web analytics

13

THE PLOESIEPOESIE-PARADE 100

Vorig jaar werd ik door www.corrosia.nl gevraagd of ik mee wilde werken aan hun kunst&kerst&carry-tentoonstelling. Of ik dus even een heleboel PloesiePoesies kon maken die ik daar dan kek mocht tentoonstellen en die dan ook eventueel verkocht zouden kunnen worden. Ja, dat wilde ik wel, heel, heel, erg graag zelfs, maar nee, ik kon mezelf er dus echt niet toe zetten toen. Ik zat midden in m’n hele verhuis- en verwerkingsproces en ik was blij dat ik nog leefde en elke ochtend weer wakker werd en vooral dat ik elke dag nog iets voor elkaar kreeg. De was bijvoorbeeld. Of de afwas. Of andere huishoudelijke klusjes. Dus ik ademde wat in en uit en zei dat het me niet ging lukken. En ik baalde stiekem toch wel een beetje. Want een kunst-iets! Tussen de andere kunst-dingen! Maar een paar weken terug vroegen ze me weer voor hun tentoonstelling van dit jaar. En eigenlijk zat ik met hetzelfde probleem. Het is toch wel heel veel werk en ik voel me net een beetje weer helemaal tiptop en ik ben bijna ook bij met m’n gewone PloesiePoesie-opdrachten, en, en, en! En ik had een heleboel bezwaren om het wéér niet te doen. Want, ja, dan maak je wel een heleboel leuke Deluxe PloesiePoesies, de kans dat ze uiteindelijk tijdens zo’n tentoonstelling verkocht worden is niet zo heel groot. M’n geld verdien ik toch het meest met de look-a-like PloesiePoesies. Maar, toch, maar toch. "Ik wil het zo graag liefie", pruilde ik tegen de verkering, "het lijkt me zo koel om heel veel PloesiePoesies tentoongesteld te zien en al verkoop ik er daar geen een, het lijkt me zo gaaf." En toen deed ik een soortement van snikje. "Ik vind het niet heel verstandig schatje", zei hij. "Ik ook niet", zei ik en toen keek ik hem aan met van die reeblauwe ogen, inclusief pruillipje en daarna m’n allerliefste glimlach. "Maar ik help je wel mee hoor", zei hij toen. En dat was net wat ik nodig had! Dus ik gaf de verkering een dikke knuffel en beloofde hem elke avond seks en heel diep pijpen en toen belde ik m’n moeder en die vond het ook heel gezellig om mee te helpen met poezen naaien en vullen. Ook de 3 echte katers helpen mee met m’n aanstaande ‘PloesiePoesie Parade 100’, waarvoor ik dus 100 PloesiePoesies aan het maken ben. Al zitten die meer in de weg.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Doinja schreef:

  Ik lees een heleboel weggeefacties na de tentoonstelling, haha! Heel veel succes… je kunt het! ;-)

 2. Linda schreef:

  Dat gaat vast goed komen en anders kom ik wel helpen uitknippen of vullen of ogen naaien of of of of… Of je voorhoofd afdeppen met een doekie. Ofzo.

  Zal je hoe dan ook digitaal blijven aanmoedigen.

  Hup Luna!

 3. Marinatwiet schreef:

  Dit gaat je zeker lukken, super gaaf! Hoeveel moet je er nog? Succes!!!

 4. Octavie schreef:

  Haha. Van ergens tegenop zien en pressure en stress word je trouwens vaak uiteindelijk heel creatief. Dus daar komen de mooiste poesjes uit voort:)

 5. Johannet schreef:

  En hoe ga je ze tentoonstellen? komt er een grote kerstboom met daaronder een nare hond? Een supersized poezenmand? Een XL kattenbak? Een kaalgekrabte bibliotheekkast? een uitgeleefde kattenwoonboot? Een ballenbak vol poezies om in te rollen? 100 kooitjes waarin ze smachtend op een nieuw baasje zitten te wachten? Ik ben onder de indruk van je doorzettingsvermogen. Woeiii

 6. Marloes schreef:

  Wat cool, Luun you can do it!!

 7. Cynthia schreef:

  Ik ga steeds meer van de Ploesiepoesie houden die hier staat… :)
  Maar je armen vol met Ploesiepoesies, dat lijkt me zálig!

 8. Gerard schreef:

  zucht…. beetje ploesiepoesie moe word ik hier wel van…. en het zálig vinden met je armen vol Ploesiepoesies… pfff, no offense maar mag ik even een bakje…?!

 9. Moniek schreef:

  Zou je even willen reageren op mijn e-mail?
  Dank je!

 10. Luna schreef:

  @Gerard: No offense, maar dan kijk je toch lekker niet meer op deze site? Daahaag! Ik ga lekker weer tussen de PloesiePoesies liggen… ZALIG!!!

 11. Mandy schreef:

  Jij bent de enige die ik ken die het in één zin over pijpen heeft en over haar moeder en er dan nog mee wegkomt ook!

 12. Berber schreef:

  Wat Mandy zegt…
  Sluit me er helemaal bij aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *