web analytics

6

WAAROM PIJPEN VROUWEN?

Een aantal dagen terug kreeg ik een mailtje van een ongeruste man. Hij snapte m’n teksten niet. Of ik het even zou kunnen toelichten. Pim vond mijn uitspraak; ‘Als mannen zichzelf konden pijpen, dan zou het een stuk rustiger zijn op straat.’ generaliserend en een belediging voor mannen. Daarnaast vond hij dat ik een rare seksbeleving had, omdat pijpen mij een gevoel van macht bezorgt. Hij moest er niet aan denken dat zijn vriendin hem om die reden zou pijpen. Nu is mijn vraag aan alle mannen; maakt het in Godsnaam iets uit om welke réden je gepijpt wordt? Zijn er mannen die zich, op het moment van gepijpt worden, afvragen waarom dat gebeurt? Zich afvragen of zij het wel lekker vindt? Of zij het doet uit liefde, uit geilheid, uit plichtsbesef of omdat ze daarvoor betaald wordt? Ik hoop van niet. De meeste mannen mogen blij zijn dat ze überhaupt gepijpt worden. Of zoals ik ooit van een vriend hoorde: “Mijn vriendin pijpt me alleen op m’n verjaardag.” Maar misschien heeft Pim wel gelijk en heb ik inderdaad een rare seksbeleving. Ik zal eens vragen waar mijn partner P. aan denkt als ik hem pijp. Als ook hij het een probleem vindt dat pijpen mij een machtsgevoel bezorgd, dan beloof ik Pim bij deze dat ik professionele hulp ga zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Aspergio schreef:

  ik hoop niet dat de meeste vrouwen pijpen alleen maar omdat ze net gebeft zijn.
  ik weet niet of veel vrouwen zich ‘machtig’ voelen tijdens het pijpen.
  het maakt inderdaad niet uit om welke reden je gepijpt wordt, als ze het maar niet tegen haar zin in doet.
  gepijpt worden is lekker, fijn en ontspannend.
  ik weet niet of pijpen lekker is, maar als het niet zo is, waarom doe je het dan?
  jij hoeft zeker geen professionele hulp te zoeken.

 2. Caine schreef:

  Pijpen is het lekkerste wat er bestaat, mijn partner doet het eigenlijk elke dag uit liefde en dat voel ik tot in mijn botten. Ze vindt het volgens mij heerlijk om mij te verwennen en ze weet dat ik ontzettend lekker vind. Ik zou niet meer anders willen, ik hoef er niet eens om te vragen. Sterker nog, als we onderweg ergens naar toe zijn, moet ik dikwijls de auto aan de kant zetten, want ik hou het dan niet meer uit. De keren dat ik klaarkwam tijdens het rijden is me niet altijd goed bevallen omdat het gewoon gevaarlijk is. Je weet gewoon soms niet waar je bent als je begint te spuiten… maar goed, er zijn ergere dingen om mee te maken ;-)

 3. James schreef:

  Om welke reden wie dan ook pijpt, kan mij worst wezen….

  Het belangrijkste voor mij is gewoon, dat beide partners vele uren alles beleven en er uit halen wat er in zit

 4. crazyworld schreef:

  Waarom pijpen vrouwen?
  tja, waarom beffen mannen????

  zolang het uit liefde is….en het geen tegenzin oproept om te doen….waarom niet??

  het is toch gewoon heerlijk als je vriendin je tot in het diepste van je ziel raakt….bij mij in ieder geval wel. En ik daar tegenover vind het heerlijk om haar te beffen en haar te zien krioelen in bed van genoegen….

  Als het maar sex uit liefde is en niet sex om de sex…want dat leeft niet….

  mzzl

 5. hilly schreef:

  Hallo allen
  Pijpen is een zalige bezigheid. De beloning van een warme straal….
  MMMMMMMMmmMmmMMMMMMMMMmmmmMMmMmmmMM
  Geniet ervan….Doe nog een haal.

 6. majadebij schreef:

  Reageren op postjes uit 2001 is helemaal de bom in november 2003. maar ik vraag me inderdaad af of ze het ook LEUK vind om me te pijpen.. anders hoeft het wat mij betreft niet