziekzender te wijden aan een geil triootje dat misschien 7 hitjes heeft gescoord? Nee. I don’t think I can handle that. Ik vertrouw die muziekzenders allemaal niet meer. Het is een complot. Ik weet het zeker. Ik neem een band, zangeres of zanger vanaf nu pas serieus als ik er geen natte plek van in m’n slipje krijg.

(p.s.: Luna logt vandaag 24 uur. Ieder uur een update!)

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Wybo schreef:

  maar dat slipje.. dat is dan wel weer voor grof geld te verkopen.. :-)

  Zat inderdaad laatst ook te kijken en kwam tot dezelfde conclusie.. waar zijn de ECHTE artiesten..?!??

 2. Da Bunny schreef:

  Luna heeft gelijk, tieten kont tieten kont…
  Er wordt steeds meer geprobeerd op ’t gebied van bloot en sexy…
  voor je ’t weet ist allemaal softporn-videoclips begeleidt met een lullig synthesizer muziekje en een ex-pornoster die nergens meer aan de bak komt en lip-synched…
  Bah, ’t stelt allemaal niks meer voor :)

 3. Wollie schreef:

  Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik kijk *juist* naar MTV enzo wegens de geile clips, en zie juisrt graag Kylie haar best doen om mijn een dikke lul te bezorgen….

  Wanneer het dan weer om de muziek gaat dan trek ik m’n cd kast, of als het ECHT nodig is m’n LP kast open en draai een mooi stukkie van toppers als “JJ Cale” of de eerste drie albums van “ZZTop” toen ze nog blues maakte of “Joy-division” of “the sisters of mercy” (nee dat zijn geen wijven) muziek waar ik dan weer geen dikke lul van krijg maar wel ehh iets anders (je weet wel dat gevoel als je mooie muziek hoort zeg maar).

 4. Frank schreef:

  Waar is de goeie ouwe tijd waarin Michael Jackson met z’n rare hoofd de boel opleukte !?

 5. Dude schreef:

  Ik heb zowiezo een hekel aan R&B, en dat maakt dat ik MTV of de anderen nooit meer opzet. Behalve voor Jackass.