web analytics

28

WHISKAS.NET

Ik zal nooit afspreken met mannen die mij denken te kennen via het internet. Wekelijks krijg ik mailtjes binnen van mannen die zichzelf zo de moeite waard vinden dat ik wel gek zou lijken om niet eens met hun een biertje te gaan drinken. Daar bedank ik ze altijd hartelijk voor. Met vrouwen is het een ander verhaal. Met een leuke vrouw wil ik altijd wel een biertje drinken in een café. Vandaag had ik afgesproken met E. van www.whiskas.net in café De Koe in Amsterdam. Ik kende E. alleen van de teksten op haar site. Ik vond E. een leuk wijf en leuke wijven zijn er veel te weinig. Ik vond het eigenlijk wel spannend om haar te ontmoeten, het blijft een soort blinddate. Maar met E. heb ik de hele avond heerlijk gepraat over internet, werk, muziek, toekomst en drugs. En met E. heb ik lekker geroddeld over andere webloggende vrouwen (“Die die is echt vreselijk echt, die schrijft over niks, dat zij zoveel bezoekers krijgt!!! Ongelooflijk ”). Na de nodige glazen bier en wijn kwamen er twee manspersonen aan onze tafel zitten. Zij wilden graag gaan Trivianten. Het was een beetje de bedoeling van deze manspersonen dat wij mee zouden doen. Uiteindelijk werd het een potje mannen tegen de vrouwen. Een van deze mannen had een XL-oorbel waar ik de hele tijd naar moest kijken. De man waar deze oorbel bij hoorde werkte bij de radio en hij vond dat heel stoer. Deze oorbel kon het echter niet verhelpen dat wij intellectuele dames het potje Triviant zonder moeite wonnen. Om 1.00 sloot De Koe en moesten we naar huis. Als je afscheid neemt van vrienden zeg je; “Ik spreek je.” E. en ik zeiden tegen elkaar; “Ik lees je.” Bij deze dus. Lieve E., bedankt voor de gezellige avond.
www.whiskas.net

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Els schreef:

  Wel jammer dat de mannetjes van de radio ons geen leuke wijven meer vonden toen we wonnen.

 2. Poltje schreef:

  Is dat een nieuwe pick-up methode? Meiden uitdagen met een potje triviant? :-)

  Ik weet niet wat er met me is gebeurd, maar elke dag als ik voor mijn werk de computer aanzet begin ik eerst alle webloggen af te lopen,…..met deze als eerste…

  fun! Doorgaan zo!

 3. Luna schreef:

  Ik denk dat het een hele goede pick-up-line is; “Zeg meisjes, zullen wij een potje gaan Trivianten?”

 4. ladieda schreef:

  Beste Luna, ik lees je log elke dag en ik vind je een leuk wijf en leuke wijven zijn er veel te weinig.. ik ben een manspersoon die echt de moete waard is en je zou gek zijn om niet een keer een potje Triviant met mij te spelen .. ik werk bij de radio en dat is heel stoer! XL-oorbel
  :-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:
  http://www.zinloosgeweldig.net

 5. Patrick schreef:

  Vrouwen gaan niet uit met mannen die ze van het internet kennen, wel met andere vrouwen. Ik kan dat wel begrijpen. Maar toch vraag ik me soms wel af waarom. Ik chat via ICQ nu al 3 en een half jaar met een meisje uit Rotterdam. We praten over alles en nog wat. Ik ben niet zo’n chatter, maar met haar is het nooit een probleem, het gaat natuurlijk. Ik heb 1 keer met haar via de telefoon gesproken. Als ik een keer verhinderd ben is ze echt beledigd en dat laat ze ook merken ook. We hebben dus een goede band. Maar afspreken, ho maar. Sorry, maar het is nou eenmaal niet verstandig zomaar met een man af te spreken die je nog nooit hebt gezien, dat is het devies. Niet alleen bij haar, maar bij veel vrouwen. Luna begint er dus haar stukje van vandaag mee. Ik vind dat erg jammer in het geval van mijn chatmaatje. Ik zou haar dus graag willen ontmoeten. Het is blijkbaar zo dat mannen die het wel voor elkaar krijgen zich misdragen, waardoor ze het voor andere verpesten. Ik ben nou éénmaal verlegen, dat weet ik van mezelf, en ken ook de pick-up lines niet. Niet dat ik daar nou direct zo’n behoefte aan heb, maar toch. Wat wil ik nu eigenlijk met dit tegen-epistel. Ik weet het zelf niet meer. Ik weet wel dat ik dus baal van het feit dat de meeste vrouwen dus nooit via het internet een blind-date zullen aangaan, en dat dat begrijpelijk is. Maar dat heb ik dus nu wel gezegd. Ik kan alleen tegen de mede-mannen zeggen: “Als je nou een keer uitgaat, gedraag je dan zoals een heer zich moet gedragen, ga gezellig trivianten, en haal die “ik wil met je naar bed look” van je gezicht.” Have fun, dan is het voor iedereen leuk.

 6. Luna schreef:

  Toen ik nog vrijgezel was heb ik wel gedate met mannen via het internet…

 7. Alcatraz schreef:

  ik vond het stukkie van E. leuker… ;-P

  Grtz,
  Alcatraz
  http://doorendoorslecht.cjb.net

 8. tijger schreef:

  allereerst Luna’s ego strelen. Luna het blijft leuk om je stukjes te lezen!

  ik heb een aantal keer met mannen, die ik via het internet had leren kennen, afgesproken. een keer viel _ontzettend_ tegen rare domme jongen was het. maar de andere keren was het heel leuk. en ik zal het zeker weer doen.
  niet al te lang terug werd een man van ca. 15 jaar ouder aan het eind van een avondje fijn zuipen en praten heel vervelend. dus zomaar een gesprekje met mij aanknoppen in de kroeg zit er voorlopig niet in.
  doe mij maar een blinddate via internet, ivp drankjes accepteren van een vriendelijk uitziend manspersoon.

  (Patrick wil ze zelfs niet op een hele drukke plek afspreken? overdag? na 3 en half jaar kan een afspraakje op een drukke plek er best vanaf lijkt me. niet dat drukte gelijk is aan veiligheid, maar het helpt. succes!)

  grauwtje van tijgertje

 9. Els schreef:

  Ik ben ooit iemand gaan daten met wie ik nu ook wel eens ICQ. Deze volgorde is me goed bevallen.

 10. Patrick schreef:

  Het is mij nog nooit gelukt hoor. Maar het geeft ook niet echt.

  Tijgertje dat zou een goede tip zijn, maar ik heb wel vaker wat voorgesteld. Als ze nou éénmaal niet wil, dan respecteer ik dat gewoon. Ze zeggen wel eens er zijn meer vrouwen dan kerken.

  Ik heb het weblog van Luna trouwens een week of 3/4 geleden ondekt. Ik kende het fenomeen weblog helemaal niet, en heb nu meerdere ondekt, o.a. via W.I.E. hier, en nu ook bv het weblog van E. Ik vind het wel geinig het fenomeen. Ik ga eens kijken of startpagina er een pagina aan heeft gewijd. Luna is een interessant mens, er zijn er vast nog meer.

  Misschien begin ik er dan ook nog 1, wie weet levert het een date op.

 11. tijger schreef:

  Luna is zekers interessant. is leuk om af en toe te lezen hoe het met haar is. zo’n weblog is eigenlijk wel handig als je het te druk hebt om mensen die je kent op de hoogte te houden hoe het leven ervoor staat.

  helaas beleef ik weinig spannende dingen, dus voor mij geen weblog. lijkt me leuker om er een te proggen.

  Patrick je bent toch niet zo erg opzoek naar een meisje? een weblog maken om een date te krijgen! ;-) het geeft je danwaarschijnlijk wel genoeg stof tot schrijven. best leuk. doen joh! haha.

  enne, er zijn veel moeders met leuke dochters. ;-)

  grauwtje van tijgertje

 12. Patrick schreef:

  Om wie gaat het dan de moeders of de leuke dochters???

  Nou ik zou geen weblog maken om een date te krijgen, maar meer om mijn passie schrijven uit te buiten. Ik denk dat ik dat wel aardig kan.

  Tijgertje je kan ook een weblog maken met Fictie, Gedichten e.d. Het hoeft toch niet persé dagboek achtig te zijn? Lijkt me leuk om eens op een gedicht te reageren. Als het een goed gedicht is.

 13. tijger schreef:

  het gaat natuurlijk om de leuke dochters! of heb je liever een moeder met een leuke dochter… (ik ga rare dingen denken).

  nog iemand met passie voor schrijven. (ikke niet hoor.)

  /me heeft het niet zo op gedichten, lees liever rare verhalen.
  maar ik zal er een over denken.
  misschien weet ik nog wel mooi dingen te vinden. en dan nog ff iemand lief aankijken om mooie plaatjes voor op m’n site te maken. als ik tijd heb… mijn leven is misschien niet zo spannend, maar wel druk.

  grauwtje en pootje van tijgertje

 14. Luna schreef:

  Zeg tijgertje en Patrick; misschien kunnen jullie samen wel iets leuks afspreken?

 15. Frank schreef:

  Zoals ik bij de vorige column al schreef, het is tijd aan het worden
  voor een Luna chatbox; alleen nu
  om andere redenen :-)

 16. tijger schreef:

  Luna lijkt me eerlijk gezegd leuker om weer eens wat met jou af te spreken… ;-) of eigenlijk echt eens. Of lijkt je dat helemaal niets?

  groetjes van tijgertje

 17. Martin schreef:

  Nog even reageren op de reactie van Patrick van 13:27. Ik heb vier jaar terug (wat gaat de tijd snel!) via http:/wbs.net (volgens mij is het overgenomen door go.net) een vriendin ontmoet met wie ik nog steeds contact heb. We spreken ook af en toe wat af om ergens te gaan eten. Het rare is wel, dat we elkaar nooit bellen, maar dat contact altijd via de email verloopt. Hebben jullie dat ook met mensen die je via het web hebt ontmoet?

 18. jonnie schreef:

  zucht !

 19. Jaco schreef:

  Een chatbox is misschien een aardig idee, maar de kans dat de vaste sitebezoekers elkaar daar tegelijkertijd treffen is misschien te laag om er iets aan te hebben.

 20. Luuk schreef:

  “De man waar deze oorbel bij hoorde werkte bij de radio en hij vond dat heel stoer”

  Ik was het niet. Ik ben geen man. ;-)

 21. Patrick schreef:

  Zie je Luna, dat bedoel ik dus, evengoed bedankt hoor.

  Welterusten.

 22. tijger schreef:

  oh Patrick, sorry!
  als je wilt kunnen we best een keertje afspreken?
  maar dan is het misschien leuker om eerst eens via irc ofzo te communiceren…

  pootje van tijgertje

 23. Luna schreef:

  Heeft deze site nu mensen aan een date geholpen??? Patrick & Tijgertje, hou me op de hoogte…

 24. tijger schreef:

  maar Luna wil je echt niet ook een keer wat me mij afspreken? het is alweer een tijd geleden dat ik je gezien heb. zou het wel leuk vinden om ’s een keertje goed door te zakken met je.

  groetjes,
  tijgertje

 25. tijger schreef:

  /me voelt zich genegeerd

  tijgertje

 26. Luna schreef:

  ja, maar tijgertje, stuur mij even een mailtje, met wie ik het genoegen heb enzo… zie knopje ‘disturb luna’…

 27. I. schreef:

  Wat een moeite allemaal, ’t leukste is nog altijd als je Luna persoonlijk kent. Ik hebt het genoegen!