web analytics

48

WOMEN ARE STRANGE

Vrijdag zaten trapbouwer B., trapbouwer P., partner P. en ik aan tafel met een paar blikken bier en een paar bakken Chinees. “Women are strange”, zei de Engelse trapbouwer P. “Mijn vrouw is altijd 1 week per maand niet te genieten. Constant riep ze dat ik haar op die momenten gewoon zou moeten vasthouden en zeggen dat ik van haar houd. Dus ik dacht vorige maand, toen het weer zover was; laat ik haar eens blij maken en haar een knuffel geven en zeggen dat ik van haar houd. Begint ze ineens te schreeuwen: ‘Get off of me!!!!’ Ik snap er niks van.” Ik verslikte me bijna in m’n rijst. Mijn partner P. had namelijk precies hetzelfde verhaal kunnen vertellen. Als ik chagrijnig ben, dan is het laatste wat P. bij mij moet flikken me knuffelen en zeggen dat-ie van me houdt. “Laat me met rust”, roep ik dan. “Ja, maar liefje, je bent toch niet boos op mij?”, vraagt hij dan verschrikt. “Nee, ik ben gewoon compleet over de pis, op alles, op het hele leven, ik ben chagrijnig en niets kan daar wat aan veranderen”, is meestal mijn antwoord. “Jesus, ik mag je toch wel een kus geven?” Nee. Dat mag dus niet. Eigenlijk moet hij me dan met rust laten. Maar dat is ook weer niet goed, want als hij zo stil mogelijk op de bank gaat liggen televisie kijken, dan vind ik dat hij me moet komen helpen met koken. En als hij me dan komt helpen, dan schilt hij de aardappels weer op zo’n manier dat-ie de vitaminen weggooit. Compleet waardeloos, die kerel van mij! Hij doet het nooit goed! Hij doet alles fout! Maar op die momenten kan hij eigenlijk onmogelijk iets wél goed doen. En dat weet ik. En dat weet hij. Maar het ergste is, dat hij me dan begint uit te lachen en zegt dat ik niet reëel ben. En dan schudt hij me net zolang door elkaar tot ik hem herhaal: “Ik ben niet reëel.” Dat is nog het ergste. Toegeven dat hij gelijk heeft. En dan word ik daar weer chagrijnig van.

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Ab schreef:

  Gelukkig zijn er drie weken over om het wel goed te doen.

 2. humeurist schreef:

  Vrouwen zijn gewoon rare mannnen…

 3. ErHa schreef:

  En waarschijnlijk heb je dan ook al niets om aan te trekken. En ben je dik. En zo….

 4. Verbal Jam schreef:

  Als ik jou was zou ik zeggen: wat een waardeloos stuk dit, zeg! ;-)

 5. Roland schreef:

  Ik kan er maar weinig respect voor opbrengen, die hormonale karakter-weizigingen. In mijn boekje beschik je nog altijd over een gezond verstand dat ten alle tijden controle kan houden over de hele zaak. Het feit dat je partner je kan dwingen dat toe te geven is een erg signaal: je weet wat je doet. Dan kun je er ook wat aan doen.

  Grow up.

 6. PB schreef:

  Dit bevestigt nog weer eens wat ik al jaren denk: vrouwen zitten zowel lichamelijk als psychologisch onverantwoord in elkaar!

 7. Suffie schreef:

  Kom kom! Vlak de luimen van een man ook niet uit, hoor!! ;-)

 8. Webdeb schreef:

  Goh moet je vrouwen meemaken als ze zwanger zijn hehehe das nog 10 keer erger!

 9. Liz schreef:

  En dan in de overgang….ben al een jaar zo….

 10. Suffie schreef:

  Zet een jonge kat met een navelpiercing bij een zwangere man in de overgang die net gestopt is met roken en je hebt een aardig beeld van de Apocalyps…

 11. Huug schreef:

  Tsja, in moppen met een baard zit soms de hele waarheid:
  “Wat is het verschil tussen een terrorist en een vrouw die haar maandstonden heeft?
  Met een terrorist kan je tenminste nog onderhandelen.”

 12. Mootje schreef:

  Women are strange, maar wat moet deze aardkloot in hemelsnaam zonder.

 13. Zwever schreef:

  :D LOL :D

 14. samsara schreef:

  Voornamelijk mannen die hier reageren…
  Vrouwen hebben alle recht 1 week per maand zo te zijn.

 15. Haps Hash schreef:

  Er is eens iemand gepromoveerd op dit onderwerp (1989)konklusie was dat vrouwen 3 v/d 4 weken ontoerekenings vatbaar zijn, die eene week die over blijft zijn ze redelijk

 16. Panaracer schreef:

  Als je er vanuit gaat dat de gemiddelde vrouw 5 tot 7 jaar van haar leven chagrijnig is, en er tevens vanuit gaat dat een dag niet gelachen, een dag niet geleefd is.
  Dan leven vrouwen helemaal niet langer dan mannen.

 17. Rick schreef:

  Oh, wat komt me dit bekend voor :-)

 18. samsara schreef:

  @haps hash: *LOL*

  Toch hoor ik veel mannen klagen op dit nieuwe berichtje van Luna.
  stelletje zeikerds, laat ons!

 19. Paul schreef:

  Women zijn strange, ja, behalve Luna. Misschien.
  http://www.uitgeverijpodium.nl/index.html
  Ik wed dat ze het daar wel met je aandurven. Ronald Giphart zit er ook, dus waarom Luna niet?
  Nou?

 20. samsara schreef:

  Paul, t’is tijd dat je dit forum verlaat.
  Je verziekt de sfeer met je belachelijke geleuter.

 21. Marlous schreef:

  Mannen, wat is dit nou??
  Totaal geen begrip? 85% van de vrouwen op deze wereld hebben last van dit soort moodswings en dan toch stug vol blijven houden dat het belachelijk is en we eens een keer volwassen moeten worden??
  Hou toch op.

 22. Paul schreef:

  Samsara, wie noemt zich in godesnaam Samsara?
  Ik ben de held.
  Nou jij weer.

 23. Paul schreef:

  O, Roland, weizigingen spel je met een lange ij.
  ‘Grow up’?
  Je bent al veel te goed grown up, dikke lul!
  Sorry?

 24. samsara schreef:

  @paul:
  Je hebt de intelligentie van een natte drol….

 25. Paul schreef:

  @samsara: Gotcha.

 26. isabella schreef:

  Wat een gezeur zeg!

 27. samsara schreef:

  @paul: dat is een goeie band ja.

 28. Paul schreef:

  Sam&Sara: Hebben wij plots een ‘goeie band’?
  Goh.

 29. samsara schreef:

  Nee, eikel..en weer is Paultje te dom om het te begrijpen…

 30. Wimba schreef:

  Heel misschien is het een niet onaardig idee om je persoonlijke problemen niet op andermans webspace te bepleiten met dat soort opmerkingen.

 31. Paul schreef:

  @samsara: Lullig dat ik je steeds te slim af ben, hè?
  Goeie band hebben we zo.
  Yep.

 32. samsara schreef:

  @paul:
  Slim?
  je bent een domme eikel.

 33. iLiaNa schreef:

  @Samsara: Ik zal de laatste zijn die zegt dat GoldenGirlPaul niet vervelend is, maar het meest lachwekkende is toch dat jij er elke keer weer op ingaat.
  Hoe vaak ga jij je aan dezelfde steen stoten?

 34. samsara schreef:

  Till I get my satisfaction….

 35. You are invited to check out some relevant pages in the field of party poker online party poker online http://www.allabout-poker.com/party-poker.html
  – Tons of interesdting stuff!!!

 36. In your free time, check out some information about free party poker scanner free party poker scanner http://www.bitlocker.net/party-poker.html http://www.bitlocker.net/party-poker.html – Tons of interesdting stuff!!!

 37. Please visit the pages dedicated to poker games in arlington, va poker games in arlington, va http://www.cafexml.com/poker-games.html http://www.cafexml.com/poker-games.html – Tons of interesdting stuff!!!

 38. Please visit the pages dedicated to poker games in arlington, va poker games in arlington, va http://www.cafexml.com/poker-games.html http://www.cafexml.com/poker-games.html – Tons of interesdting stuff!!!

 39. Please visit some relevant information dedicated to betting – Tons of interesdting stuff!!!

 40. click schreef:

  Take your time to check out the sites about trying poker party april reload bonus – Tons of interesdting stuff!!!

 41. phatmacy schreef:

  Take your time to check out some relevant information on deflivery … Thanks!!!

 42. You are invited to check some relevant pages on baccarat and gien edison nj for free baccarat and gien edison nj for free http://www.smogless.com/baccarat.html http://www.smogless.com/baccarat.html … Thanks!!!

 43. visit schreef:

  soliciting!remodels!limitations networking permitted?fertilizing Shearer deviations chaplain abutter? best weight loss drug best weight loss drug http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=phentermine4u http://s3.phpbbforfree.com/forums/?mforum=phentermine4u – Tons of interesdting stuff!!!